האם יש כבר מישהוא שמשתמש בנקסוס 7 החדש- קרי כולל סים 3G
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני קורא פה שישנם חברה שכבר הזמינו את הנקסוס 7 3G - האם מישהוא כבר קיבל אותו בארץ ויש לו רשמים ראשוניים ?.
מה שמעניין אותי בעיקר, מעבר לשימוש הרגיל בו כמיני טאבלט, איך הוא מתפקד בשימוש בכרטיס דאטה מספק הסלולר?
.
1. מה מהירות הורדה והעלאה?
2. האם אפשר להשתמש בסים הרגיל שנמצא בנייד הרגיל שלנו - אני מבין שכמובן בגודל מיקרו.?
באחד המאמרים שקראתי הם מציינים שזה לא ניתן - אלא חייבים כרטיס סים שהוא דאטה בלבד !!
http://blogs.computerworld.com/android/ ... nexus-7-4g
משם:
You can't, however, simply drop in a SIM from your phone; the card has to be specifically programmed for a data-only device in order to work.
3.איך הוא מתפקד עם אפליקצית ה - WAZE ו/או אחרות הדורשות חיבור קבוע ברשת ?
4. האם התגלו אילו בעיות בתפקוד - כמו בעיות המסך שהועלו בשרשור הקודם למכשירים שנקנו בישראל?
5. כל דבר נוסף שיש למישהוא לעדכן אותנו לגבי הנקסוס 7 החדש הזה
מאד יהיה נחמד למי שיש אותו שיעביר אלינו מידע חשוב זה וישכיל אותנו
בתודה מראש
מה שמעניין אותי בעיקר, מעבר לשימוש הרגיל בו כמיני טאבלט, איך הוא מתפקד בשימוש בכרטיס דאטה מספק הסלולר?
.
1. מה מהירות הורדה והעלאה?
2. האם אפשר להשתמש בסים הרגיל שנמצא בנייד הרגיל שלנו - אני מבין שכמובן בגודל מיקרו.?
באחד המאמרים שקראתי הם מציינים שזה לא ניתן - אלא חייבים כרטיס סים שהוא דאטה בלבד !!
http://blogs.computerworld.com/android/ ... nexus-7-4g
משם:
You can't, however, simply drop in a SIM from your phone; the card has to be specifically programmed for a data-only device in order to work.
3.איך הוא מתפקד עם אפליקצית ה - WAZE ו/או אחרות הדורשות חיבור קבוע ברשת ?
4. האם התגלו אילו בעיות בתפקוד - כמו בעיות המסך שהועלו בשרשור הקודם למכשירים שנקנו בישראל?
5. כל דבר נוסף שיש למישהוא לעדכן אותנו לגבי הנקסוס 7 החדש הזה
מאד יהיה נחמד למי שיש אותו שיעביר אלינו מידע חשוב זה וישכיל אותנו
בתודה מראש
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
המכשיר קטן מדי לטעמי. הזמנתי אותו ביחד עם הנקסוס 10, ואני משתמש כמעט כל הזמן ב 10 - שהוא מכשיר נהדר.
בנוסף יש לי גם טלפון, שהוא כמעט בגודל שלו.
סים רגיל עובד תקין. מהירות זהה למהירות של הרשת הסלולרית בטלפון.
הספק של ההטענה הפסיק לעבוד לי.
בנוסף יש לי גם טלפון, שהוא כמעט בגודל שלו.
סים רגיל עובד תקין. מהירות זהה למהירות של הרשת הסלולרית בטלפון.
הספק של ההטענה הפסיק לעבוד לי.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני יתן לך טיפ נוסף קטן, אם יש לך בסלולרי חבילת DATA, תבקש סים משני אבל 3G, יעבוד על גבי החבילה של המספר שלך בעצם, בכל חברה זה שונה, אז לא יודע מה המצב כיום, אבל תתעקש ועל תלך על סים נוסף רק לטבלט כי זה בזבוז כסף. לי עבד בסלקום בשילוב 2 סלולרים פשוטים של סוני אריקסון, אותה קומבינה עשיתי לאחותי על בלקברי ואייפון ועבד כמו גדול.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אמת שהייתי בזמנו באורנז - היה לי מישני עבור המכשיר ברכב.denis29 כתב:אני יתן לך טיפ נוסף קטן, אם יש לך בסלולרי חבילת DATA, תבקש סים משני אבל 3G, יעבוד על גבי החבילה של המספר שלך בעצם, בכל חברה זה שונה, אז לא יודע מה המצב כיום, אבל תתעקש ועל תלך על סים נוסף רק לטבלט כי זה בזבוז כסף. לי עבד בסלקום בשילוב 2 סלולרים פשוטים של סוני אריקסון, אותה קומבינה עשיתי לאחותי על בלקברי ואייפון ועבד כמו גדול....
הבעיה שאני היום בגולן - והם לא תומכים - עדיין - בסים נוסף.
אין ספק שאין לי שום כוונה לרכוש חבילה נוספת של דאטה רק עבור הנקוסו 7 !!!.
אם הייתה לשרות זה דרישה גבוהה והרבה מנויים היו פונים אליהם ודורשים את השרות הזה - ולא מתנתקים - אני בטוח שהם היו מפעילים זאת - אבל כרגיל הישראלים בוכים בשקט ורק מעטים צועקים.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עולי כדאי לבדוק את רשת פלאפון, אני עצמי הייתי בפרטנר, לאחר מכן בסלקום, כיום בגולן טלקום בחבילת 10שקל עקב בעיות כספיות אבל מסתדר,
די בטוח שהייתי חוזר לסלקום אבל אם אז רק שכבר יהיה לי טאבלט אם 3G, או פלאפון בגלל המהירות, אם כי חוסר 2G די מעצבן כי לא קולט בכל מקום,
סלקום גם לא רעים בקטע של מהירות. בלי שום קשר, החבילות שמוצעות כיום לא מספיקות אם נוטים לצפות בהרבה סרטונים ברשת, עולי חבילה של 5,10GB תספיק אבל המחיר יקר, אני אישית רוצה טאבלט לסרטים, משחקים, ספרים ומנגה (קומיקסים יפנים), וגלישה פה ושם, אז לא חייב חבילה גדולה,
לגבי גודל, אמרתי לא פעם ויגיד זאת שוב, 7" הגודל האופטימלי להכל קימת, וסרטים..לא אחד שמתלהב במיוחד ממסך הקטן, לפחות 24" במחשב או בפלסמה בסלון, ברור שיש יותר שימושיות לדגם ה10" אבל במחיר די יקר, בכל זאת טאבלט זה יותר צעצועה יקר, או עולי בכל זאת כלי עבודה נוסף לסמרטפון, לא סתם מכנים אותו המסך הרבעי
די בטוח שהייתי חוזר לסלקום אבל אם אז רק שכבר יהיה לי טאבלט אם 3G, או פלאפון בגלל המהירות, אם כי חוסר 2G די מעצבן כי לא קולט בכל מקום,
סלקום גם לא רעים בקטע של מהירות. בלי שום קשר, החבילות שמוצעות כיום לא מספיקות אם נוטים לצפות בהרבה סרטונים ברשת, עולי חבילה של 5,10GB תספיק אבל המחיר יקר, אני אישית רוצה טאבלט לסרטים, משחקים, ספרים ומנגה (קומיקסים יפנים), וגלישה פה ושם, אז לא חייב חבילה גדולה,
לגבי גודל, אמרתי לא פעם ויגיד זאת שוב, 7" הגודל האופטימלי להכל קימת, וסרטים..לא אחד שמתלהב במיוחד ממסך הקטן, לפחות 24" במחשב או בפלסמה בסלון, ברור שיש יותר שימושיות לדגם ה10" אבל במחיר די יקר, בכל זאת טאבלט זה יותר צעצועה יקר, או עולי בכל זאת כלי עבודה נוסף לסמרטפון, לא סתם מכנים אותו המסך הרבעי
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
רכשתי את הנקסוס 7 החדש בגירסת ה-4g. ואף הכנסתי בו סים רגיל, המאפשר שיחות והודעות (של רמי לוי).
יש לי בו אכן גלישה. אך אני לא מצליח לשלוח ולקבל סמסים, ואני אפילו לא מוצא את האפשרות הזו בנקסוס.
מה שכן, מתקבלות אצלי הודעות באורח נדיר והן מופיעות רק בחלונות קופצים. מדובר בהודעות סמס שמגיעות ממקור ספציפי (הבנק) וכן פעם או פעמיים התקבלה הודעה ממקור אחר.
אני גם לא מצליח להתקין אפליקציה לסמסים. כי הוא לא מצליח לאקטב באמצעות סמס.
האם יש דרך לקבל ולשלוח סמסים מהנקסוס 7? באמצעות המספר של הסים שלי.
אגב, אין לי בנוסף סמארטפון. רק הטאבלט.
תודה.
יש לי בו אכן גלישה. אך אני לא מצליח לשלוח ולקבל סמסים, ואני אפילו לא מוצא את האפשרות הזו בנקסוס.
מה שכן, מתקבלות אצלי הודעות באורח נדיר והן מופיעות רק בחלונות קופצים. מדובר בהודעות סמס שמגיעות ממקור ספציפי (הבנק) וכן פעם או פעמיים התקבלה הודעה ממקור אחר.
אני גם לא מצליח להתקין אפליקציה לסמסים. כי הוא לא מצליח לאקטב באמצעות סמס.
האם יש דרך לקבל ולשלוח סמסים מהנקסוס 7? באמצעות המספר של הסים שלי.
אגב, אין לי בנוסף סמארטפון. רק הטאבלט.
תודה.
אני משתמשת באפליקציה עבור הסמסים
אחלה אפליקציה, לעיתים קצת מציקה עם פרסומות, אבל ממש לא נורא
https://play.google.com/store/apps/deta ... osms&hl=en
https://play.google.com/store/apps/deta ... osms&hl=en