אני חבר בפורום כבר כשש שנים וחוץ מלפני כשבוע-שבועיים, מעולם לא חשפתי את היותי סובל מהתסמונת. אני כמובן לא מתבייש בכך אבל גם מצד שני לא ממהר לחשוף כדי שאנשים לא ירחמו או לא יחשבו דבר כזה או אחר.
ע"פ, רופא המשפחה שלי, כאחוז באוכלוסיה סובל מהתסמונת. רוב הסובלים הם חולים "קלים" כאשר התסמונת תוקפת אותם למשך כחצי שנה עד שנתיים והם מרגישים בעיקר תחושת עייפות שלא נעלמת גם אחרי שניה טובה. אחוז קטן מאוד סובל בצורה קשה מאוד. קשה עד כדי כך שלתסמינים הרגילים מתווספים גם כאבי תופת בכל מיני מקומות בגוף. רובם עובדים משרה חלקית במקרה הטוב.
אני מדורג (קצת סרקסטיות לא תזיק
מצטער שהפכתי את הפורום הזה לפורום בריאות אבל זאת לא היתה כוונתי. בזמן שאני משוטט באינטרנט כדי להחליף "חוויות" עם חולים אחרים, אני בעיקר נתקל בקבוצה השניה שהזכרתי. הקבוצה של החולים הקשים. קבוצת אנשים זאת לא רק שלא עוזרת לי אלא אף גורמת לי להכנס לדיכאון. כמובן שהם לא עושים את זה בכוונה אלא מספרים מה הם חווים.
בקיצור, רציתי לדעת האם פה בפורום (חוץ מחבר מסוים שכבר פנה אלי בפרטי) יש עוד חברים הסובלים מהתופעה או מכירים מישהו שקרוב אליהם וסובל מהתופעה?
בכל פעם שאני מנסה להוציא מידע מרופא המשפחה שלי אני מקבל תשובות סטייל ביבי נתניהו. מצד אחד הוא לא רוצה להשלות אותי בכל מיני תקוות שוא ומצד שני הוא גם לא רוצה לומר לי שמר גורלי שחס וחלילה אני אתאבד בגלל מה שהוא אמר וארשום את זה במכתב ההתאבדות (אין לי שום כוונות. זה בסדר
תודה מראש ושוב סליחה על הדיכאון שהכנסתי לפורום השמח הזה.