עזרה בהפעלת דולבי דיגיטל ברסיבר חדש
רכשתי רסיבר חדש של pure acoustics דגם av-3080.
חיברתי אליו את הממיר של ה-YES בכבל HD וכמובן שחיברתי אליו את הטלוויזיה ביציאה של HD.
אוסיף ואגיד שהטלויזיה שלי היא של פיליפס.
איך אני מפעיל את הדולבי דיגיטל ככה שיעבוד לי המערכת סראונד?
הבנתי שצריך חיבור של כבל אופטי משהו כזה
אשמח לעזרה
תודה רבה
חיברתי אליו את הממיר של ה-YES בכבל HD וכמובן שחיברתי אליו את הטלוויזיה ביציאה של HD.
אוסיף ואגיד שהטלויזיה שלי היא של פיליפס.
איך אני מפעיל את הדולבי דיגיטל ככה שיעבוד לי המערכת סראונד?
הבנתי שצריך חיבור של כבל אופטי משהו כזה
אשמח לעזרה
תודה רבה
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
קודם כל תתחדש.
אם חיברת את הממיר בכבל hdmi אתה לא צריך שום חיבור נוסף מכיוון שהוא מעביר גם תמונה וגם סאונד.
לגבי דולבי דיגיטל,dts או כל פורמט רב ערוצי אחר,זה תלוי במקור שמשדר ובפסקול שמשודר.
אני לא מכיר את הממיר של yes, אבל אם הוא מסוגל להוציא דולבי דיגיטל (ליתר דיוק 5.1) והסרט מקודד ל 5.1 רק אז תקבל סאונד ערוצי אצלך ברסיבר. אלא אם כן תפעיל ברסיבר מצב סראונד שמקבל סאונד דו ערוצי ומדמה אותו לרב ערוצי,כדוגמת דולבי פרולוג'יק.
אם חיברת את הממיר בכבל hdmi אתה לא צריך שום חיבור נוסף מכיוון שהוא מעביר גם תמונה וגם סאונד.
לגבי דולבי דיגיטל,dts או כל פורמט רב ערוצי אחר,זה תלוי במקור שמשדר ובפסקול שמשודר.
אני לא מכיר את הממיר של yes, אבל אם הוא מסוגל להוציא דולבי דיגיטל (ליתר דיוק 5.1) והסרט מקודד ל 5.1 רק אז תקבל סאונד ערוצי אצלך ברסיבר. אלא אם כן תפעיל ברסיבר מצב סראונד שמקבל סאונד דו ערוצי ומדמה אותו לרב ערוצי,כדוגמת דולבי פרולוג'יק.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כתבו לך הודעה אחת למעלה.idanga4 כתב:איך אני מגדיר את זה ברסיבר?...
אין לך מצב דיירקט או סטרייט ברסיבר שקנית?
דרך אגב... אם קנית רסיבר של פיוראקוסטיקס... סימן שאתה לא קורא נאמן בפורום שלנו...
אל תצפה להרבה ממנו.
או שאין לו תקציב למשהו איכותי יותר, והוא רוצה ליהנות ממה שהוא יכול להרשות לעצמו.טלHD כתב:כתבו לך הודעה אחת למעלה.idanga4 כתב:איך אני מגדיר את זה ברסיבר?...
אין לך מצב דיירקט או סטרייט ברסיבר שקנית?
דרך אגב... אם קנית רסיבר של פיוראקוסטיקס... סימן שאתה לא קורא נאמן בפורום שלנו...
אל תצפה להרבה ממנו....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חשוב להפנים שדולבי דיגיטל זה תקן שלא בהכרח מחייב סראונד, והרבה מהשידורים של YES בדולבי דיגיטל הם למעשה שידורי סטריאו...