http://www.azzarello-espressomaschinen.de/
פעם קודמת שהייתי במינכן עברתי במקרה ליד החנות וראיתי פאימה מרקוריו בחלון ראווה.
הפעם ביקרתי שם.
שלחתי להם מייל לגבי טמפר וורוד - מתאים למכונה מה לעשות...
הם שמרו לי אותו בצד חודש שלם בלי שום התחייבות.
היום שם 4 מוכרים - 2 מבוגרים איטלקים שרק דיברו כמו בסרטי מאפיה ועוד 2 יותר צעירים.
הסתובבתי שם וצילמתי ואז התחלנו להתווכח על מנופים.
הם נגד מכונות מנוף בצורה גורפת.
מכונות המנוף שיש להם הן לא למכירה - רק להצגה.
השחזור שלהן נראה מצוין - כאילו יצאו מהמפעל. חידוש הכרום שם יותר יפה שלי חד וחלק.
יש שם קוויק מיל מנוף מודרנית מסחרית וההמוכר לא מרוצה. על סטרגה הוא בכלל לא רצה לשמוע כי היא ביתית וסטנדרט הבנייה שלה לא מספיק גבוה (הם לא מוכרים בזרה)
לדעתם מנוף לא מוציא קפה טוב מספיק. שונה ממשאבה אבל לא עדיף.
הם מוכרים בעיקר רוקט\ecm וקוויק מיל.
ממה שהבנתי כל מכונות רוקט ואיסיאם בסוף מיוצרות במילאנו.
שתיתי שם מאחורה אספרסו מרוקט צ'ליני - הכי טוב ששתיתי בכל מערב אירופה לדעתי.
בקיצור למי שמגיע למינכן - חנות מומלצת מאוד.
גם קפה מצוין וגם חברה סבבה לגמרי.
חנות קפה במינכן
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
-
- גאג'ה קלאסיקה שנת 49
-
- 2 ראשים
-
- חלון ראווה מטושטש קצת אבל יש שם פאימה מרקוריו משנות ה 50
-
- הטמפר שחיכה לי שם חודש!
-
- קפה האיטי רומא = מצוין!
-
- קפה קלוי כהה באמת אבל ממש טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הרבה המלצות לקפה אין... יש את bmw welt שזה עולם ב.מ.וו ליד מוזיאון ב.מ.וו . מומלץ בלי קשר ויש שם גם קפה לא רע.
חוצמזה הזכרתי גם את החנות manufactum מאחורי מריאןפלאץ (צמוד לחנות dellmayr שיש להם קפה שלהם).
יש בתי בירה של augustiner, franchscanner, spaten, hofbrau יש אוכל מינכנאי טיפוסי. ב hofbrau לי ההרד-רוק-קפה יש אפילו להקה...
יש ליד המראיןפלאץ שוק ויש בו חנות כלי בית טובה - יש שם ציוד קפה ומכונות ecm (קרוב אליה יש חנות tchibo)
אם תצליח לגרום לחברה ב azzarello לעשות לך קפה - זה יהיה הקפה הכי טוב שתשתה במינכן.
חוצמזה הזכרתי גם את החנות manufactum מאחורי מריאןפלאץ (צמוד לחנות dellmayr שיש להם קפה שלהם).
יש בתי בירה של augustiner, franchscanner, spaten, hofbrau יש אוכל מינכנאי טיפוסי. ב hofbrau לי ההרד-רוק-קפה יש אפילו להקה...
יש ליד המראיןפלאץ שוק ויש בו חנות כלי בית טובה - יש שם ציוד קפה ומכונות ecm (קרוב אליה יש חנות tchibo)
אם תצליח לגרום לחברה ב azzarello לעשות לך קפה - זה יהיה הקפה הכי טוב שתשתה במינכן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)