05-01-121220-24-POP-422-000
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עדכון זה דומה לעדכון אשר הופץ לחברי הקבוצה אתמול.
נא השתדלו לבדוק כותרי Blu-ray שאינם Branched.
שימו לב כי כאשר פסקול DTS-HD MA מנגן, יתכנו גמגומים בשל קצב נתונים של פסקול גבוה מידי.
נא השתדלו לבדוק כותרי Blu-ray שאינם Branched.
שימו לב כי כאשר פסקול DTS-HD MA מנגן, יתכנו גמגומים בשל קצב נתונים של פסקול גבוה מידי.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בצעתי מספר בדיקות היום בערב, מחר אני אפרט יותר באלו בעיות נתקלתי (אני נרדם על המקלדת...)
רק לצורך אישור קו בכל הקשור לשפה המקצועית בכל הקשור לכותרי Blu-ray....
לי אישית יוצא להיתקל בשני סוגי כותרים:
1) הנפוץ ביותר כותר מלא המכיל שתי תיקיות: BDMV, CERTIFICATE
2) כותר מלא שעבר תהליך המרה לקובץ mkv המכיל קובץ וידאו וקובץ אודיו בפורמט גבוה.
מכוון שעד היום השתמשתי באקסטרימר פרו, כאשר הייתי נתקל בסוג הראשון הייתי משתמש בתוכנה tsMuxerGUI, מסמן את קובץ הוידאו והאודיו ויוצר קובץ mkv באמצעות MKV mergeGUI וכך מקבל קובץ מהסוג השני אותו יכלתי לנגן באקסטרימר פרו ועל הדרך חוסך מקום מיותר של קבצי אודיו בשפות שונות.
האם הסוג הראשון נקרא - Branched Blu-ray?
מה שם של הסוג השני?
יש עוד סוגים?
האם בסופו של דבר ה A-400 אמור לדעת לזהות את הפלייליסט הנכון בכותר מסוג Branched Blu-ray?
תודה ולילה טוב,
רק לצורך אישור קו בכל הקשור לשפה המקצועית בכל הקשור לכותרי Blu-ray....
לי אישית יוצא להיתקל בשני סוגי כותרים:
1) הנפוץ ביותר כותר מלא המכיל שתי תיקיות: BDMV, CERTIFICATE
2) כותר מלא שעבר תהליך המרה לקובץ mkv המכיל קובץ וידאו וקובץ אודיו בפורמט גבוה.
מכוון שעד היום השתמשתי באקסטרימר פרו, כאשר הייתי נתקל בסוג הראשון הייתי משתמש בתוכנה tsMuxerGUI, מסמן את קובץ הוידאו והאודיו ויוצר קובץ mkv באמצעות MKV mergeGUI וכך מקבל קובץ מהסוג השני אותו יכלתי לנגן באקסטרימר פרו ועל הדרך חוסך מקום מיותר של קבצי אודיו בשפות שונות.
האם הסוג הראשון נקרא - Branched Blu-ray?
מה שם של הסוג השני?
יש עוד סוגים?
האם בסופו של דבר ה A-400 אמור לדעת לזהות את הפלייליסט הנכון בכותר מסוג Branched Blu-ray?
תודה ולילה טוב,
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Cable_Guy,
כאשר נכתב Branched Blu-ray, הכוונה לכותרי Blu-ray שה- Main Title שלהם מורכב ממספר קבצי m2ts. ה- A-400 מתקשה להסתיר את נקודת החיבור בין 2 קבצי m2ts במהלך ה- Playback והוא מציג גמגום קל. כמובן שזה מצב לא תקין, אך החברה שוקדת על תיקון הבעיה. בסדרת ה- 200 וה- 300 אין את הבעיה הזאת מכיוון שחברת Sigma Designs בסדרות אלו מציעה אלגוריתם שלה לניגון כותרים מסוג זה. ב- A-400, חברת Syabas צריכה לממש מנגנון כזה בעצמה.
ה- A-400 מזהה ברוב המקרים את ה- Playlist הנכון. במידה ולא, יש ללחוץ על Title במהלך ה- Playback ויהיה ניתן לבחור Playlist אחר.
לגבי סוגים של כותרי Blu-ray, יש מספר כאלו. פרטתי על זה מעט כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1203008
אם עדיין לא ברור, תגיד ואני ארחיב.
כאשר נכתב Branched Blu-ray, הכוונה לכותרי Blu-ray שה- Main Title שלהם מורכב ממספר קבצי m2ts. ה- A-400 מתקשה להסתיר את נקודת החיבור בין 2 קבצי m2ts במהלך ה- Playback והוא מציג גמגום קל. כמובן שזה מצב לא תקין, אך החברה שוקדת על תיקון הבעיה. בסדרת ה- 200 וה- 300 אין את הבעיה הזאת מכיוון שחברת Sigma Designs בסדרות אלו מציעה אלגוריתם שלה לניגון כותרים מסוג זה. ב- A-400, חברת Syabas צריכה לממש מנגנון כזה בעצמה.
ה- A-400 מזהה ברוב המקרים את ה- Playlist הנכון. במידה ולא, יש ללחוץ על Title במהלך ה- Playback ויהיה ניתן לבחור Playlist אחר.
לגבי סוגים של כותרי Blu-ray, יש מספר כאלו. פרטתי על זה מעט כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 08#1203008
אם עדיין לא ברור, תגיד ואני ארחיב.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
זיו, בכל פעם שאתה מתייחס לבעיית ה Branched Blu-ray, אתה מתייחס רק לניגון במוד Simple BD.
אני כל פעם מעלה את הנקודה שאני מנגן קובץ בודד ב File View ולכן מצפה שלא תהיה בעיה למרות שהכותר הוא Branched Blu-ray. אגב, כדי לנגן קובץ תלת מימד אני בכלל לא מנגן את קובץ ה m2ts אלא קובץ SSIF שנמצא תחת ספרייה פנימית יותר בתוך BDMV\stream
אני חושב שמעבר לבעיית ה Branched Blu-ray, יש ל A400 בעיה עם הקובץ הבודד, בעיה שאני מקווה שנמצאת ברשימת הבאגים שלהם.
תודה
אני כל פעם מעלה את הנקודה שאני מנגן קובץ בודד ב File View ולכן מצפה שלא תהיה בעיה למרות שהכותר הוא Branched Blu-ray. אגב, כדי לנגן קובץ תלת מימד אני בכלל לא מנגן את קובץ ה m2ts אלא קובץ SSIF שנמצא תחת ספרייה פנימית יותר בתוך BDMV\stream
אני חושב שמעבר לבעיית ה Branched Blu-ray, יש ל A400 בעיה עם הקובץ הבודד, בעיה שאני מקווה שנמצאת ברשימת הבאגים שלהם.
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

udiraz,
אם יש בעיה, נא פרט ותעלה Sample.
מזמן לא ניסיתי לנגן קובץ m2ts אשר נמצא בתוך מבנה Blu-ray, זה יותר מידי מאמץ ואני לא רואה את היתרון בזה. תוכל לומר לי אם אני מפספס משהו?
אם יש בעיה, נא פרט ותעלה Sample.
מזמן לא ניסיתי לנגן קובץ m2ts אשר נמצא בתוך מבנה Blu-ray, זה יותר מידי מאמץ ואני לא רואה את היתרון בזה. תוכל לומר לי אם אני מפספס משהו?
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי שום סיבה לנגן קובץ בודד ולא להשתמש ב Simple BD. הסיבה היחידה שאני עושה זה היא שיש במנגנון הזה בעיה ושהכותר הכי מגניב שלי Panasonic 3d Demo משתמש בפורמט Branched Blu-ray.
למרות שיש שיפור הגרסה הנוכחית, עדיין יש גמגומים והבעיה שהבעיה לא עקבית וקשה לי למצוא תרחיש מדויק.
בכלל, יציבות היא הבעיה הקשה של ה A400 כרגע.
מצורף לינק טורנט לכותר (בהנחה שיש להם גישה ל hd-torrents.org). שיעשו שיעבוד ב Simple BD דרך הרשת בפרוטוקול SMB (ב Wireless
) וכל הבעיות האחרות יפתרו בדרך.
הכותר הוא דוגמה קלסית לכל הבעיות שאני מתלונן עליהן.
https://www.hd-torrents.org/details.php ... c97fe8c7ac
למרות שיש שיפור הגרסה הנוכחית, עדיין יש גמגומים והבעיה שהבעיה לא עקבית וקשה לי למצוא תרחיש מדויק.
בכלל, יציבות היא הבעיה הקשה של ה A400 כרגע.
מצורף לינק טורנט לכותר (בהנחה שיש להם גישה ל hd-torrents.org). שיעשו שיעבוד ב Simple BD דרך הרשת בפרוטוקול SMB (ב Wireless
הכותר הוא דוגמה קלסית לכל הבעיות שאני מתלונן עליהן.
https://www.hd-torrents.org/details.php ... c97fe8c7ac
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

פרט לבעיות המשותפות לשאר קבצי ה ISO:ziv_r כתב:מה בדיוק הבעיה עם הכותר הספציפי הזה, גמגומים?...
1. Simple bd תוקע את הסטרימר.
2. על חלק מהקבצים, לחיצה על stop תוקעת את הסטרימר
3. ניגון קטע בודד מגמגם (ניסיתי עם HD חיצוני)
4. Fast Farward מגמגם
5. על חלק מהקבצים, לפעמים ( 50% לא בעיה לשחזר ), הוידאו מוצג ב vertical shift rotate כ 15% קלפי מעלה. כלומר, ה 15% העליונים נמצאים בתחתית המסך וכל השאר נדחף כלפי מעלה + כל התמונה רועדת קשות. אני מניח שזו בעיה של סנכרון ואולי כל מסך יציג את הבעיה אחרת. אני, כאמור עם Panasonic 65VT30.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

udiraz,
יש סיכוי שאתה מעלה את הכותר בצורה הדרגתית לשרת FTP שאני אמסור לך את הפרטים שלו?
יש סיכוי שאתה מעלה את הכותר בצורה הדרגתית לשרת FTP שאני אמסור לך את הפרטים שלו?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יקח יומיים-שלושה לפתוח חשבון FTP מתאים ואז אני אעביר לך את הפרטים שלו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

500MB נשמע בסדר גמור. הבעיה עם חלקים גדולים זה שאם יש בעיה בקו, אין אפשרות של Resume.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש x בצד שמאל שזמין רק זמן קצר לאחר כתיבת ההודעה. ניתן גם לדווח על ההודעה עם בקשה להשמיט אותה.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

זו הרשימה של הבעיות שנתקלתי בהן:
1) בכל סוגי התכנים שהרצתי מהרשת - סדרות,סרטי mkv וסרטי בלורי בהמרה ל mkv. בכולם היתה בעיה שאם מריצים את הקובץ קדימה/קופצים שלושים שניות קדימה הכתוביות יוצאות מסנכרון של 0.5+.
2) דווקא בכל כותרי הבלורי שעברו המרה ל mkv והיו עם DTS HD Master לא היו בעיות של גמגום ברשת! גם לא כאשר ה Bitrate היה גבוה מ 30 Mbps.
3) בכל כותרי הבלורי שעברו המרה ל mkv והיו עם DolbyTrue HD היו גמגומים ברשת!
4) ניגון Branched Blu-ray ברשת - כאשר אני עומד על תיקייה של סרט Branched Blu-ray, לוחץ על Info ומקבל את המידע הנכון על הכותר. כשלוחץ על Play עולה סרט אחר (הסרט הבא ברשימת הסרטים בתיקייה). קורה גם ללא קשר ללחיצה על כפתור ה info.
אני חייב לציין שניסתי את זה רק על כותר אחד (כל שאר הכותרים שלי הומרו ל mkv). בימים הקרובים אני אדאג להרחיב את המדגם בנושא.
5) בעיות בזיהוי תיקיות ברשת:
Networked Media -Network Browser תמיד מצליח לזהות את התיקיות המשותפות ברשת אבל קורה שהוא לא מצליח להיכנס לתיקיה - נתקע במצב טעינה, ניתן לצאת מהמצב רק בלחיצה על כפתור Home.
הבעיה מסתדרת רק לאחר מספר פעמים שאני מנסה מכבה את המכשיר ו/או מהתחלה הגדרות רשת.
6) מספר פעמים קרה לי שכל התיקיות ברשת הופיעו אבל לכל התיקיות שקשרות למחשב אי אפשר היה להיכנס כפי שציינתי, אבל לכונן של האקסטרימר שגם מחובר ברשת ניתן היה לגשת ולנגן קבצים בו.
7) בנוסף אני חייב לציין שבכל נושא הקפיצה קדימה ואחורה בזמן ההקרנה אינה נוחה בהשוואה לאקסטירמר, ישנה יכולת לקפוץ קדימה/אחורה 30 שניות, לי אישית מאוד חסרה היכולת לחזור אחורה עשר שניות (מאוד שימושי עבורי). ראיתי שניתן בקלות לעבור לנקודת זמן בסרט ושניתן לקפוץ קדימה באחוזים מהסרט (לא שימושי לדעתי).
1) בכל סוגי התכנים שהרצתי מהרשת - סדרות,סרטי mkv וסרטי בלורי בהמרה ל mkv. בכולם היתה בעיה שאם מריצים את הקובץ קדימה/קופצים שלושים שניות קדימה הכתוביות יוצאות מסנכרון של 0.5+.
2) דווקא בכל כותרי הבלורי שעברו המרה ל mkv והיו עם DTS HD Master לא היו בעיות של גמגום ברשת! גם לא כאשר ה Bitrate היה גבוה מ 30 Mbps.
4) ניגון Branched Blu-ray ברשת - כאשר אני עומד על תיקייה של סרט Branched Blu-ray, לוחץ על Info ומקבל את המידע הנכון על הכותר. כשלוחץ על Play עולה סרט אחר (הסרט הבא ברשימת הסרטים בתיקייה). קורה גם ללא קשר ללחיצה על כפתור ה info.
אני חייב לציין שניסתי את זה רק על כותר אחד (כל שאר הכותרים שלי הומרו ל mkv). בימים הקרובים אני אדאג להרחיב את המדגם בנושא.
Networked Media -Network Browser תמיד מצליח לזהות את התיקיות המשותפות ברשת אבל קורה שהוא לא מצליח להיכנס לתיקיה - נתקע במצב טעינה, ניתן לצאת מהמצב רק בלחיצה על כפתור Home.
הבעיה מסתדרת רק לאחר מספר פעמים שאני מנסה מכבה את המכשיר ו/או מהתחלה הגדרות רשת.
6) מספר פעמים קרה לי שכל התיקיות ברשת הופיעו אבל לכל התיקיות שקשרות למחשב אי אפשר היה להיכנס כפי שציינתי, אבל לכונן של האקסטרימר שגם מחובר ברשת ניתן היה לגשת ולנגן קבצים בו.
7) בנוסף אני חייב לציין שבכל נושא הקפיצה קדימה ואחורה בזמן ההקרנה אינה נוחה בהשוואה לאקסטירמר, ישנה יכולת לקפוץ קדימה/אחורה 30 שניות, לי אישית מאוד חסרה היכולת לחזור אחורה עשר שניות (מאוד שימושי עבורי). ראיתי שניתן בקלות לעבור לנקודת זמן בסרט ושניתן לקפוץ קדימה באחוזים מהסרט (לא שימושי לדעתי).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Cable_Guy,
1. הועבר דיווח, גם אני נתקלתי בזה.
3. אני זקוק ל- Sample.
4. תוודא שזה חוזר על עצמו ואני אעביר את הדיווח הלאה.
5. 6. תנסה למצוא תרחיש קצר שחוזר על עצמו ומדגים את הבעיה.
7. כרגע לא מתוכנן להוסיף כפתורי Trickplay ייעודיים מעבר לקיים, רק לשפר את המצב הנוכחי. מסכים איתך כי ב- Xtreamer זה מאוד נוח.
1. הועבר דיווח, גם אני נתקלתי בזה.
3. אני זקוק ל- Sample.
4. תוודא שזה חוזר על עצמו ואני אעביר את הדיווח הלאה.
5. 6. תנסה למצוא תרחיש קצר שחוזר על עצמו ומדגים את הבעיה.
7. כרגע לא מתוכנן להוסיף כפתורי Trickplay ייעודיים מעבר לקיים, רק לשפר את המצב הנוכחי. מסכים איתך כי ב- Xtreamer זה מאוד נוח.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

זיו,
לא צייני זאת מקודם אבל חשוב לציין שהראוטר של נדפק לפני שבוע ובמקומו אני משתמש בראוטר עם 10/100 Mbps Ethernet, האם לדעתך זאת הסיבה לגמגום בכותרים עם DolbyTrue HD (למרות שב DTS HD Master עם אותו ראוטר לא היו בעיות)?
בקשר ל Sample( אם עדיין רלוונטי לאחר עניין הראוטר), אייך הדרך הטובה ביותר לעשות את זה?
לא צייני זאת מקודם אבל חשוב לציין שהראוטר של נדפק לפני שבוע ובמקומו אני משתמש בראוטר עם 10/100 Mbps Ethernet, האם לדעתך זאת הסיבה לגמגום בכותרים עם DolbyTrue HD (למרות שב DTS HD Master עם אותו ראוטר לא היו בעיות)?
בקשר ל Sample( אם עדיין רלוונטי לאחר עניין הראוטר), אייך הדרך הטובה ביותר לעשות את זה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לגבי Sample, תעיין בסעיף 4:
http://www.httv.co.il/modules.php?name= ... 66#1795866
אם לא מסתדר, תגיד לי.
לגבי הנתב, אין קשר.
http://www.httv.co.il/modules.php?name= ... 66#1795866
אם לא מסתדר, תגיד לי.
לגבי הנתב, אין קשר.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

בעיה 5 מציקה גם לי והייתה קיימת גם בסטרימר הישן שלי A100.Cable_Guy כתב:זו הרשימה של הבעיות שנתקלתי בהן:
7) בנוסף אני חייב לציין שבכל נושא הקפיצה קדימה ואחורה בזמן ההקרנה אינה נוחה בהשוואה לאקסטירמר, ישנה יכולת לקפוץ קדימה/אחורה 30 שניות, לי אישית מאוד חסרה היכולת לחזור אחורה עשר שניות (מאוד שימושי עבורי). ראיתי שניתן בקלות לעבור לנקודת זמן בסרט ושניתן לקפוץ קדימה באחוזים מהסרט (לא שימושי לדעתי)....
אני לא יודע את מי להאשים אבל אני יכול לספק תרחיש זה קורה אחרי שהמחשב נכנס ל sleep.