שאלה בקשר למסנן של תמי 4
ממש לא מוותרים. פשוט משלמים שליש מחיר על סננים שלא ממותגים כ"תמי 4".shaharza כתב:ואז בעצם מוותרים על סינון המים?
האמת לא בטוח שזה כזה נורא. סה"כ איכות המים בארץ לא רעה (מבחינת זיהום וכו לא מבחינות אחרות).
יש מדריכים כיצד לעשות זאת?...
כל הסינון נעשה חיצונית למכונה פשוט.
לא להד"ם ולא נעליים. וגם לא צריך לעקוף (לפחות בדגם שאצלי).
חפש "סנן תמי 4 חלופי" בגוגל ותגיע ללא מעט חנויות בארץ שמוכרות. לא יודע לגבי אייס/הום סנטר, לא נראה לי שהם מחזיקים.
אני קניתי כזה לפני כמה חודשים: מסנן פחם תואם תמי4 -דגם ישן
סו פאר סו גוד.
חפש "סנן תמי 4 חלופי" בגוגל ותגיע ללא מעט חנויות בארץ שמוכרות. לא יודע לגבי אייס/הום סנטר, לא נראה לי שהם מחזיקים.
אני קניתי כזה לפני כמה חודשים: מסנן פחם תואם תמי4 -דגם ישן
סו פאר סו גוד.
המכשיר עצמו לא רע. אני מרוצה ממנו (וחבל לי לבזבז כסף נוסף על מכשיר חדש).
נושא המעקף חביב (חיפשתי באינטרנט) ובעצם מדובר על סנן חיצוני עם מתאם במתקן של התמי 4. הבעייה העיקרית היא שזה לא נראה טוב.
מסתבר שלתמי 4 יש פטנט על צורת הסנן (או משהו כזה) ולכן לא ניתן לייצר חלופי.
נושא המעקף חביב (חיפשתי באינטרנט) ובעצם מדובר על סנן חיצוני עם מתאם במתקן של התמי 4. הבעייה העיקרית היא שזה לא נראה טוב.
מסתבר שלתמי 4 יש פטנט על צורת הסנן (או משהו כזה) ולכן לא ניתן לייצר חלופי.
כל המסננים עושים את אותה עבודה פחות או יותר. אני לא מאמין לרגע שיש הבדל בסינון בין תמי 4, לבין מסנן שעולה 50 ש"ח בהום סנטר. סה"כ פלסטיק עם פחם פעיל בפנים, אין יותר מדי מה לחדש פה.noam כתב:שאלה. אם מבצעים את המעקף הזה או סינון חיצוני למה כבר לא לקנות מכשיר שלא מתוצרת
תמי 4 או אלקטרה??...
עם זאת, יש הבדל במכונות עצמן. המכונות היקרות יפות יותר, בסבירות גבוהה אמינות יותר, ולפעמים נוחות יותר לשימוש.