אייפי בהוטנט לא משתנה..מה אפשר לעשות?
התחברתי היום להוטנט. יש לי ספקית הוטנט ותשתית של הוט על מהירות 100 מגה.
כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר אותו חזרה - האייפי נשאר זהה. התקשרתי להוטנט ואמרו לי שהאייפי שלי הוא סטטי והוא מתחלף כל שלושה חודשים, ושאי אפשר לשנות את האייפי ע"י ניתוק של הראוטר.
זה מאוד מפריע לי. אני זקוק לאייפי שמשתנה, כי לפעמים חוסמים לי את האייפי באתרי הורדות כמו ראפיד, הוטפייל וכו'.
יש עוד מישהו שהיה או שנמצא במצב שלי? מה אני יכול לעשות? יש דרך להיות מחובר על הוטנט רק עם אייפי משתנה?
אשמח לעזרה. תודה מראש.
כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר אותו חזרה - האייפי נשאר זהה. התקשרתי להוטנט ואמרו לי שהאייפי שלי הוא סטטי והוא מתחלף כל שלושה חודשים, ושאי אפשר לשנות את האייפי ע"י ניתוק של הראוטר.
זה מאוד מפריע לי. אני זקוק לאייפי שמשתנה, כי לפעמים חוסמים לי את האייפי באתרי הורדות כמו ראפיד, הוטפייל וכו'.
יש עוד מישהו שהיה או שנמצא במצב שלי? מה אני יכול לעשות? יש דרך להיות מחובר על הוטנט רק עם אייפי משתנה?
אשמח לעזרה. תודה מראש.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זה לא קשור לספק זה אך ורק קשור לתשתית.
האי שינוי IP מגיע מהוט התשתית.
על מנת לשנות IP בתשתית של הוט אתה צריך לשנות את הMAC ADDRESS של הנתב שלך.
אני לא יודע עם איזה נתב אתה, בכל מקרה ברוב הנתבים אפשר למצוא את הMAC ADDRESS ולשנות אותה.
מספיק ששינית מספר או אות אחת וזה ימשוך IP אחר.
אני לא יודע עם איזה נתב אתה, בכל מקרה ברוב הנתבים אפשר למצוא את הMAC ADDRESS ולשנות אותה.
מספיק ששינית מספר או אות אחת וזה ימשוך IP אחר.
הייתי עם ספק 012 כבלים ועם תשתית הוט ויכולתי לשנות אייפי על ידי ניתוק הראוטר. אחרי שהתחברתי לספקית של הוטנט, אני לא יכול. זה קשור להוטנט.Class889 כתב:זה לא קשור לספק זה אך ורק קשור לתשתית.
מספיק ששינית מספר או אות אחת וזה ימשוך IP אחר....
יש לי ראוטר של HOTBOX, ולא מצאתי שום אפשרות לשנות שם את כתובת ה-MAC.
כראוטר. במחשב השני שלי בבית מחובר כרטיס רשת USB, ודרך הראוטר אני מתחבר לאינטרנט גם במחשב השני.nerya40 כתב:ה- HOTBOX מתפקד אצלך כמודם או כראוטר ?...
אני צריך שיהיה גם אינטרנט במחשב השני. אם אני יהפוך אותו למודם, אז לא יהיה לי אינטרנט במחשב השני..ואני מעדיף שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים רק עם אייפי שאפשר לשנות.
הקטע הוא שזה לא קשור להוט. זה קשור להוטנט על בטוח.nerya40 כתב:ברגע שה- HOTBOX מוגדר כראוטר לא נראה לי שיש אפשרות לשנות IP.
בשביל לשנות את ה- IP בחיבור ללא חייגן יש צורך בגישה אל ה- MAC Address ולמיטב זכרוני הוט לא הוסיפו לממשק שלהם אפשרות כזו....
אני הייתי עם הראוטר של הוטבוקס ועם ספק 012 כבלים. התחברתי ל-012 כבלים ללא חייגן, זה היה מוגדר כאייפי דינאמי. זה היה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה, ישר שהייתי מדליק את המחשב הייתי יכול לגלוש.
כל פעם שהייתי מנתק מהחשמל או עושה בהגדרות של הראוטר "Renew WAN Lease" האייפי היה מצליח להשתנות בכל פעם.
אבל אחרי שהתחברתי להוטנט, האייפי לא משתנה. זה קשור לספק של הוטנט, לא לראוטר הוטבוקס. גם הוטנט אמרו לי שאצלהם זה ככה שהאייפי משתנה רק כל תקופה של כמה חודשים, ואי אפשר לשנות אותו ביום יום.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הוטנט לא תומכים בחייגן על תשתית של הוט ..ככה שזה לא עוזר לו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
כנראה שבסוף אני אתחבר ל-100 מגה של הספקית 018 אקספון דרך החייגן L2TP בהוטבוקס.
אז יש לי שאלה לגבי זה. אם אני אתחבר דרך L2TP כמו ש-WTFisTHAT הציע לי, האם אני אוכל לקבל 100 מגה?
ל-018 אם אני לא טועה יש רק חיבור עם חייגן, ככה שבכל מקרה אני לא אוכל להתחבר דרכם ללא חייגן. אני אוכל להגדיר את החייגן שלהם בהוטבוקס כמו ש-WTFisTHAT אמר לי. אבל השאלה שלי אם אני אוכל לקבל 100 מגה בגלל שזה חיבור עם חייגן..כי לפי מה שאמרו לי פעם, אי אפשר להגיע ל-100 מגה עם חייגן.
אז יש לי שאלה לגבי זה. אם אני אתחבר דרך L2TP כמו ש-WTFisTHAT הציע לי, האם אני אוכל לקבל 100 מגה?
ל-018 אם אני לא טועה יש רק חיבור עם חייגן, ככה שבכל מקרה אני לא אוכל להתחבר דרכם ללא חייגן. אני אוכל להגדיר את החייגן שלהם בהוטבוקס כמו ש-WTFisTHAT אמר לי. אבל השאלה שלי אם אני אוכל לקבל 100 מגה בגלל שזה חיבור עם חייגן..כי לפי מה שאמרו לי פעם, אי אפשר להגיע ל-100 מגה עם חייגן.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לא תקבל 100 מגה בL2TP כי מבחינה טכנולוגית לא הנתב שלך ולא השרת של החייגן מסוגלים להגיע ל-100 מגה.
הכי גבוה שמישהו הגיע עם חייגן היה 70~ מגה , אבל אני הצעתי את זה כפתרון זמני לבעיה שלך ולא כמשהו קבוע, ז"א להיות מחובר ללא חייגן ורק כאשר אתה צריך להוריד משהו עם IP אחר אז תתחבר בחייגן שמוגדר על המחשב תוריד ותתנתק מהחייגן.