סקריפט של הורדת כתוביות מאתר סרטים ל-XBMC
הסקריפט שנמצא בפלאגין של XBMC עבור אתר סרטים (subtitle.co.il) לא הוריד לי כתוביות.
תיקנתי אותו, ומבדיקה ראשונית נראה שהוא עובד עכשיו טוב.
האם מישהו מעוניין בתיקון?
מישהו יודע איך להעלות את התיקון כך שהפלאגין הרשמי יעודכן?
מישהו יודע איך להעלות את התיקון כך שהפלאגין הרשמי יעודכן?
אשמח לקבל את התיקוןlebovitz כתב:הסקריפט שנמצא בפלאגין של XBMC עבור אתר סרטים (subtitle.co.il) לא הוריד לי כתוביות.
מישהו יודע איך להעלות את התיקון כך שהפלאגין הרשמי יעודכן?...
ואם אפשר גם מדריך איך ומה עלי לעשות
תודה מראש
אני לא יכול לצרף לכאן את הקובץ שצריך להחליף (קוראים לו service.py)
שלח לי את המייל שלך ב-PM ואני אשלח לך את הקובץ.
את הקובץ הזה אתה צריך לשים בספרייה הזו:
C:\Users\<Your User Name>\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\Sratim
הספרייה הנ"ל רלוונטית ל-Windows7 אם יש לך גירסה אחרת תצטרך למצוא את ה-path המתאים.
אם יש שם קובץ בשם service.pyo תמחוק אותו (הוא יווצר מחדש אח"כ).
וזהו.
C:\Users\<Your User Name>\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.xbmc.subtitles\resources\lib\services\Sratim
הספרייה הנ"ל רלוונטית ל-Windows7 אם יש לך גירסה אחרת תצטרך למצוא את ה-path המתאים.
וזהו.
אחלה תודה לךlebovitz כתב:אני לא יכול לצרף לכאן את הקובץ שצריך להחליף (קוראים לו service.py)
וזהו....
המייל שלי [email protected]
עובד לכם?
זה מראה לי עכשיו את כל הכתוביות בסדר.
על הנייד בניסיון שעשיתי הוא הוריד אותם בסדר. במחשב בסלון הוא נשאר על ״מוריד כתוביות״.
אני צריך לבדוק את הלוג יכול להיות שיש לו בעיה בשמירה או במשהו אחר...
אשמח לקבל פידבקים מאחרים.
זה מראה לי עכשיו את כל הכתוביות בסדר.
על הנייד בניסיון שעשיתי הוא הוריד אותם בסדר. במחשב בסלון הוא נשאר על ״מוריד כתוביות״.
אני צריך לבדוק את הלוג יכול להיות שיש לו בעיה בשמירה או במשהו אחר...
אשמח לקבל פידבקים מאחרים.
היוזר באנגלית
שוב בדקתי וכעת זה מצא לי את הכתוביות יכול להיות שהייתה תקלה אצלם בחיפוש או שזה היה מוקדם מדי וזה לא התעדכן... אגב אתמול הכתוביות היו בפורמט IDX SUB
היום הפכו אותם ל SRT וכעת הוא מוצא אותם כמו נינג'ה... מוזר מאוד בכל מקרה תודה רבה
שוב בדקתי וכעת זה מצא לי את הכתוביות יכול להיות שהייתה תקלה אצלם בחיפוש או שזה היה מוקדם מדי וזה לא התעדכן... אגב אתמול הכתוביות היו בפורמט IDX SUB
היום הפכו אותם ל SRT וכעת הוא מוצא אותם כמו נינג'ה... מוזר מאוד בכל מקרה תודה רבה