קיבלתי את הפלאזמה e450 - האם זה נכון שאסור לראות בה ב 5 ימים הראושנים
תתחדש ותהנה ותצפה בכיף
רק על תשכח לכוון על ערכים נמוכים, במיוחד תאורת תא, חדות וניגודיות
במשך כ-200 שעות ראשונות, וכמובן לצפות במצב ''סרט'', וח''ח לא במצב ''דינמי''
ולהימנע לעצור תמונה במצב סטטי, בטח בהתחלה ובכלל.
ולהימנע לעצור תמונה במצב סטטי, בטח בהתחלה ובכלל.
כמה לשים כל ערך?מקרנסקי כתב:תתחדש ותהנה ותצפה בכיף
ולהימנע לעצור תמונה במצב סטטי, בטח בהתחלה ובכלל....
ותמונה סטטית אסור ליותר מכמה דקות?..יש האומרים שרק אחרי כמה שעות יכול להיות סיכון של צריבה.
מחר צריך לבוא הטכנאי מטעם היבואן להתקין תטלויזיה..אפשר לסמוך על העצות שלהם?..
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
דינאל לא יכול להגרם אף פעם צרבה מכמה דקות..
רק אחרי הרבה זמן( לא שנים שעות ממש לא דקות) זה לפחות מה שאני יודע..
תחכה לעוד תגבות
בהצלחה
רק אחרי הרבה זמן( לא שנים שעות ממש לא דקות) זה לפחות מה שאני יודע..
תחכה לעוד תגבות
בהצלחה
dm86
אתה יכול לראות כמה שאתה רוצה לא יקרה דבר,גם לגבי ההרצה אמרתי לך שאין חיוב
ואם בכל זאת בא לך בשביל להרגיע את עצמך תעשה הרצה וכשאתה צופה תצפה בערכים נמוכים כמו שאמרו לפני
את השאר אתה כבר יודע
תתחדש ותהנה
ואם בכל זאת בא לך בשביל להרגיע את עצמך תעשה הרצה וכשאתה צופה תצפה בערכים נמוכים כמו שאמרו לפני
את השאר אתה כבר יודע
תתחדש ותהנה
תודה אליקו..elico1987 כתב:dm86
את השאר אתה כבר יודע
תתחדש ותהנה...
יש לי באפשרויות הגנת מצריבה "גלילה". האם זה גם טוב לשים אותו מידי פעם לכמה שעות.?
לא צריך להתרגש או לחשוב על זה יותר מדי.
יש לי בבית שלוש פלזמות, אחת טושיבה ישנה שנרכשה לפני מונדיאל 2006, אחת LG משנת 2009 ואחרונה סמסונג משנת 2011. לעולם לא נזהרתי במיוחד עם אף אחת מהן ואין לי שום צריבה באף אחת מהן עד היום.
היו מספר פעמים שהשארתי בטעות תפריט DVD סטטי דולק כל הלילה על ה-LG, היתה צריבה שנשארה ליומיים ונעלמה לחלוטין לאחר מכן.
אז סביר להניח שבכל שימוש סביר שהוא, ואפילו שימוש שהוא לא הכי סביר, לא תהיה לך שום בעיה. לא עם אורך חיים ולא עם צריבות.
כל עוד אתה מוודא שהיא אטומה לחלוטין ושהגז לא בורח
, אתה יכול להנות ממנה בשקט.
יש לי בבית שלוש פלזמות, אחת טושיבה ישנה שנרכשה לפני מונדיאל 2006, אחת LG משנת 2009 ואחרונה סמסונג משנת 2011. לעולם לא נזהרתי במיוחד עם אף אחת מהן ואין לי שום צריבה באף אחת מהן עד היום.
היו מספר פעמים שהשארתי בטעות תפריט DVD סטטי דולק כל הלילה על ה-LG, היתה צריבה שנשארה ליומיים ונעלמה לחלוטין לאחר מכן.
אז סביר להניח שבכל שימוש סביר שהוא, ואפילו שימוש שהוא לא הכי סביר, לא תהיה לך שום בעיה. לא עם אורך חיים ולא עם צריבות.
כל עוד אתה מוודא שהיא אטומה לחלוטין ושהגז לא בורח
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הם מרגישות שאתה אנטי פלאסמה אז עושות לך דווקא!dor8 כתב:אני פשוט מת על אלה שהפלזמה שלהם לא נצרבה מעולם וזה הופך אותם למרגיע הלאומי.
ונו ואצלי נצרבו 5 פלזמות לאורך השנים מיצרנים שונים אז מה זה אומר ?...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
זו דעתי:
אוי ואבוי למי שקונה מוצר חדש, משלם עליו ממיטב כספו, ועוד צריך כל הזמן לדאוג מעצם ההפעלה שלו.
בקיצור- " שומר נפשו ירחק", אבל מי אנחנו שנשפוט?
כל אחד שיעשה מה שטוב לו, ומה שנראה הכי נכון בעיניו...
לפותח השרשור, dm86 - תתחדש
זו דעתי:
אוי ואבוי למי שקונה מוצר חדש, משלם עליו ממיטב כספו, ועוד צריך כל הזמן לדאוג מעצם ההפעלה שלו.
בקיצור- " שומר נפשו ירחק", אבל מי אנחנו שנשפוט?
כל אחד שיעשה מה שטוב לו, ומה שנראה הכי נכון בעיניו...
לפותח השרשור, dm86 - תתחדש
כמובן שזה לא רק ניסיון אישי. אפשר לומר בשקט שמתוך מדגם של כ-80 פלזמות שראיתי בשנים האחרונות בשימוש ביתי שאני מכיר טוב את בעליהם ויודע להעיד מצד ראשון, אף אחת לא נצרבה ולא נעשה שום מאמץ מאוד מיוחד בכדי למנוע אותה.
0/80 מבחינתי זה אומר שבשימוש ביתי אין סיכוי סביר שתיצרב לך הפלזמה.
היחידה שראיתי צרובה אי פעם, היתה פלזמת NEC שראיתי בשירות מילואים ב-2005, ואיזה גאון החליט להקרין עליה מפה סטטית 24/7 במשך כמה חודשים. כן, זה בהחלט יצר צריבה שלא נעלמה.
אז אני לא אומר שצריך לעשות דווקא, ואין שום סיבה להשאיר בכוונה תמונה סטטית ואין שום סיבה לא להשתמש בהגנה שמובנית בטלווויזיה (כמו אופציית ה-satellite), אבל מעבר לזה לא הייתי עושה ולו את המאמץ המינימלי ביותר למנוע אותה.
0/80 מבחינתי זה אומר שבשימוש ביתי אין סיכוי סביר שתיצרב לך הפלזמה.
היחידה שראיתי צרובה אי פעם, היתה פלזמת NEC שראיתי בשירות מילואים ב-2005, ואיזה גאון החליט להקרין עליה מפה סטטית 24/7 במשך כמה חודשים. כן, זה בהחלט יצר צריבה שלא נעלמה.
אז אני לא אומר שצריך לעשות דווקא, ואין שום סיבה להשאיר בכוונה תמונה סטטית ואין שום סיבה לא להשתמש בהגנה שמובנית בטלווויזיה (כמו אופציית ה-satellite), אבל מעבר לזה לא הייתי עושה ולו את המאמץ המינימלי ביותר למנוע אותה.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לי יש פלזמה 6 שנים ואין לה שום צריבה.
בימי חיי ראיתי 2 צריבות של פלזמות:
בימי חיי ראיתי 2 צריבות של פלזמות:
- בנתב"ג, באחד השערים יש פלזמה בכניסה לתחנת הרכבת.
הפלזמה מציגה כתוכן קבוע את לוח הזמנים של הרכבות.
בשבתות, אין רכבות ואין תוכן ואז רואים מה זה צריבה.... - נכנסתי פעם לשכנים וראיתי ריבוע שחור בפינת המסך.
לשאלתי ענו לי שלפני כמה ימים הילד שיחק בשלט וזו התוצאה והם לא יודעים מה לעשות.
מה שקרה הוא שהילד החליט להציג picture in picture רק שלא היה שם input נוסף ולכן היה שחור.
לאחר שסידרתי את המצב הופיעה אחלה צריבה (הפוכה - השחור שלא התבזבז היה בהיר יותר).
השארתי להם ת'מסך ב-inverse ליומיים וזה הסתדר.
ממליץ לקרוא את זה:
http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57 ... s-mailbag/
תראה איך שאתה רוצה ותפסיק לפחד. לא יקרה שום דבר.. זה היה אולי רלוונטי לפזלמות של לפני שמונה שנים.
http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57 ... s-mailbag/
תראה איך שאתה רוצה ותפסיק לפחד. לא יקרה שום דבר.. זה היה אולי רלוונטי לפזלמות של לפני שמונה שנים.