שלום לכולם
ברצוני לשאול האם למישהו יצא לשמוע את הרמקולים של B&W מהסדרת FPM שלהם ?
אני מוכרח לציין שהשבוע הייתי אצל מישהו שהיתה לו פלזמה עם הרמקולים הללו תלויים לצידה וזה היה נראה מדהים - השאלה הגדולה היא איך הרמקולים האלו נשמעים ...ואת זה לא יצא לי
B&W FPM Series
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
אני ראיתי באתר בחו"ל שמומלץ בתור קדמיים לשים את FPM6 במידה ויש לך פלזמה \ מסך מקרן בגודל של 60" ומעלה, בתור אחוריים ממליצים לשים את FPM4 , סנטר - FPM6 או FPM5 ולקחת סאב חזק , איך הרמקולים נשמעים ? האם הם ברמה גבוהה כיאה לסטנדרטים הגבוהים שמציבים B&W , כמו כן על איזה מגבר היית ממליץ עם סט שלם של הרמקולים שלהם ?
אני ראיתי באתר בחו"ל שמומלץ בתור קדמיים לשים את FPM6 במידה ויש לך פלזמה \ מסך מקרן בגודל של 60" ומעלה, בתור אחוריים ממליצים לשים את FPM4 , סנטר - FPM6 או FPM5 ולקחת סאב חזק , איך הרמקולים נשמעים ? האם הם ברמה גבוהה כיאה לסטנדרטים הגבוהים שמציבים B&W , כמו כן על איזה מגבר היית ממליץ עם סט שלם של הרמקולים שלהם ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי הם מתפקדים כאחוריים בלבד, כך שהרבה הם לא עובדים.
הסיבה שהחלפתי את ה-602.5S3 שלהם לאלו היא אסטית בלבד.
ידעתי שאני הולך לשבת הרבה יותר קרוב לקיר אחורי ורציתי משהו שטוח אבל עם יותר נפח ממה שסטלייט נותן ושהגימור יהיה תואם לקידמיים (ול-FPM יש מסגרת ב-BLACK PIANO).
הם נשמעים לא רע בסרטים, אבל לא הייתי לוקח אותם למוסיקה, פשוט חסר להם המון נפח.
הסיבה שהחלפתי את ה-602.5S3 שלהם לאלו היא אסטית בלבד.
ידעתי שאני הולך לשבת הרבה יותר קרוב לקיר אחורי ורציתי משהו שטוח אבל עם יותר נפח ממה שסטלייט נותן ושהגימור יהיה תואם לקידמיים (ול-FPM יש מסגרת ב-BLACK PIANO).
הם נשמעים לא רע בסרטים, אבל לא הייתי לוקח אותם למוסיקה, פשוט חסר להם המון נפח.