שידורי חברות החדשות של ערוץ 2 וערוץ 10 - במסך רחב?
מדוע חברות החדשות של הערוצים 2 ו-10 לא עוברות ליחס מסך רחב? מי שיאמר לי כעת שמדובר בהשקעה כספית כנראה מחפש לא לעבוד, שכן כל וידאו VHS שמכבד את עצמו, כזה שנפח את נשמתו והחזירה לבורא, היה מסוגל להתמודד עם שידורים במסך רחב.
האם ידוע למישהו בדבר "ניסוי כלים" שהשתיים מתכננות לקראת הבחירות? שכן הבחירות נופלות על יום השידורים של 'קשת' שמרבה לבדוק את יחס הצפייה הן באמצעות תוכניות מקור (עובדה, ארץ נהדרת וחטופים) והן באמצעות הערוץ שבבעלותה (מוסיקה 24) ומכאן שאלתי היא:
הייתכן ונזכה להפתעה? בכל זאת, אנחנו ב-2013....
האם ידוע למישהו בדבר "ניסוי כלים" שהשתיים מתכננות לקראת הבחירות? שכן הבחירות נופלות על יום השידורים של 'קשת' שמרבה לבדוק את יחס הצפייה הן באמצעות תוכניות מקור (עובדה, ארץ נהדרת וחטופים) והן באמצעות הערוץ שבבעלותה (מוסיקה 24) ומכאן שאלתי היא:
הייתכן ונזכה להפתעה? בכל זאת, אנחנו ב-2013....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
כל המעבר ל 16:9 הוא מיותר בשלב הזה בתוכניות. מה שהם יעשו זה לשים פסים שחורים ולכן תרד הרזולוציה.
בשלב הזה רק מעבר ל hd הגיוני וזה דורש מאמץ מצד המדינה בדמות רגולציה שתיתן לזה תאריך יעד.
במקור חשבנו שזה יקרה במעבר לרשיונות אבל בגלל. ההסדרים עם הזכייניות זה נדחה בשנתיים.
כך שכרגע לא נראה שיעשה משהו לפני 2014 במקרה הכי טוב.
אני לא אופטימי בכלל.
בשלב הזה רק מעבר ל hd הגיוני וזה דורש מאמץ מצד המדינה בדמות רגולציה שתיתן לזה תאריך יעד.
במקור חשבנו שזה יקרה במעבר לרשיונות אבל בגלל. ההסדרים עם הזכייניות זה נדחה בשנתיים.
כך שכרגע לא נראה שיעשה משהו לפני 2014 במקרה הכי טוב.
אני לא אופטימי בכלל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אגב, המצב של חברת החדשות 2 לא כזה נורא. הם ניפחו את זה בשביל לקבל את אותן ההטבות שערוץ 10 קיבל.
אגב, ערוץ 10 במצב עדיין לא מי יודע מה, בין היתר בגלל הלוגיסטיקה של החזקת שני אולפנים בגלל אילוצים של הרגולטור.
אגב, ערוץ 10 במצב עדיין לא מי יודע מה, בין היתר בגלל הלוגיסטיקה של החזקת שני אולפנים בגלל אילוצים של הרגולטור.