ה rx-v3067 תומך ב 4K?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שדרג ל 2020/3020.
איזה מסך 4k הזמנת?
איזה מסך 4k הזמנת?
- טלHD
- גורו

אחד ההבדלים הוא תמיכה ב 4k.
זה לא רק החיבור... צריך גם שהממתג ומעבד התמונה למשל ידעו להתמודד עם הרזולוציה הזו.
זה לא רק החיבור... צריך גם שהממתג ומעבד התמונה למשל ידעו להתמודד עם הרזולוציה הזו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא.זה לא ענין של שדרוג תוכנה מדובר בשדרוג חומרה.iveleli כתב:זאת אומרת שעם שימהה יוציאו עידכון קשוחה אז כן יתמוך?...
Hdmi 1.4 זה עבור תמיכה בתלת מימד.
ומה בשביל 4K? מה זה הרכיב הזה שגורם לרסיבר לתמוך ב 4K?istarmini כתב:לא.זה לא ענין של שדרוג תוכנה מדובר בשדרוג חומרה.iveleli כתב:זאת אומרת שעם שימהה יוציאו עידכון קשוחה אז כן יתמוך?...
Hdmi 1.4 זה עבור תמיכה בתלת מימד....
כי נכנסתי לאתר של ימאה וחוץ מזה שרשום שה RX-V3020 תומך ב 4K לא רשום כלום במפרט החומרה שלו בהשוואה ל RX-V3067
מאוד מסקרן אותי מה באמת גורם לרסיבר לתמוך ב 4K
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה שגורם לו לתמוך ב 4k זה הרכיב חומרה שאחראי על הוידאו . הדגם הזה לא כולל אותו.iveleli כתב:ומה בשביל 4K? מה זה הרכיב הזה שגורם לרסיבר לתמוך ב 4K?istarmini כתב:לא.זה לא ענין של שדרוג תוכנה מדובר בשדרוג חומרה.iveleli כתב:זאת אומרת שעם שימהה יוציאו עידכון קשוחה אז כן יתמוך?...
כי נכנסתי לאתר של ימאה וחוץ מזה שרשום שה RX-V3020 תומך ב 4K לא רשום כלום במפרט החומרה שלו בהשוואה ל RX-V3067
מאוד מסקרן אותי מה באמת גורם לרסיבר לתמוך ב 4K...
מה הלחץ שלך על 4k ? אתה צופה במקרן ? במסכים בגודל של בול דואר ה 4k לא ממש רלוונטי. עבור מקרן אתה תצטרך לרכוש אחד שתומך ב 4k והעלויות סביב ה 80000 ש״ח וצפונה .
אין לחץ מה נסגר? סתם שואל, למה אתה כועס עלי?istarmini כתב:מה שגורם לו לתמוך ב 4k זה הרכיב חומרה שאחראי על הוידאו . הדגם הזה לא כולל אותו.iveleli כתב:ומה בשביל 4K? מה זה הרכיב הזה שגורם לרסיבר לתמוך ב 4K?istarmini כתב:לא.זה לא ענין של שדרוג תוכנה מדובר בשדרוג חומרה.iveleli כתב:זאת אומרת שעם שימהה יוציאו עידכון קשוחה אז כן יתמוך?...
מאוד מסקרן אותי מה באמת גורם לרסיבר לתמוך ב 4K...
מה הלחץ שלך על 4k ? אתה צופה במקרן ? במסכים בגודל של בול דואר ה 4k לא ממש רלוונטי. עבור מקרן אתה תצטרך לרכוש אחד שתומך ב 4k והעלויות סביב ה 80000 ש״ח וצפונה ....
פשוט מעניין אותי הנושא של ה 4K ואני לא חושב להחליף רסיבר בזמן הקרוב אלא עם כן היה איזה טרייד אין מיוחד
אבל טלביזיה אני רוצה להחליף אז אני חשבתי כבר על ה 4K אבל לפי מה שאני מבין ממך זה לא כזה רלבנטי לבית יותר לכיוון חדרים גדולים מאוד נכון?
- טלHD
- גורו

אין קשר לגודל החדר.
ב UHD יש פי 4 פיקסלים ולכן חדות, עומק, נאמנות הצבעים בתמונה אמורים להיות טובים פי 4.
כמובן שכמה שהמסך יהיה גדול יותר כך התוצאה תהייה דרמטית יותר.
זו הסיבה שמסכי UHD יהיו גדולים במיוחד. כבר עכשיו יוצאים/יצאו לשוק 84" ובתכנון בקרוב יוצג 110".
עוד 5 שנים HD יהיה הSD של היום.
ב UHD יש פי 4 פיקסלים ולכן חדות, עומק, נאמנות הצבעים בתמונה אמורים להיות טובים פי 4.
זו הסיבה שמסכי UHD יהיו גדולים במיוחד. כבר עכשיו יוצאים/יצאו לשוק 84" ובתכנון בקרוב יוצג 110".
עוד 5 שנים HD יהיה הSD של היום.
- טלHD
- גורו

לא התכוונתי לערוצים המקומיים... אלו יעברו ל. HD אולי כשכולנו נצרוך תוכן UHD. 
הבנתי אותך אז בעצם במרחקי הצפיה הסטנדרטים בין 4 ל 6 מטר ומסך עד 60" ה 4k לא כל כך רלבנטי הוא היה מיותר לבית הסטנדרטי?טלHD כתב:אין קשר לגודל החדר.
עוד 5 שנים HD יהיה הSD של היום....
- טלHD
- גורו

רלוונטי... או מיותר? אולי. ימים יגידו.
עוד לא ראיתי מסך UHD עם תוכן UHD מול מסך FHD בגודל 60" בהשוואה אחד ליד השני אז אין לדעת.
"על הנייר" מסכים כאלו עם תוכן כזה לא יהיו בסלונים סטנדרטיים בשנים הקרובות ממילא.
מה שבטוח, שבמסכים בגדלים המתוכננים כאמור 84-110"...ועם תוכן 4k ההבדלים באיכות יהיו דרמטיים.
עוד לא ראיתי מסך UHD עם תוכן UHD מול מסך FHD בגודל 60" בהשוואה אחד ליד השני אז אין לדעת.
"על הנייר" מסכים כאלו עם תוכן כזה לא יהיו בסלונים סטנדרטיים בשנים הקרובות ממילא.
מה שבטוח, שבמסכים בגדלים המתוכננים כאמור 84-110"...ועם תוכן 4k ההבדלים באיכות יהיו דרמטיים.
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אם כך, השדרגת לא תגמר לעולם
אני שמעתי שי מסך של פנסוניק אם אינני טועה -
שכשהטלביזיה מכובה - רואים את הקיר מאחורה
כשמדליקים אותה -
אזי שני מסכי לד נדלקים -
אחד - האחורי - מקרין רק שחור
וזה שלפניו מקרין את הצבעים האחרים
היופי הוא שניתן לשים תמונה יפה מאחורי הטלביזיה
וכשהטלביזיה מכובה רואים את התמונה ולא מסך שחור גדול ....
אחלה אלמנט עיצובי
אני שמעתי שי מסך של פנסוניק אם אינני טועה -
שכשהטלביזיה מכובה - רואים את הקיר מאחורה
כשמדליקים אותה -
אזי שני מסכי לד נדלקים -
אחד - האחורי - מקרין רק שחור
וזה שלפניו מקרין את הצבעים האחרים
היופי הוא שניתן לשים תמונה יפה מאחורי הטלביזיה
וכשהטלביזיה מכובה רואים את התמונה ולא מסך שחור גדול ....
אחלה אלמנט עיצובי