בעיות מגע NEXUS 7 חדש
אהלן,
התחדשתי בנקסוס 7 ותוך זמן קצר זיהיתי בעיה במגע.
מדי פעם אין תגובה למגע או שיש איזה שיבוש במגע שהוא לא מזהה את נקודת המגע ומחליט על אחרת.
בדרך כלל זה נפתר באמצעות לחיצה על כפתור כיבוי המסך ומיד הדלקתו מחדש (הכוונה ל-sleep בלבד ולא כיבוי המכשיר).
האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
האם זה נשמע לכם כמו בעיית חומרה או תוכנה?
התחדשתי בנקסוס 7 ותוך זמן קצר זיהיתי בעיה במגע.
מדי פעם אין תגובה למגע או שיש איזה שיבוש במגע שהוא לא מזהה את נקודת המגע ומחליט על אחרת.
בדרך כלל זה נפתר באמצעות לחיצה על כפתור כיבוי המסך ומיד הדלקתו מחדש (הכוונה ל-sleep בלבד ולא כיבוי המכשיר).
האם מישהו נתקל בתופעה כזו?
האם זה נשמע לכם כמו בעיית חומרה או תוכנה?
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי,
הנקסוס 7 - 64G+סים, שקניתי עדיין נמצא בברוקלין ואמור להגיע אלי בעוד 3 שבועות.
המכשיר מופעל שם - ועד עכשיו לא התגלו בו שום תקלות ומקוה שכך ימשיך.
איזו גירסה קיבלת?.
סיבת שאלתי זאת היא שמתברר ששני הנקסוס 7 הקודמים - 16/32 גיגה - ללא מוביל דאטה - יצאו מגוגל - גם בחודש האחרון - עם הגירסה 4.1 ומיד עם ההתחלה הראשונית קיבלו את השדרוג ל4.2. - אם כמובן הסכמת.
מאידך הגרסה שלי - כולל הסים - הגיע כבר ש 4.2 האחרונה ביותר הותקנה עליה ולא היה צורך בשדרוג.
בזמנו - ביולי 2012 , שהופיעו שני הדגמים הקודמים , היו תלונות על בעיות מסך שונות בנקסוס7 - וחשבתי שגוגל טיפלו בזה ותקנו את הנדרש.
האם זה לא תוקן- חמור!!!
האם נתקלת גם בבעיות אחרות - היו אז תלונות גם על הטעינה והמטען.
כמו פה למשל
http://forums.androidcentral.com/google ... creen.html
הנקסוס 7 - 64G+סים, שקניתי עדיין נמצא בברוקלין ואמור להגיע אלי בעוד 3 שבועות.
המכשיר מופעל שם - ועד עכשיו לא התגלו בו שום תקלות ומקוה שכך ימשיך.
איזו גירסה קיבלת?.
סיבת שאלתי זאת היא שמתברר ששני הנקסוס 7 הקודמים - 16/32 גיגה - ללא מוביל דאטה - יצאו מגוגל - גם בחודש האחרון - עם הגירסה 4.1 ומיד עם ההתחלה הראשונית קיבלו את השדרוג ל4.2. - אם כמובן הסכמת.
מאידך הגרסה שלי - כולל הסים - הגיע כבר ש 4.2 האחרונה ביותר הותקנה עליה ולא היה צורך בשדרוג.
בזמנו - ביולי 2012 , שהופיעו שני הדגמים הקודמים , היו תלונות על בעיות מסך שונות בנקסוס7 - וחשבתי שגוגל טיפלו בזה ותקנו את הנדרש.
האם זה לא תוקן- חמור!!!
האם נתקלת גם בבעיות אחרות - היו אז תלונות גם על הטעינה והמטען.
כמו פה למשל
http://forums.androidcentral.com/google ... creen.html
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
נתקלתי בבעיה דומה בנקסוס חדש (32 גי'גה שנקנה ב-KSP, גירסה 4.2.1, מק"ט שמתחיל ב-CBOKBC) - הבעיה צצה והחמירה לאורך השבועיים האחרונים (המכשיר בן שבועיים וחצי). כדי לאבחן את מהות הבעיה, ביצעתי את הבדיקה הבאה:
הפעלתי את האפשרות של הצגת המגע, תחת "developer options". אפשרות זו מאפשרת לך לראות כל נגיעה שלך במסך באמצעות עיגול לבן.
שמתי לב שכאשר אני יוצר לחץ על מסגרת המכשיר הכסופה (מימין ומשמאל, במרכז המסגרת) וכאשר אני יוצר לחץ על גב המכשיר - המסך קורא זאת כנגיעה. הנגיעה מופיעה בצד ימין, במרכז.
זו הסיבה שהמכשיר לא זיהה את הנגיעה שלי, כי הוא למעשה קרא אותה כשתי נגיעות במקביל. כמו כן, בהסתכלות אחורה נזכרתי שקיצורי הדרך שמוקמו בצד ימין של המסך התחילו "להיעלם" לי. הסיבה: מדי פעם כנראה נגעתי במסגרת / בגב המכשיר, מה שיצר "מגע רפאים" בצד ימין של המסך, שבחר את קיצור הדרך וזרק אותו למסך בית אחר.
מסרתי היום את המכשיר למעבדות IBM עם הסבר מפורט על הבעיה.
לעניות דעתי, זו בעיית חומרה - ואני בטוח שהיא קיימת גם אצל אנשים אחרים.
הפעלתי את האפשרות של הצגת המגע, תחת "developer options". אפשרות זו מאפשרת לך לראות כל נגיעה שלך במסך באמצעות עיגול לבן.
שמתי לב שכאשר אני יוצר לחץ על מסגרת המכשיר הכסופה (מימין ומשמאל, במרכז המסגרת) וכאשר אני יוצר לחץ על גב המכשיר - המסך קורא זאת כנגיעה. הנגיעה מופיעה בצד ימין, במרכז.
זו הסיבה שהמכשיר לא זיהה את הנגיעה שלי, כי הוא למעשה קרא אותה כשתי נגיעות במקביל. כמו כן, בהסתכלות אחורה נזכרתי שקיצורי הדרך שמוקמו בצד ימין של המסך התחילו "להיעלם" לי. הסיבה: מדי פעם כנראה נגעתי במסגרת / בגב המכשיר, מה שיצר "מגע רפאים" בצד ימין של המסך, שבחר את קיצור הדרך וזרק אותו למסך בית אחר.
לעניות דעתי, זו בעיית חומרה - ואני בטוח שהיא קיימת גם אצל אנשים אחרים.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

אוקי עכשיו הבנתי- הנקסוס 7 הנמכרים בישראל לא הגיעו מגוגל בתקופה האחרונה ולכן סביר שהם מהגירסאות הראשונות שבאמת לגביהם היו פה ושם תלונות על בעיות בתפקוד המסך.
לא ברור אם אלו בעיות חומרה או תוכנה אך סביר להניח שהן יותר בעיות חומרה.
לדעתי גוגל כן התייחסה לאותן בעיות שצצו ברשת מאז יוני יולי 2012 ועשתה את המוטל עליה בתיקון הבעיה ביצור של המכשירים הנוספים שיצאו לשוק.
יכול להיות שאלו שקיימים במכירה בארץ - חלקן לפחות - מהדור הראשון עם אותן בעיות שלא תוקנו.
לדעתי כל אחד שנתקל בבעיה כזאת - חייב ללחוץ שיחליפו לו את המכשיר בחדש שיותר מאוחר יותר - השאלה רק אם אפשר לראות לפי המספר הסידורי של המכשיר מתי הוא יוצר?
לפחות אני יכול לציין שנקסוס 7 +סים, שרכשתי לפני חודש מגוגל-פליי והוא עדין בידיו של בני בניו יורק - אין לו שום תופעה של בעיה מסך או אחרת מכל סוג שהוא.
לא ברור אם אלו בעיות חומרה או תוכנה אך סביר להניח שהן יותר בעיות חומרה.
לדעתי גוגל כן התייחסה לאותן בעיות שצצו ברשת מאז יוני יולי 2012 ועשתה את המוטל עליה בתיקון הבעיה ביצור של המכשירים הנוספים שיצאו לשוק.
יכול להיות שאלו שקיימים במכירה בארץ - חלקן לפחות - מהדור הראשון עם אותן בעיות שלא תוקנו.
לדעתי כל אחד שנתקל בבעיה כזאת - חייב ללחוץ שיחליפו לו את המכשיר בחדש שיותר מאוחר יותר - השאלה רק אם אפשר לראות לפי המספר הסידורי של המכשיר מתי הוא יוצר?
לפחות אני יכול לציין שנקסוס 7 +סים, שרכשתי לפני חודש מגוגל-פליי והוא עדין בידיו של בני בניו יורק - אין לו שום תופעה של בעיה מסך או אחרת מכל סוג שהוא.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

לא נכון - זה מכשיר שנמכר "פורסם ב-24 ביול 2012"mp3lll כתב:זה?
http://www.hometheater.co.il/vt179882.נ ... -מכשיר-חדש...
כלומר הוא מהמכשירים הראשונים שנמכרו אז !!!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איזו גירסא/ייצור המכשיר שלך? הבנתי שמגירסא C09 אין בעיות כאלו.shaysharon כתב:נתקלתי בבעיה דומה בנקסוס חדש (32 גי'גה שנקנה ב-KSP, גירסה 4.2.1, מק"ט שמתחיל ב-CBOKBC) - הבעיה צצה והחמירה לאורך השבועיים האחרונים (המכשיר בן שבועיים וחצי). כדי לאבחן את מהות הבעיה, ביצעתי את הבדיקה הבאה:
לעניות דעתי, זו בעיית חומרה - ואני בטוח שהיא קיימת גם אצל אנשים אחרים....
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

C10טלHD כתב:איזו גירסא/ייצור המכשיר שלך? הבנתי שמגירסא C09 אין בעיות כאלו....
מסתבר שיש בעיות כאלו...
- AmiEfroni
- חבר ותיק

הי חברה,
הגיעו תו8צאות הבדיקות של הנקסוס 7 הכולל סלולר - כפי שנעשו בדיוק לפי התאור פה של אלו שפרסמו את התגובות.
אני מצטט את המקור ( בני הגר בברוקלין והנקסוס עדין אצלו)
There's no problem. All's ok.
הגיעו תו8צאות הבדיקות של הנקסוס 7 הכולל סלולר - כפי שנעשו בדיוק לפי התאור פה של אלו שפרסמו את התגובות.
אני מצטט את המקור ( בני הגר בברוקלין והנקסוס עדין אצלו)
There's no problem. All's ok.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

דבר ראשון תתחדשdenis29 כתב:חח מזל שאני ממתין לגרסת 3G, לא ציפיתי שבארץ ימכרו רביג'ונס ישנים....
דבר שני - נא לא לשמוח יותר מידי - מקוה שאנו לא נגלה תקלות אחרות חדשות בדגם הזה.
במכשיר שלי יגיע לארץ רק בעוד 3 שבועות , אך לאחר שימוש בו של חודש - אין בשלב זה שום בעיות.!!!
לא נבדק כל נושא הדאטה, כמו מהירות הורדה והעלאה - כי לבני אין תוכנית דאטה ב AT&T
- טלHD
- גורו

לא הבנתי...אז זה עניין של מזל?shaysharon כתב:C10טלHD כתב:איזו גירסא/ייצור המכשיר שלך? הבנתי שמגירסא C09 אין בעיות כאלו....
מסתבר שיש בעיות כאלו......
או שכן יש גירסא שכן צריך "לשאוף" לרכוש בקניית מכשיר חדש?
- טלHD
- גורו

כנראה התכוונת ל C06shemsha כתב:זה עניין של מזל לדעתי, לי יש C60 שזו סדרה ישנה ואין לי שום בעיה שאני שם לב אליה....
C6 יותר נכון כן.
מצאתי את זה:
[left]
C7O - the number 7 is the month the device is shipped to retailers. C60 had some issues but from C7 all issues got fixed so buying C7- C9 is the same except one is shipped earlied and the other is recent shipment. Any device that comes on October will be C10
[/left]
מצאתי את זה:
[left]
C7O - the number 7 is the month the device is shipped to retailers. C60 had some issues but from C7 all issues got fixed so buying C7- C9 is the same except one is shipped earlied and the other is recent shipment. Any device that comes on October will be C10
[/left]
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

למיטב הבנתי, יש בעיה נפוצה מאוד של התרוממות המסך בצד שמאל, מעל המסגרת הכסופה. לפי מספר פרסומים + תמונות באינטרנט, אסוס הוציאו שני ברגי חיזוק מתוך המכשיר, ולכאורה פתרו את הבעיה. אני מעלה השערה שלפיה אסוס ביצעו איסוף מכשירים מהסדרות הראשונות שטרם נמכרו, הוציאו שני ברגי חיזוק, ושיווקו אותם מאוחר יותר עם מק"ט C09 או C10.טלHD כתב:לא הבנתי...אז זה עניין של מזל?
או שכן יש גירסא שכן צריך "לשאוף" לרכוש בקניית מכשיר חדש?...
אני חושב שבין כל המכשירים הללו קיימים מכשירים עם בעיה במסך המגע / בדיגיטייזר, ללא קשר לערך המק"ט.
אני למוד ניסיונות רעים עם עניין האחריות, יש לי תחושה חזקה שגם כאשר המכשיר יחזור לידיי כמכשיר מתוקן / חדש, התקלה תחזור.
אעדכן בהמשך
- טלHD
- גורו

משהו חדש עם זה?
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

טלHD כתב:משהו חדש עם זה?...
תחנת השירות בירושלים היו בחופש, המכשיר עוד לא הגיע למעבדה
התחלה מצויינת לחווית שירות
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לי היתה בעיה כזו בהתחלה - כשקיבלתי את המכשיר לפני כשלושה חודשים. זה היה מעצבן ומאכזב. התופעה לא הייתה שכיחה כל הזמן, אלה רק לפעמים. במצבים אלה הייתי צריך לעשות אתחול... לאחר זמן מה, הבעיה נעלמה, אולי בגלל עידכון גרסה. מכשיר שלי קניתי ב ארה"ב. מדובר בגרסה של 8 ג'יגה ללא. סים. תחילה חשבתי שהבעיה נובעת מהתחממות בקיץ, אך אין סיבה לזה היום...
פתרון לצערי לא יכול להציע לך. אך אולי זה יסתדר לבד...
פתרון לצערי לא יכול להציע לך. אך אולי זה יסתדר לבד...