בסופו של דבר מדובר על התאמה לרמקולים יותר מאשר עוד 10W לערוץ או פיצ'ר כזה או אחר.
אני מנחש שאם נושיב עשרה מאזינים לשמוע את שני הרסיברים ונחליף רמקולים בין לבין אתה בעצמך תופתע מהתוצאות.

היי טלטלHD כתב:חברים... אם פותח השירשור היה יכול להסתפק ב818 כי הבדלי השמע היו קטנים לאוזניו או עבור הרמקולים הנצילים שלו וכך לחסוך אלפי ₪ או עשרות אחוזים מהמחיר... אז הדיון היה עם תוכן.
אבל במקרה הזה... שנייהם יעלו אותו דבר כמעט או בהפרש זניח. אז על מה בכלל הדיון?![]()
ברור שבאותו תקציב עדיף רסיבר מסידרת העל ולא רסיבר בייניים+.
אם היתה לו שאלה על מה ללכת פיוניר 922 או LX75 באותו מחיר או בהפרש זניח של 1k...גם על זה היה דיון?...

ברור שהבנת נכון השאלה שצריכה להשאל היא האם הבנת שיש לו yamaha והוא אוהב את הסאונד שלהם, כמו שאני אוהב את הסאונד של אונקיו וכמו ש 9000es אוהב את הסאונד של פיוניר ..... ?Beeman35 כתב:היי טלטלHD כתב:חברים... אם פותח השירשור היה יכול להסתפק ב818 כי הבדלי השמע היו קטנים לאוזניו או עבור הרמקולים הנצילים שלו וכך לחסוך אלפי ₪ או עשרות אחוזים מהמחיר... אז הדיון היה עם תוכן.
אבל במקרה הזה... שנייהם יעלו אותו דבר כמעט או בהפרש זניח. אז על מה בכלל הדיון?![]()
אם היתה לו שאלה על מה ללכת פיוניר 922 או LX75 באותו מחיר או בהפרש זניח של 1k...גם על זה היה דיון?...
אני מבין מדבריך כי YAMAHA יהיה משמעותית טוב יותר עם הרמקולים שלי
וכי אין מה להשוות בינו לבין האונקיו.
הבנתי אותך נכון?...

יואב... מה שרשמת נכון אבל ממש לא קשור למה שכתבתי כאן ובהקשר של השרשור הזה.istarmini כתב:ברור שהבנת נכון השאלה שצריכה להשאל היא האם הבנת שיש לו yamaha והוא אוהב את הסאונד שלהם, כמו שאני אוהב את הסאונד של אונקיו וכמו ש 9000es אוהב את הסאונד של פיוניר ..... ?Beeman35 כתב:היי טלטלHD כתב:חברים... אם פותח השירשור היה יכול להסתפק ב818 כי הבדלי השמע היו קטנים לאוזניו או עבור הרמקולים הנצילים שלו וכך לחסוך אלפי ₪ או עשרות אחוזים מהמחיר... אז הדיון היה עם תוכן.
הבנתי אותך נכון?......

אני רוצה להאמין לך...טלHD כתב:יואב... מה שרשמת נכון אבל ממש לא קשור למה שכתבתי כאן ובהקשר של השרשור הזה.istarmini כתב:ברור שהבנת נכון השאלה שצריכה להשאל היא האם הבנת שיש לו yamaha והוא אוהב את הסאונד שלהם, כמו שאני אוהב את הסאונד של אונקיו וכמו ש 9000es אוהב את הסאונד של פיוניר ..... ?Beeman35 כתב:היי טלטלHD כתב:חברים... אם פותח השירשור היה יכול להסתפק ב818 כי הבדלי השמע היו קטנים לאוזניו או עבור הרמקולים הנצילים שלו וכך לחסוך אלפי ₪ או עשרות אחוזים מהמחיר... אז הדיון היה עם תוכן.
הבנתי אותך נכון?......
אם פותח השירשור היה שואל על אונקיו 3010 מול יאמהה 773, הייתי כותב אותו דבר על המותג השני ואומר לו לרכוש את ה3010 בלי לחשוב פעמיים...
רק שבמקרה ההפוך, המחיר שהוא צריך לשלם הוא פי שלוש בערך ולא תוספת זניחה של 1k או משהו בסיגנון הזה....