זקוק להמלצה לכרטיס dvb-s/s2 למחשב
שלום לכולם.
עקב רצון להתנתק מיס עלה הרעיון להתקין צלחת בבית. קראתי קצת בנושא והגעתי למסקנה שמחינת הקליטה, אני רוצה לקלוט 2 לוויינים. עמוס וניילסט.
הצלחת אמורה להתחבר לכרטיס שישב בתוך שרת בייתי. הקליטה גם צריכה להתאפשר בשידורי hd, היכן שיש.
בבית יש 2 טלוויזיות שמחוברות למחשב ודרכו לשרת הבייתי. כרויס טמור לשדר לשתי הטלוויזיות תכנים בנפרד ללא תלות אחת בשניה (צריך 2 טונרים?).
א י עדיין לא סגור על תוכנת מדיה סנטר, בעיקר מכיוון שאני צאיך אפשרות לסרבר וקליינטים ומעדיף שלא להשתמש במדיה פורטל.
אבל הכרטיס צריך לתמוך בכל תוכנה שאבחר להשתמש. התקציב צנוע ביותר ולכן אני מחפש משהו בהתאם.
אשמח לכל מידע (גם לתוכנות מתאימות למרות שזה לא הפורום המתאים לזה).
תודה לעונים[/list]
עקב רצון להתנתק מיס עלה הרעיון להתקין צלחת בבית. קראתי קצת בנושא והגעתי למסקנה שמחינת הקליטה, אני רוצה לקלוט 2 לוויינים. עמוס וניילסט.
הצלחת אמורה להתחבר לכרטיס שישב בתוך שרת בייתי. הקליטה גם צריכה להתאפשר בשידורי hd, היכן שיש.
בבית יש 2 טלוויזיות שמחוברות למחשב ודרכו לשרת הבייתי. כרויס טמור לשדר לשתי הטלוויזיות תכנים בנפרד ללא תלות אחת בשניה (צריך 2 טונרים?).
א י עדיין לא סגור על תוכנת מדיה סנטר, בעיקר מכיוון שאני צאיך אפשרות לסרבר וקליינטים ומעדיף שלא להשתמש במדיה פורטל.
אבל הכרטיס צריך לתמוך בכל תוכנה שאבחר להשתמש. התקציב צנוע ביותר ולכן אני מחפש משהו בהתאם.
אשמח לכל מידע (גם לתוכנות מתאימות למרות שזה לא הפורום המתאים לזה).
תודה לעונים[/list]
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לדעתי עדיף לוותר על עמוס וללכת על ניילסט + עידן+
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני לא מבין גדול בכרטיסים
לי יש TechnoTrend
אבל יש גם TeVi
ו Hauppage
בכל מקרה - כרטיסים יקרים
צריך כרטיס עם תמיכה ב DiSEgC - בגלל הריבוי לווינים
מבחינת תוכנה - לדעתי התוכנה הטובה ביותר לשרת הקלטות היא ה ArgusTV
http://www.argus-tv.com
היא יכולה לעבוד עם MediaPortal וגם XBMC כתוכנת מדיה סנטר.
בנוסף גם להשתמש ב RPi כקליינט חסכוני וקטן
לי יש TechnoTrend
אבל יש גם TeVi
ו Hauppage
בכל מקרה - כרטיסים יקרים
צריך כרטיס עם תמיכה ב DiSEgC - בגלל הריבוי לווינים
מבחינת תוכנה - לדעתי התוכנה הטובה ביותר לשרת הקלטות היא ה ArgusTV
http://www.argus-tv.com
היא יכולה לעבוד עם MediaPortal וגם XBMC כתוכנת מדיה סנטר.
בנוסף גם להשתמש ב RPi כקליינט חסכוני וקטן
אז ככה, כנראה שאני בכל זאת אלך על MP, על פניו הגרסה האחרונה בכלל לא רעה, כמו כן אאמץ את הרעיון של עידן+ + נילסאט ולכן אין לי צורך למעשה בריבוי לוויינים.
אז כרגע מדובר על כרטיס שיחובר ללוויין אחד (תומך S2 עבור העתיד) וצלחת (אשמח להמלצה על גודל שיתאים לקליטת נילסאט).
כמו כן, האם ניתן להתקין את הצלחת אצלי מחוץ לדירה (ולא על הגג) (מדובר על בית משותף של 9 קומות).
אז כרגע מדובר על כרטיס שיחובר ללוויין אחד (תומך S2 עבור העתיד) וצלחת (אשמח להמלצה על גודל שיתאים לקליטת נילסאט).
כמו כן, האם ניתן להתקין את הצלחת אצלי מחוץ לדירה (ולא על הגג) (מדובר על בית משותף של 9 קומות).
כרטיס dvb-s2 הוזמן היום מחו"ל, אמור להגיע עד סוף השבוע.
נשארה הצלחת, הבנתי שמעבר לצלחת עצמה יש עוד כל מיני רכיבים שצריך לקנות וניתן לקנות כקיט להרכבה עצמית, אם מישהו יכול להעיר את עיני בנושא אני אשמח.
כמו כן לא הצלחתי להבין מכל החומר שקראתי אילו ערוצים פתוחים ואילו לא, לפחות בניילסאט. אשמח גם להסבר, הצרכים שלי הם בעיקר ערוצי ילדים כגון ביבי, נקלודיאון , דיסני וכו ושיהיה באנגלית כמובן.
מעבר לזה רם יהיו ערוצי סרטים או סדרות טובים למבוגרים זה יהיה שווה בכלל.
תודה לעונים
נשארה הצלחת, הבנתי שמעבר לצלחת עצמה יש עוד כל מיני רכיבים שצריך לקנות וניתן לקנות כקיט להרכבה עצמית, אם מישהו יכול להעיר את עיני בנושא אני אשמח.
כמו כן לא הצלחתי להבין מכל החומר שקראתי אילו ערוצים פתוחים ואילו לא, לפחות בניילסאט. אשמח גם להסבר, הצרכים שלי הם בעיקר ערוצי ילדים כגון ביבי, נקלודיאון , דיסני וכו ושיהיה באנגלית כמובן.
מעבר לזה רם יהיו ערוצי סרטים או סדרות טובים למבוגרים זה יהיה שווה בכלל.
תודה לעונים
היי,
אשמח לדעת איזה כרטיס הזמנת ומהיכן.
לגבי ערוצים פתוחים - ממליץ לך לבדוק ב- ממליץ לך לבדוק ב- http://www.lyngsat.com/

אשמח לדעת איזה כרטיס הזמנת ומהיכן.
לגבי ערוצים פתוחים - ממליץ לך לבדוק ב- ממליץ לך לבדוק ב- http://www.lyngsat.com/
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
האתר שממנו הזמנתי הוא www.dcmdirect.co.uk.
בקשר לצלחת, האם יש בארץ קיטים לרכישה ללא ממיר להתקנה עצמית?, מה בכלל צריך מבחינת פריטים עבור העניין?
בקשר לצלחת, האם יש בארץ קיטים לרכישה ללא ממיר להתקנה עצמית?, מה בכלל צריך מבחינת פריטים עבור העניין?