מחפש המצלות לגבי טלויזיה חדשה, מרחק צפיה 2.5 מטר.
שלום.
אני מחפש טלויזיה לקנות טלויזיה חדשה, ורציתי לקבל מעט המצלות.
מרחק הצפיה בחדר יהיה 2.5 מטר, החדר עצמו יהיה חשוך (אטום לגמרי).
איזו סוג טלויזיה הייתם ממליצים?
אני מעדיף טלויזיה שהיא SMART TV, ושתתמוך בעברית.
4 חיבורי HDMI גם עדיפים.
התקציב הוא 8K.
תודה מראש!
אני מחפש טלויזיה לקנות טלויזיה חדשה, ורציתי לקבל מעט המצלות.
מרחק הצפיה בחדר יהיה 2.5 מטר, החדר עצמו יהיה חשוך (אטום לגמרי).
איזו סוג טלויזיה הייתם ממליצים?
אני מעדיף טלויזיה שהיא SMART TV, ושתתמוך בעברית.
4 חיבורי HDMI גם עדיפים.
התקציב הוא 8K.
תודה מראש!
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
שים לב שזוהי טלויזיה עם אחריות לשנה ולא של היבואן הרישמי (לכן לא תתמוך בעיברית).NK כתב:סמסונג דגם UA46D7000
http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he...
אם החדר יהיה חשוך לגמרי על 46ES6800 של סמסונג או על 47LM671 של LG.
אם תוותר על התמיכה בכתוביות בעיברית יש כמה אופציות מאוד מעניינות של פנסוניק.
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
שלום.
אני מכיר את D8000 של סמסונג מדובר במסך מדהים ואיכותי מאוד אבל לא יצא לי לראות את D7000
שהמליץ עליו NIK לכם לא יכול לתת חוות דעת עליו אבל עם הוא המליץ הוא יודע ואני סומך עליו.
הבעיה במסכי LED צדדי הם אי אחדות מתבטאת בעננות אור וזליגות שבדגמי הדקים מאוד כמו של סמסונג ובדגם הזה ממש חמורים לפחות בD8000 שראיתי במסך האירפואי י זה פחות בולט אבל ראיתי זה יותר בולט לכן תבדוק את עניין עננות.
עוד משהוא הגדול למרחק כזה הייתי ממליץ לפחות 50-55 זה יתן חוויה צפייה טובה יותר בהרבה לטעמי התקציב מכובד ואולי גם מה שהציע לאור LG LM670 וRS6800 יתאמו אבל הייתי ממליץ לקנות יותר גדול אבל התקציב קצת בעיתי בשביל 55-60
עם תכול לעלות ל10-12 אלף אז היו לך אוםציות טובות.
כמובן מביבוא רישמי לא להתפשר. על אחריות טובה וממשכת אחריות שנה זה ממש לא מספיק לפחות 3-5 שנים ויש גם שאמר לאור מסכי פנסוניק מעולים עם אחריות ממשוכת 5 שנים יירקם כמו ET5 גודל 55 שלה 8500-9000
אלף אבל אני חשוב שזה קצת התפשרות על איכות תמונה לכן תבדוק ותשוואה לפני עם הפרשים בשבילך כמובן בגודל שווים. או את LE740 גודל 60 שארפ כן ה גדול אבל אל תפחד מתגלים לגדול מהר מאוד. מתרגלים ורוצים יותר מנסיון
בהצלחה וכול טוב
בברכה מתן
אני מכיר את D8000 של סמסונג מדובר במסך מדהים ואיכותי מאוד אבל לא יצא לי לראות את D7000
שהמליץ עליו NIK לכם לא יכול לתת חוות דעת עליו אבל עם הוא המליץ הוא יודע ואני סומך עליו.
הבעיה במסכי LED צדדי הם אי אחדות מתבטאת בעננות אור וזליגות שבדגמי הדקים מאוד כמו של סמסונג ובדגם הזה ממש חמורים לפחות בD8000 שראיתי במסך האירפואי י זה פחות בולט אבל ראיתי זה יותר בולט לכן תבדוק את עניין עננות.
עוד משהוא הגדול למרחק כזה הייתי ממליץ לפחות 50-55 זה יתן חוויה צפייה טובה יותר בהרבה לטעמי התקציב מכובד ואולי גם מה שהציע לאור LG LM670 וRS6800 יתאמו אבל הייתי ממליץ לקנות יותר גדול אבל התקציב קצת בעיתי בשביל 55-60
עם תכול לעלות ל10-12 אלף אז היו לך אוםציות טובות.
כמובן מביבוא רישמי לא להתפשר. על אחריות טובה וממשכת אחריות שנה זה ממש לא מספיק לפחות 3-5 שנים ויש גם שאמר לאור מסכי פנסוניק מעולים עם אחריות ממשוכת 5 שנים יירקם כמו ET5 גודל 55 שלה 8500-9000
אלף אבל אני חשוב שזה קצת התפשרות על איכות תמונה לכן תבדוק ותשוואה לפני עם הפרשים בשבילך כמובן בגודל שווים. או את LE740 גודל 60 שארפ כן ה גדול אבל אל תפחד מתגלים לגדול מהר מאוד. מתרגלים ורוצים יותר מנסיון
בהצלחה וכול טוב
בברכה מתן
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
עוד משהוא אולי GT50 של םנסוניק גודל 50 יתאם מסך איכותי מאוד ועולה 10-11 רלף לגודל 50
קצת יקר אבל ממש טוב תחשוב גם עליו
קצת יקר אבל ממש טוב תחשוב גם עליו