אז לאחר שיטוטים בפורום התקשרתי לאלון מקדמה, היה יחס מצוין, סבלנות והסברים והזמנתי את הBZ07 עם המטחנה BB05 במחיר באמת טוב(אפילו ביחס לחו"ל). אפילו קיבלתי מכונה ומטחנה חליפית יום לאחר ההזמנה. אבל אז החלה ההמתנה שארכה וארכה וארכה ופשוט לא נגמרה. בהתחלה התקשרתי לאחר חודש, אחר כך פעם בשבועיים לערך ואז פעם בשבוע ולאחר 3 חודשים וחצי החלטתי שהגיעו מים עד נפש ואמרתי לאלון שאני מבטל את העסקה ורוצה את כספי בחזרה - הוא מצידו אמר אין בעיה ובאמת החזרתי את המכונה החליפית וקיבלתי את כל כספי בחזרה.
משם נסעתי ל @כפיר_ש לקנות את הסטרגה שפרסם ביד 2, חשבתי שאני מגיע, לוקח את המכונה, משלם והולך. אבל לכפיר היו תוכניות אחרות, קיבלתי הדרכה בת שעה וחצי לערך על אופן הפעלת המכונה ועל כל הניואנסים הקטנים והוא אפילו התעקש שאני אכין בעצמי שניים שלושה שוטים בשביל להרגיש את המכונה. בנוסף לכל אלו קיבלתי שקית של קפה שכפיר קלה לדעתי ממש לפני שהגעתי, סט כוסות גדול מכל המידות והסוגים, ידית נייקד(!), קנקן הקצפה והוא אפילו היה מוכן לתת לי את השעון שבת שהמכונה היתה מחוברת אליו.
בסופו של דבר קניתי רק את המטחנה מאלון, המכולה הגיעה לידיו השבוע ולכן אני מאמין שעוד מעט יהיו פה הרבה שרשורי 'התחדשתי'. מאז אתמול שתיתי הרבה קפה וגיליתי שזה כ"כ פשוט להוציא שוט מאוזן, טעים ואפילו עם טייגר סקין שזה אפילו עוד יותר מעצים לי את הכיף מהרכישה.
צירפתי שתי תמונות של הסט, הוא יושב אצלי על שולחן בר בין המטבח לסלון ככה שרואים גם את הגב של המכונות.