אני בדרך כלל נמצא על הגדר, כקורא אך מבלי לכתוב יותר מדי.
ראיתי שיש פה כ2-3 ת'רדים ארוכים בנושא האנדראויד לטלויזיה אך דיונים בעיקר על דגמים שונים ולא על תוכנות.
אני קיבלתי אתמול Minix Neo X5 שהוא מבוסס על המעבד רוקצ'יפ 1.5ג"ה ומגיע עם 1GB ראם והרבה כניסות מובנות במכשיר.
עד כה הייתי משתמש בסטרימר של אסוס שהתקנתי עליו תוכנה של playon אך הפונקציונליות שלו מוגבלת ביחס לאנדרואיד.
אני מחובר עם כבל רשת דרך סוג של האב שYES התקינו לי בבית כדי להעביר אינטרנט לממיר. הממיר והאנדרואיד מחוברים אליו ומקבלים 100מגהביט.
כל המדיה שלי מאוחסנת על כונן שמחובר לראוטר, ועל אותו ראוטר אני מריץ קליינט טורנטים שמוריד להרדיסק.
גישה לכונן רשת אני עושה באמצעות NFS ושימוש בתוכנה cifsmanager אך לצערי איננה עובדת עם פרוטוקול SMB, שיכל להיות נחמד (המלצות לאלטרנטיבה?)
לנגן וידאו אני משתמש (כרגע) ב MX Player Pro שניגש לתיקיית תוכן שלי בכונן רשת.
כמו כן סייר קבצים נוח שאני משתמש בו הוא Solid Explorer
להסתיר את המקלדת הוירטואלית אני משתמש ב null keyboard
להחליף שפות והגדרת השלט הפיסי אני (עדיין לא הספקתי להשתמש מספיק) משתמש ב external keyboard helper
כמו כן יש את hide button bar להסתרת הסרגל התחתון לאלו מכם עם שלט חיצוני..ככה אפשר להנות ממסך מלא בצפייה בוידאו.
אני עדיין בחיפושים אחר נגן שאולי יהיה נוח יותר, עם אפשרות הורדת כתוביות כמו ב BS Player (שמשום מה, קורס לי כרגע), וכמובן עם תמיכה ב DTS והאצת חומרה (MX נותן את אלו)
אני מחפש לאנצ'ר נוח שמתאים לטלויזיה אך מצד שני מנצל את הרזולוציה הגבוהה של המסך ולא שם אייקונים ענקיים.
אני מחפש להעביר את ההרדיסק שמחובר כיום לראוטר, ולחברו לאנדרואיד. הבעיה שלי היא שתכנים ב 1080P נתקעים פה ושם לשבריר שניה, ואין לי איך לשפר את זה. או שמדובר בcollisions בגלל שהממיר יס והאנדרואיד מחוברים יחד בHUB, או שפשוט הרשת לא סוחבת. למרות שמדובר בראוטר מתקדם של Fritzbox שתומך תדר N (לא שזה משנה, אני מחובר עם כבל) ולא נמצא רחוק (אולי 3מ' ללא מכשולים)
לכן אם אחליט להעביר את ההרדיסק לאנדרואיד אני צריך למצוא דרך לשתף אותו חזרה ברשת באופן קבוע כדי שאוכל להמשיך להוריד אליו טורנטים דרך הראוטר.
אני אשמח אם כל אחד שמשתמש במוצר דומה יוכל לשתף בקונפיגורציה ובסוג אפליקציות שהוא משתמש כדי שנוכל כולנו ללמוד