ארץ נהדרת משודרת לראשונה ב 16:9
אכן שיפור-שיפור
ערוץ 1 היה החלוץ ועכשיו זה הולך ומתפשט לעוד תכניות גם בערוץ 2, מגיע יישר כח
EFIBET - אתה צודק לגבי ה-HD, אבל כל עוד זה לא המצב (וגם לא נראה שיהיה בקרוב) - אז 16:9 עדיף בהרבה לטעמי על ה- 4:3 המעוות
ערוץ 1 היה החלוץ ועכשיו זה הולך ומתפשט לעוד תכניות גם בערוץ 2, מגיע יישר כח
EFIBET - אתה צודק לגבי ה-HD, אבל כל עוד זה לא המצב (וגם לא נראה שיהיה בקרוב) - אז 16:9 עדיף בהרבה לטעמי על ה- 4:3 המעוות
במקרה הזה, הפורמט (= ה-aspect ratio הנכון כפי שייצרני ציוד היצלום התכוונו שהתוכן יוקרן) הוא לגמרי חלק מאיכות הצפייה
אני לא יודע לגביך אבל אצלי אישית - ואוליי זה רק סטייה פרטית שלי - המוח מגיב ברתיעה קשה למראה פרצופים מרוחים לרווחה וגוף אישה שהייתה אמורה להיות סקסית במקור והפכה שמנה על המסך
גם אני בעד שלום עולמי (HD) אבל עדיף להתחיל בקטן מאשר להישאר עם לא כלום...
אני לא יודע לגביך אבל אצלי אישית - ואוליי זה רק סטייה פרטית שלי - המוח מגיב ברתיעה קשה למראה פרצופים מרוחים לרווחה וגוף אישה שהייתה אמורה להיות סקסית במקור והפכה שמנה על המסך
גם אני בעד שלום עולמי (HD) אבל עדיף להתחיל בקטן מאשר להישאר עם לא כלום...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
איזה כיף זה היה ! סופסוף לא לראות את האנשים מעוותים.... הזוי שהרבה אנשים בכלל לא שמים לב לזה.
מקווה שזו תחילתה של ידידות נפלאה ! 16/9 Here We Come !
מקווה שזו תחילתה של ידידות נפלאה ! 16/9 Here We Come !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה ממש עצוב שאנחנו שמחים על כך שבשנת 2013 (עוד מעט) מתחילים לשדר ב 16:9 בעוד שבשאר העולם שידורי HD הם כבר מזמן סטנדרט
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שאלה לי לכם... למה כשיש שידור 4:3 אתם מעדיפים לראות דמויות מרוחות ולא פסים שחורים בצדדי המסך אבל תמונה נורמלית.
צר לי שהמערכות של הרשות השנייה לא משדרות סיגנל טכנאים כשיחס המסך משתנה בין תוכן אחד למשהו - אם יס יכולה לעשות את זה, ועושה את זה טוב - מדוע שידורי עידן + לא עומדים בהקשר זה בחזית הטכנולוגית? כמפעילת המערכת, הרשות יכולה לנסות ולהתמודד עם השינויים הללו - כך לא רק שנקבל יחס מסך תקין (הן תמונה ביחס 16:9, הן סיגנל טכנאים והן רזולוציית 16:9 תואמים למשעי), נקבל חוויה מתוקנת.
השאלה רלוונטית ההתלבטות אכן קשה לאור העיוות. אבל:NegativeIQ כתב:שאלה לי לכם... למה כשיש שידור 4:3 אתם מעדיפים לראות דמויות מרוחות ולא פסים שחורים בצדדי המסך אבל תמונה נורמלית....
1. חלקנו (לפחות אלו מאיתנו שהם בעלי פלזמה) מעוניינים להימנע מתופעת הצריבה שתיווצר לאחר צפייה מממושכת על חלק (אותו חלק) מהמסך.
2. הנטייה הטבעית של מי שקנה מסך גדול במיטב כספו היא לנצל את כל ה- real estate לצפייה בפועל ולא רק 75% ממנו.
שמתם לב שארץ נהדרת ותוכניות נוספות של קשת משודרות ב- VOD גם ב- HD ? אמנם צריך להתקין תוסף לדפדפן והביט רייט לא נראה בשמיים, אבל אני חיברתי השבוע את המחשב עם HDMI לטלוויזיה וראיתי ארץ נהדרת ב- HD, ביחס מסך נכון ובאיכות גבוהה יותר מזו שיש בשידור הטלויזיוני. בנוסף, גם היו הרבה פחות פרסומות.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
שמתי לב ביום הבחירות שהסימון ב-yes היה נכון.
בשידורי ארץ נהדרת הממיר עבר במצב 16:9 ובשידורי החדשות 4:3
לסימון ו-
לכך ששידורי החדשות עדיין משודרים ב-4:3 (שלא לדבר על SD)
בשידורי ארץ נהדרת הממיר עבר במצב 16:9 ובשידורי החדשות 4:3