רמקולי מדף
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אוהד123 כתב:שלום רב,
רציתי לדעת איזה דגם עדיף של pure acoustics:
plz42 או qx550?
ישמשו כרמקולים קדמיים מדפיים למוזיקה בעיקר וסרטים....
אוהד123
קרא את הביקורות של החבר חזום לגבי רמקולים מדפיים .
ותהיה בטוח שתמצא את הזוג המתאים ביותר עבורך .
מ pure acoustics הייתי מציע לך להתרחק .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אוהד123,
הייתי כועס מאד אם היו קונים לי רמקולים (או כל פריט אחר יקר) בלי להתייעץ איתי קודם.
מדובר בפריט אישי ויקר שאמור לשמש את המקבל לאורך זמן.
בהנחה שהוא רוצה רמקולים אחרים ממה שאתה מתכנן, עדיין תרכש את הרמקולים?
עדיף להתייעץ אם המקבל מה הציפיות שלו ולהשתדל לבצע את המחקר בשבילו.
אגב, אם מדובר ברמקולים שישמשו גם לסרטים, צריך לחשוב על איך הם ישתלבו עם יתר הרמקולים. אולי הוא יעדיף סט 5.1 במקום זוג.
הייתי כועס מאד אם היו קונים לי רמקולים (או כל פריט אחר יקר) בלי להתייעץ איתי קודם.
מדובר בפריט אישי ויקר שאמור לשמש את המקבל לאורך זמן.
בהנחה שהוא רוצה רמקולים אחרים ממה שאתה מתכנן, עדיין תרכש את הרמקולים?
עדיף להתייעץ אם המקבל מה הציפיות שלו ולהשתדל לבצע את המחקר בשבילו.
אגב, אם מדובר ברמקולים שישמשו גם לסרטים, צריך לחשוב על איך הם ישתלבו עם יתר הרמקולים. אולי הוא יעדיף סט 5.1 במקום זוג.
הבעיה היא שאין לו מושג במערכות סאונד. אני יודע שיש לו סלון קטן יחסית, מגבר של פיוניר דגם vsx-322, הוא צריך רק 2 מדפיים לכן 5.1 ירד מהפרק כי אין מקום והרמקולים ישבו על 2 שידות מהצדדים של הטלויזיה, הרמקולים ישמשו אותו ל-6-9 חודשים ולא יותר מזה מכיוון שהוא טס לחו"ל לגור שם. כמובן שאם הוא היה נותן לי דגם או לפחות כיוון לא הייתי מתייעץ אלא קונה אבל הוא לא מבין בזה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- וורפידייל דיאמונד 9.1
- מישן M-30
- מוניטור אודיו M1
- MICROPOD
- PSB ALPHA B/B1
- קוואדראל 101
- מישן M-30
- מוניטור אודיו M1
- MICROPOD
- PSB ALPHA B/B1
- קוואדראל 101
אין הבדל בין הפקת צליל למוזיקה או לסרטים. רמקול שבנוי נכון יעשה עבודה טובה בשניהם. ההבדל היחידי שיכול לבוא לידי ביטוי הוא בהפקת הבאסים אבל היות ואתה נעול (גם בגלל התקציב) על מדפיים אין משמעות לנושא. בהמשך ניתן להוסיף סאבוופר שישלים את תחום התדרים התחתון , אם תרגישו חוסר.
בכל אופן קח את ההמלצות שקיבלת כאן ולך תאזין לרמקולים בעצמך , או אפילו יותר טוב - עם החבר , כי כל אחד והאזניים והעדפות שלו.
בכל אופן קח את ההמלצות שקיבלת כאן ולך תאזין לרמקולים בעצמך , או אפילו יותר טוב - עם החבר , כי כל אחד והאזניים והעדפות שלו.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
amiti,
אני לא כל כך מסכים.
בסרטים אעדיף clarity ותדרים גבוהים ובמוזיקה עדיף צליל חם ועוטף.
לדגמים שונים של רומקולים נטיות שונות.
חלקם ישמעו טוב יותר בסרטים ואחרים ישמעו טוב יותר במוזיקה.
עדכון:
אני מחזק את ההמלה להוספת sub בהמשך ולא לרכש בלי להאזין לרמקולים ותמיד עדיף עם חבר!
אני לא כל כך מסכים.
בסרטים אעדיף clarity ותדרים גבוהים ובמוזיקה עדיף צליל חם ועוטף.
לדגמים שונים של רומקולים נטיות שונות.
חלקם ישמעו טוב יותר בסרטים ואחרים ישמעו טוב יותר במוזיקה.
עדכון:
אני מחזק את ההמלה להוספת sub בהמשך ולא לרכש בלי להאזין לרמקולים ותמיד עדיף עם חבר!
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 25/12/2012 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
ירון קליין צודק,
מה שאני מחפש זה משהו שישמיע צלילים נמוכים ברמה טובה ולא ישמע כמו רמקול שנקרע, את הגבוהים ברמה גם טובה אבל לא מפוצצת.
הרמקולים יהיו בעיקר למוזיקה. סרטים וטלויזיה פחות. מוזיקת פופ, רוק, ישראלי. לא משהו שיעיף אותם ויאמץ אותם יותר מדי.
מה שאני מחפש זה משהו שישמיע צלילים נמוכים ברמה טובה ולא ישמע כמו רמקול שנקרע, את הגבוהים ברמה גם טובה אבל לא מפוצצת.
הרמקולים יהיו בעיקר למוזיקה. סרטים וטלויזיה פחות. מוזיקת פופ, רוק, ישראלי. לא משהו שיעיף אותם ויאמץ אותם יותר מדי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם ככה אז כנראה שהמישן והוורפידייל לעיל יהיו קצת יותר בכיוון בזכות הפורט באס הקדמי שלהם.
המוניטור אודיו, לעומת זאת יורד משמעותית יותר נמוף מכל השאר (55 הרץ לעומת 65 הרץ בכל השאר בערך...)
בקיצור, אתה צריך לבדוק את המישן M-30, וורפידייל 9.1 ומוניטור אודיו M1.
המוניטור אודיו, לעומת זאת יורד משמעותית יותר נמוף מכל השאר (55 הרץ לעומת 65 הרץ בכל השאר בערך...)
בקיצור, אתה צריך לבדוק את המישן M-30, וורפידייל 9.1 ומוניטור אודיו M1.
איזה הגברה ונגן יש לחבר שלך? באופן כללי הרמקול הכי זול והכי טוב לדעתי הוא ה WHARFEDALE DIAMOND 10.1, אם לחבר שלך יש הגברה ראויה ומקור טוב הוא יברך אותך, הסאונד של הרמקולים האלה מאוד מפורט בהשוואה לרמקולים אחרים באותו התקציב.