האם יש כזה דבר ממיר DVB-T מקליט שדומה בתכונותיו ליס מקס?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא שידוע לי (אלא אם אתה רוצה להוציא כמה אלפיות על דרימבוקס) - אבל אתה תמיד יכול לחבר דיסק קשיח חיצוני בגודל לבחירתך.
ממה שידוע לי על Yes Max (אישית אין לי) אז התשובה היא דווקא יש ויש, או לפחות קרוב מאוד לזה: הממירים של Germaine, Schafhausen ו- Nowcom.NegativeIQ כתב:לא שידוע לי (אלא אם אתה רוצה להוציא כמה אלפיות על דרימבוקס) - אבל אתה תמיד יכול לחבר דיסק קשיח חיצוני בגודל לבחירתך....
חפש בפורום, או תתחיל כאן:
HT סיקור ממיר Germaine GM127A
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ממיר לוויני בא בד ובד עם צלחת שצריך להתקין - לא כל משתמש קצה יודע לעשות זאת וומעבר לכך מה עם דמי התקנה? עלות ציוד? דרישה גדולה של תחנות דורשת מספר לווינים זה מספר LNB ולא כל מתקין יודע לדחוף מספר LNB על צלחת קטנה ככה שבחלק מהמקרים ידרש צלחת גדולה יותר וכן הלאה.. מה גם שכפי שנאמר ערוץ 23 שהוא ערוץ מאוד איכותי לא משודר בלווין... מי שכן רוצה את ישראל ואת כל המערך יצטרך להסתפק ב-DVBT.
כפי שהוצע לפותח השרשור, מענה מושלם יהיה ממיר כמו הגרמין או השפנהקין.
נאוקום אני בספק אם תמצא אבל גם אם תמצא המחיר יהיה גבוה יותר והיכולות נמוכות יותר מהממירים שהוצעו לך פה אז ההחלטה היא שלך.
כפי שהוצע לפותח השרשור, מענה מושלם יהיה ממיר כמו הגרמין או השפנהקין.
נאוקום אני בספק אם תמצא אבל גם אם תמצא המחיר יהיה גבוה יותר והיכולות נמוכות יותר מהממירים שהוצעו לך פה אז ההחלטה היא שלך.
ערוצי ספורט, סרטים, סדרות, חדשות ומוסיקה. כמו כן תחנות הרדיו הישראליות באיכות CD.era1 כתב:איזה ערוצים? אל ג'זירה? יש ערוצים בעברית שהיום משודרים רק בעידן ולא בלויין ובעתיד יהיו יותר.asaf23 כתב:ממליץ לכיוון של ממירי לווין. הם איכותיים יותר ומספר הערוצים רב יותר.......
לא ידוע לי על ערוצים נוספים שאמורים לעלות בעידן.
לממירים האלו יש דיסק קשיח פנימי או שצריך לחבר אליהם דיסק קשיח חיצוני?gimm כתב:ממה שידוע לי על Yes Max (אישית אין לי) אז התשובה היא דווקא יש ויש, או לפחות קרוב מאוד לזה: הממירים של Germaine, Schafhausen ו- Nowcom.NegativeIQ כתב:לא שידוע לי (אלא אם אתה רוצה להוציא כמה אלפיות על דרימבוקס) - אבל אתה תמיד יכול לחבר דיסק קשיח חיצוני בגודל לבחירתך....
חפש בפורום, או תתחיל כאן:
HT סיקור ממיר Germaine GM127A...
כמה דקות הקלטה נכנסים ב1GB בממירים האלו?
אתה חי בבועה?era1 כתב:http://www.httv.co.il/vt163659asaf23 כתב:
לא ידוע לי על ערוצים נוספים שאמורים לעלות בעידן.......
יש שני ערוצים, אחד מהם כמעט נסגר לפני מספר ימים.
בשנים הקרובות לא יהיו ערוצים מסחריים חדשים. אפילו לא אחד, שלא לדבר על 18.
למעשה, לא ניתן לפתוח ערוץ פרטי בישראל כיום. אי אפשר לרכוש רישיון שידור.
הרגולציה האיומה הורסת את הענף. מזל שהסעודים והטורקים משדרים הכל בחינם.
מה נסגר, איזה נסגר, היה ברור שלא יסגר. סתם הוציאו להם את הנשמה.asaf23 כתב:אתה חי בבועה?era1 כתב:http://www.httv.co.il/vt163659asaf23 כתב:
לא ידוע לי על ערוצים נוספים שאמורים לעלות בעידן.......
יש שני ערוצים, אחד מהם כמעט נסגר לפני מספר ימים.
בשנים הקרובות לא יהיו ערוצים מסחריים חדשים. אפילו לא אחד, שלא לדבר על 18.
למעשה, לא ניתן לפתוח ערוץ פרטי בישראל כיום. אי אפשר לרכוש רישיון שידור.
הרגולציה האיומה הורסת את הענף. מזל שהסעודים והטורקים משדרים הכל בחינם....
חלק מהערוצים שאמורים להתווסף כבר קיימים (9, 24...) ההחלטה עברה, לבעלי הערוצים יש אינטרס לכן זה יקרה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
ברשותי ממיר דרימבוקס המשמש אותי לקליטת שידורי לווין ו-DVBT.לממירים האלו יש דיסק קשיח פנימי או שצריך לחבר אליהם דיסק קשיח חיצוני?
כמה דקות הקלטה נכנסים ב1GB בממירים האלו?...
בממיר ניתן להתקין כונן פנימי קטן (2.5 אינטש), או לחבר לו כונן חיצוני (USB או esata).
כמו כן ניתן לבצע mount לכונן אחר ברשת, ולהשתמש בו לצורך הקלטה (לפני שהתקנתי בממיר שלי כונן של 500GB ביצעתי הקלטות בצורה כזו).
נפח ההקלטה תלוי לחלוטין בשידור. הממיר איננו מבצע כל דחיסה או המרה של השידור, פשוט מקליט על הכונן את מה שהוא קולט. לדוגמא, שידורי HD בלווין עם דחיסה חזקה (כמו שידורי ה-HD של חברת YES) לוקחים מנסיון אישי משהו כמו 2GB לשעה.
ממה שזכור לי בשידורי עידן פלוס, קצב השידור לכל ערוץ הוא בממוצע 2Mb לשניה, ובתרגום - מעט פחות מ-1GB לשעה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
nirzon איזה דגם יש לך בדיוק?
יש מצב לעמוד מכירה?
תאכלס הכיוון שלי ואני כל פעם מנסה להרים אחד ואולי אצליח זה לקנות ממיר מסין כמו הדרימבוקס
שמסוגל לפענח DVBT ובמקביל לפענח RTMP/HTTP ואז אין סוף לתחנות שאני יכול להכניס בו
הבנתי שיש פלאגין בשם nstream לממיר הזה אבל שוב אין לי ניסיון בכך ואני צריך בסיס טוב לכל הפרוייקט
אם אכן זה אפשרי אזי שבתור בהתחלה אפשר יהיה להלביש בו את ערוץ 24/9/21 ועוד שאר הירקות
יש מצב לעמוד מכירה?
תאכלס הכיוון שלי ואני כל פעם מנסה להרים אחד ואולי אצליח זה לקנות ממיר מסין כמו הדרימבוקס
שמסוגל לפענח DVBT ובמקביל לפענח RTMP/HTTP ואז אין סוף לתחנות שאני יכול להכניס בו
הבנתי שיש פלאגין בשם nstream לממיר הזה אבל שוב אין לי ניסיון בכך ואני צריך בסיס טוב לכל הפרוייקט
אם אכן זה אפשרי אזי שבתור בהתחלה אפשר יהיה להלביש בו את ערוץ 24/9/21 ועוד שאר הירקות
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
הדגם שלי הוא dm800se. הוא עדיין נמכר ומומלץ ביותר. הוא מגיע עם טונר DVB-S2, לצורך קליטת שידורי לווין.
אני הוספתי לו טונר DVB-T בעזרת דונגל USB (כמו זה שמשמש לקליטת שידורי DVB-T במחשב).
יש היום דגמים כמעט זהים שמגיעים עם טונר משולש, שיכול לקלוט גם שידורי DVB-S2, DVB-T ו-DVB-C. לדגמים הללו קוראים Sunray.
באליאקספרס אפשר למצוא הרבה מוכרים של הדגמים הללו:
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0&manual=y
את הממיר שיש לי קניתי מספק של אליאקספרס שקוראים לו טוני. הרבה אנשים כבר קנו ממנו והוא מאוד אמין. אני בהחלט ממליץ לפנות אליו אם אתה מעוניין לקנות ממיר כזה.
אני הוספתי לו טונר DVB-T בעזרת דונגל USB (כמו זה שמשמש לקליטת שידורי DVB-T במחשב).
יש היום דגמים כמעט זהים שמגיעים עם טונר משולש, שיכול לקלוט גם שידורי DVB-S2, DVB-T ו-DVB-C. לדגמים הללו קוראים Sunray.
באליאקספרס אפשר למצוא הרבה מוכרים של הדגמים הללו:
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0&manual=y
את הממיר שיש לי קניתי מספק של אליאקספרס שקוראים לו טוני. הרבה אנשים כבר קנו ממנו והוא מאוד אמין. אני בהחלט ממליץ לפנות אליו אם אתה מעוניין לקנות ממיר כזה.