צריך עזרה ופידבק על רמקולים לקולנוע ביתי ולמוסיקה וגם על עסק

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Iofer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי, ממש חדש והפורום שלכם מאוד מעניין ורחב, איזה כיף לי שמצאתי אתכם.
טוב אז קראתי קצאת כדי לדעת מי נגד מי ומה צריך לעשות ולחפש והנה השאלה
אני רוצה מערכת קולנוע ביתית אבל כזו שתדע לעשות מוסיקה ברמה טובה
התקציב הכולל הוא 10.000 שקלים לכל המערכת הסלון הוא משהו שמשתנה בגלל שכירות משתנה אבל בדרך כלל מדובר בדירות 2.5 ועד 4.5 חדרים ובסלונים שנעים מ 20 מטרים ועד 40 מטרים
המערכת צריכה להיות לא יותר מ 5.1 ומעודנת מראה שלה, יש כבר רסיבר AVR1912 של דנון ומחשב PC טוב שזמנית יהיה מחובר ובעוד כחודשיים יהיה סטרימר של דביקו
אז כפי שהבנתם נשאר תקציב של 6500 שקל בשביל הרמקולים שלא חייב רמקולים גדולים אבל עדיף ואין בעיה עם יד שניה כל עוד אמצא משהו טוב. חיפשתי הרבה ומצאתי בקישור הבא את הרמקולים לקולנוע ביתי ולמוסיקה שלאחר שקראתי עליהם הם נראם מאוד מרשים במחיר שמציעים אותם.
אני מבקש פידבקים
גם על הרמקולים כי לא מצאתי עליהם מידע
וגם על Av1 שלמרות שקראתי עליהם בעמוד ה "לקוחות ממליצים" שנקרא גם בשם המרשים "יהללך זר ולא פיך, נכרי ואל שפתיך" לא מצאתי הרבה המלצות דווקה כאן בפורום המקצועי הזה שאני חושב שהוא יהיה יותר מכריע.

תודה רבה למי שקרא עד עכשיו ולא התיאש.
דרך אגב אם יש המלצות על רמקולים אחרים עם אותם הנתונים והיכולות ושיש בשילוב רמקולים גדולים מקדימה וכולל סב והכי חשוב במחיר של 6500 שקלים, אז אני מאוד מעוניין לקבל המלצות.
אבל אני מבקש ממי שמציע חלופות לציין מה ההבדלים בין הרמקולים של AAD לבין ההצעה שלו ולציין למה לדעתו לא זה יהיה יותר כדאי.

אה ודבר אחרון
נרשמתי לפורום במחשב שאינו שלי כי אני בחופשה אז יש סיכוי שלא אוכל להגיב אבל אני קורא את הפורום (לפחות עד שארכוש) ויש סיכוי שאענה עם שם משתמש אחר.
ש.ש.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

מה זה קשור שנרשמת לפורום ממחשב אחר?
הגישה אפשרית מכל מקום.

בכל מקרה, המחיר והנתונים על הנייר של הסט ששאלת עליו, נראים טוב מאוד.
לך תשמע אותו. אהבת? תרכוש.

תעדכן כאן לטובת עוד חברים שאולי התעניינו ברכישה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”