ONKYO 818 VS YAMAHA RX-A2020
אני מעריך שאפשר להשיג אותו בסביבות 8000 ש"ח את היאמההDorM כתב:בעיני קשה להשוות רסיבר שהוא אחד מתחת לטופ של החברה - ימאהה 2020, לבין רסיבר שיש עוד 3 מעליו - אונקיו 818...
את ה 818 בפחות מ 7000 ,
הפער לא כזה גדול מבחינת המחיר , דרך אגב איך מערכת הכיול של יאמהה ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה שה 818 מתומחר גבוהה מידי, עדיין לא אומר שאפשר להשוות ל 2020 שעולה עליו ב2 רמות לפחות.
לגבי מע' הכיול... קרא כאן:
http://www.audioholics.com/reviews/rece ... ystem-ypao
http://www.audioholics.com/reviews/rece ... ystem-ypao
אני אגיד לך למה ההתלבטות , בגלל אותה מערכת כיול אודיסי XT 32טלHD כתב:זה שה 818 מתומחר גבוהה מידי, עדיין לא אומר שאפשר להשוות ל 2020 שעולה עליו ב2 רמות לפחות.
http://www.audioholics.com/reviews/rece ... ystem-ypao...
כולם מהללים אותה ( את מערכת הכיול שיש באונקיו XT32)
אז בכל מקרה אם אני מבין נכון ההמלצה היא ללכת על ימאהה?
Yamaha בשילוב עם רמקולים של קליפש , נחשב שילוב טוב?
- טלHD
- גורו

שמעתי את השידוך הזה... והוא נשמע מעולה עם ה rf-7.
לא יודע איך ישמע עם הקליפש שלך.
לא יודע איך ישמע עם הקליפש שלך.
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Beeman35 - "כולם" גם היללו את הפיוניר 83 ואח"כ רצו להחליף אותו...
שפוט רק לפי אוזניך ולא של אחרים....
עם כל היתרונות של מערכות הכיול הללו - אין תחליף לכיול הידני שלך.
בהצלחה...
איתן.
בהצלחה...
איתן.
הציוד הוא האמצעי , התכנים הם הנשמה ומכאן ההנאה . . .
אני מהמר (בכיף לגמריי) שה-2020 ייקח אותו בהליכה, במיוחד בק"ב וגם בסטריאו, לגבי מערכת הכיול אני לא בטוח.
ה-818 הוא רסיבר יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג, כששמעתי את ה808 הבנתי כמה פרטים מאבדים רסיברי הביניים לעומת רסיברי העל, גם אם הם דורות קודמים.
ה-818 הוא רסיבר יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג, כששמעתי את ה808 הבנתי כמה פרטים מאבדים רסיברי הביניים לעומת רסיברי העל, גם אם הם דורות קודמים.
Utopia
- טלHD
- גורו

אני חושב שהתבלבלת עם ה 85....eitan-z כתב:Beeman35 - "כולם" גם היללו את הפיוניר 83 ואח"כ רצו להחליף אותו...
בהצלחה...
איתן....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-818 מכיל את מערכת הכיול שנחשבת כנראה למתקדמת ביותר כיום בעולם לצרכנים, ממירי Burr-Brown 192/24 לכל הערוצים וצ'יפ 32 ביט, אבל מסתבר שזה יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג...kipikipod כתב:אני מהמר (בכיף לגמריי) שה-2020 ייקח אותו בהליכה, במיוחד בק"ב וגם בסטריאו, לגבי מערכת הכיול אני לא בטוח.
ה-818 הוא רסיבר יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג, כששמעתי את ה808 הבנתי כמה פרטים מאבדים רסיברי הביניים לעומת רסיברי העל, גם אם הם דורות קודמים....
"הבעיה" ברסיברים מדרג ביניים היא לא בהכרח הפרוססינג (ל-2020 יש אותם הדאקים כמו ל-818) לעניות דעתי אלא איכות ההגברה והבנייה באופן כללי - בכל אופן, השוואות לרסיברי על הן בעייתיות גם כשיורדים רק דגם אחד, לא כל שכן 3-4 דגמים...
בשורה התחתונה, אלא אם הסאונד של האונקיו הרבה יותר נשמע לפותח השרשור מזה של ימאהה, כנראה שאין פה קרב רציני בין רסיבר ברמת הביניים-פלוס לרסיבר בדרגת העל-מינוס
תודה על התגובותepony כתב:ה-818 מכיל את מערכת הכיול שנחשבת כנראה למתקדמת ביותר כיום בעולם לצרכנים, ממירי Burr-Brown 192/24 לכל הערוצים וצ'יפ 32 ביט, אבל מסתבר שזה יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג...kipikipod כתב:אני מהמר (בכיף לגמריי) שה-2020 ייקח אותו בהליכה, במיוחד בק"ב וגם בסטריאו, לגבי מערכת הכיול אני לא בטוח.
ה-818 הוא רסיבר יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג, כששמעתי את ה808 הבנתי כמה פרטים מאבדים רסיברי הביניים לעומת רסיברי העל, גם אם הם דורות קודמים....![]()
"הבעיה" ברסיברים מדרג ביניים היא לא בהכרח הפרוססינג (ל-2020 יש אותם הדאקים כמו ל-818) לעניות דעתי אלא איכות ההגברה והבנייה באופן כללי - בכל אופן, השוואות לרסיברי על הן בעייתיות גם כשיורדים רק דגם אחד, לא כל שכן 3-4 דגמים...
בשורה התחתונה, אלא אם הסאונד של האונקיו הרבה יותר נשמע לפותח השרשור מזה של ימאהה, כנראה שאין פה קרב רציני בין רסיבר ברמת הביניים-פלוס לרסיבר בדרגת העל-מינוס...
לא יצא לי לשמוע YAMAHA מזה שנים , פשוט הרבה ממליצים עליהם.
כנ"ל לגבי אונקיו , לי יש היום דנון 1909
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
תבחן על סמך האוזניים בלבד -לשמוע רסיבר X עם רמקולים כמו שלך ואח"כ להחליף לרסיבר Y
ולהחליט מה טוב בשבילך.
ולהחליט מה טוב בשבילך.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
כן, אני בחנתי את ה808 והוא היה "בסדר" בכל הקשור לפרוססינג, כך שגם רסיבר-על של ימהה משנה קודמת היה טוב ממנו בהפרש ניכר - ישנה מגמה בפורום להסתכל על הנתונים היבשים ברסיברים - לבריאות. אני אומר את דעתי על-סמך שמיעה.epony כתב:ה-818 מכיל את מערכת הכיול שנחשבת כנראה למתקדמת ביותר כיום בעולם לצרכנים, ממירי Burr-Brown 192/24 לכל הערוצים וצ'יפ 32 ביט, אבל מסתבר שזה יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג...kipikipod כתב:אני מהמר (בכיף לגמריי) שה-2020 ייקח אותו בהליכה, במיוחד בק"ב וגם בסטריאו, לגבי מערכת הכיול אני לא בטוח.
ה-818 הוא רסיבר יחסית בסיסי בכל הקשור לפרוססינג, כששמעתי את ה808 הבנתי כמה פרטים מאבדים רסיברי הביניים לעומת רסיברי העל, גם אם הם דורות קודמים....![]()
בשורה התחתונה, אלא אם הסאונד של האונקיו הרבה יותר נשמע לפותח השרשור מזה של ימאהה, כנראה שאין פה קרב רציני בין רסיבר ברמת הביניים-פלוס לרסיבר בדרגת העל-מינוס...
אני גם טוען שזו לא השוואה נכונה, אך בתגובות לפניי עוד טענו שהאונקיו יהיה טוב יותר בק"ב (
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה מצחיק בזה לא הבנתי?אני גם טוען שזו לא השוואה נכונה, אך בתגובות לפניי עוד טענו שהאונקיו יהיה טוב יותר בק"ב ( )... לכן הגבתי....
כל אחד והעדפות שלו.
אתה אוהב ימאהה? סבבה
אחד אוהב אונקיו והשלישי פיוניר וכן הלאה
אין צורך לתפוס בעלות על הענין.
בזמנו( לפני כ 12-13 שנה) היה לי ימאהה 2095 היה נחמד ( אבל יפה חבל״ז).
כשהחלפתי לדגם של דנון (לא זוכר את הדגם)נהנתי הרבה יותר.
בקיצור קיפי, חבל על הצחוקים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
מצחיק אותי שכל דבר שני בתחום הזה הוא עניין של טעם.istarmini כתב:מה מצחיק בזה לא הבנתי?אני גם טוען שזו לא השוואה נכונה, אך בתגובות לפניי עוד טענו שהאונקיו יהיה טוב יותר בק"ב ( )... לכן הגבתי....
כל אחד והעדפות שלו.
אתה אוהב ימאהה? סבבה
בקיצור קיפי, חבל על הצחוקים...
יש עניין של טעם, ויש עובדות, אנשים גורמים לזה להראות כאילו יש אשכרה סיכוי שה818 הוא ברמה של ה-2020,
הוא ממש לא, ואין פה משתנה של "עניין של טעם".
כששומעים פחות פרטים - זו עובדה וזה ממש לא עניין של טעם, דגש על תחום עליון \ תחתון \ אופי צליל אלו פרמטרים שהם עניין של טעם. אני דיברתי על ה808 שאני שמעתי והוא החסיר הרבה פרטים ביחס לרסיברי על האחרים ששמעתי.
הדבר היחידי שאולי יכול לשחק לטובת ה818 בהשוואה הזו היא מערכת הכיול שלו, חוץ מזה - הוא לא באותה ליגה של ה-2020.
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

רק לצורך הבהרה לא שמעתי אף אחד מהם .kipikipod כתב:מצחיק אותי שכל דבר שני בתחום הזה הוא עניין של טעם.istarmini כתב:מה מצחיק בזה לא הבנתי?אני גם טוען שזו לא השוואה נכונה, אך בתגובות לפניי עוד טענו שהאונקיו יהיה טוב יותר בק"ב ( )... לכן הגבתי....
כל אחד והעדפות שלו.
אתה אוהב ימאהה? סבבה
בקיצור קיפי, חבל על הצחוקים...
יש עניין של טעם, ויש עובדות, אנשים גורמים לזה להראות כאילו יש אשכרה סיכוי שה818 הוא ברמה של ה-2020,
הוא ממש לא, ואין פה משתנה של "עניין של טעם".
כששומעים פחות פרטים - זו עובדה וזה ממש לא עניין של טעם, דגש על תחום עליון \ תחתון \ אופי צליל אלו פרמטרים שהם עניין של טעם. אני דיברתי על ה808 שאני שמעתי והוא החסיר הרבה פרטים ביחס לרסיברי על האחרים ששמעתי.
הדבר היחידי שאולי יכול לשחק לטובת ה818 בהשוואה הזו היא מערכת הכיול שלו, חוץ מזה - הוא לא באותה ליגה של ה-2020....
אתה בזמן האחרון קובע עובדות.
אני טוען שיש כאלו שישמעו ועלולים לחשוב ההפך ממך וכל אחד מכם יהיה צודק.
הכי טוב תוסיף את מילת המפתח לדעתי בלי לנסות לקבוע אמת מוחלטת.
ולענין הצחוקים .צחוק צחוק אבל זו האמת והיא ממש לא מצחיקה.99% פה זה טעם אישי ואת זה אני אומר בלי צחוק.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שהמותגים המובלים מצויינים . ויש כאן הרבה עניין של טעם אישיistarmini כתב:
ולענין הצחוקים .צחוק צחוק אבל זו האמת והיא ממש לא מצחיקה.99% פה זה טעם אישי ואת זה אני אומר בלי צחוק....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תודה על התגובות , אבל האמת שמכל התגובות יצאתי יותר מבולבל9000es כתב:אין ספק שהמותגים המובלים מצויינים . ויש כאן הרבה עניין של טעם אישיistarmini כתב:
ולענין הצחוקים .צחוק צחוק אבל זו האמת והיא ממש לא מצחיקה.99% פה זה טעם אישי ואת זה אני אומר בלי צחוק.......
לי יש היום דנון 1909
באמת מרגישים הבדל מהותי למשל אם אחבר אונקיו 818 ואחריו YAMAHA 2020?
זה משהו שכל אחד יבחין בהבדל או שצריך אוזן "רגישה" ?
זה משהו שגם משתמש ממוצע יבחין בו גם אם עיקר השימוש הינו סרטים?
או שמדובר על הבדלים בעיקר בסטריאו ו UPSCALE?
כי לי האמת מה שחשוב זה בעיקר סרטים 90% , מוסיקה 10% עם הקליפש שלי ( קדמיים RF35 , סנטר RC35 , אחוריים RS 35)
סאב SUNFIRE HRS 10 , מגבר כרגע דנון 1909
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה חייב לשמוע בעצמך .זו תהיה טעות לקבל החלטה על פי חוות דעת של חבר כזה או אחר.Beeman35 כתב:תודה על התגובות , אבל האמת שמכל התגובות יצאתי יותר מבולבל9000es כתב:אין ספק שהמותגים המובלים מצויינים . ויש כאן הרבה עניין של טעם אישיistarmini כתב:
ולענין הצחוקים .צחוק צחוק אבל זו האמת והיא ממש לא מצחיקה.99% פה זה טעם אישי ואת זה אני אומר בלי צחוק.......
לי יש היום דנון 1909
באמת מרגישים הבדל מהותי למשל אם אחבר אונקיו 818 ואחריו YAMAHA 2020?
זה משהו שכל אחד יבחין בהבדל או שצריך אוזן "רגישה" ?
זה משהו שגם משתמש ממוצע יבחין בו גם אם עיקר השימוש הינו סרטים?
או שמדובר על הבדלים בעיקר בסטריאו ו UPSCALE?
כי לי האמת מה שחשוב זה בעיקר סרטים 90% , מוסיקה 10% עם הקליפש שלי ( קדמיים RF35 , סנטר RC35 , אחוריים RS 35)
סאב SUNFIRE HRS 10 , מגבר כרגע דנון 1909
תודה...
גש לשמוע ותקבל החלטה . אולי בכלל הדנון שלך יתברר כהכי טוב עבורך.