אחרי ששמעתי את הרסיבר של Nad T787 בא לי לזרוק את הפיוניר שלי לפח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

היום שמעתי את הרסיבר החדש של Nad ספינת הדגל שלהם T787 בחנות בגבעתיים. שמעתי אותו במצב סטריאו ב Pure direct לא האמנתי שרסיבר יכול להישמע כמו מגבר סטריאו איכותי. איזה נקיון ואיזה סאונד מעלף. זה כבר ליגה אחרת של רסיברים. למעשה זה הרסיבר עם הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים!!! למי שרוכש אותו אין שום סיבה להוסיף מגבר אינטגרייט, כי הוא מתפקד מצויין גם בתור סטיראו ונראה לי שזה יהיה השדרוג הבא. שקלתי רבות אם להוסיף מגבר אינטגרייטד לרסיבר שלי, אבל לאחר ששמעתי את ה Nad הבנתי שאין צורך

לא מתפלא שבכמה ביקורות נכתב שהוא הרסיבר עם הסאונד הטוב ביותר בעולם
לי יש את הפיוניר LX-82 שנחשב לרסיבר מצויין אבל אחרי ששמעתי את המתחרה הבנתי שההבדלים הם שמיים וארץ. הוא העביר מה Nad לפיוניר LX-85 והסאונד פתאום נשמע כזה רזה ושטוח

ללא ספק אני הולך לשדרג אותו. המינוס היחיד שאין לו את כל הפיצ'רים שיש במגברים אחרים (אני באופן אישי לא צריך אותם) והוא בטח לא המגבר הכי יפה או בכלל, אבל את מי שמעניין הסאונד נטו אני ממש ממליץ ללכת לשמוע אותו
נערך לאחרונה על ידי Golan38 ב 19/12/2012 20:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

שמעתי גם את הרסיברים היוקרתיים של ימהה ואונקיו- אפשר להעיף אותם לפח ביחד עם הפיוניר
Bang Bang Shoot you dead. shoot my lover in the head

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

צודק רק מי שקונה nad מומלץ שיעשה ביטוח תיקונים מורחב.
שלא תגיד שלא ידעת.

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

istarmini כתב:צודק רק מי שקונה nad מומלץ שיעשה ביטוח תיקונים מורחב.
שלא תגיד שלא ידעת.
...
למה להיות שלילי? גם הרסיבר שלי של פיוניר עבר פעמיים תיקון בגלל תקלה בכניסות 7.1 אנלוגיות, אז על מה זה מעיד?
ועוד משהוא- למרות שהרסיבר שלי היה באחריות פיוניר עשו לי את המוות עד שהוצאתי את התיקון הזה ללא תשלום, ככה שכל האחריות שלהם שווה לתחת, הגעתי למצב שאני והם לא מדברים יותר בגלל המקרה הזה, ורק בהתערבות המוכר הוצאנו את זה בחינם, אגב למוכר היו 2 סיפורים דומים על אנשים שעשו להם בעיות בתיקון במסגרת האחריות. מבחינתי פיוניר מתה, והכי גרוע שהתיקון היה פשוט- רק להלחים מאחור את אחת הכבלים שהתחררו (דרשו על זה 500 שקל)

כמו שאמרתי לרסיבר הזה יש את הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים מרסיבר רב ערוצי
נערך לאחרונה על ידי Golan38 ב 19/12/2012 19:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

Golan38 כתב:
istarmini כתב:צודק רק מי שקונה nad מומלץ שיעשה ביטוח תיקונים מורחב.
שלא תגיד שלא ידעת.
...
למה להיות שלילי? גם הרסיבר שלי של פיוניר עבר פעמיים תיקון בגלל תקלה בכניסות 7.1 אנלוגיות, אז על מה זה מעיד?

כמו שאמרתי לרסיבר הזה יש את הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים מרסיבר רב ערוצי
...
תתחדש ותהנה.
דרך אגב כמה ?

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

מעל 20 אלף... בחו"ל הוא עולה 4000 דולר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #7 

בקיצור קיבלנו פה חוות דעת מעניינת אך מעט ריקה מתוכן, שמוכתמת ע"י היעדר השימוש במילת הקסם "לדעתי", ועוד יותר ע"י הנסיון האישי המר עם פיוניר וההצהרה: "מבחינתי פיוניר מתה"... (n)

מה שכן, יהיה מאוד מאוד מעניין לעשות ביקורת על הרסיבר הזה - אתם שומעים שם בהנהלה!? :wink: (f)

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

epony כתב:בקיצור קיבלנו פה חוות דעת מעניינת אך מעט ריקה מתוכן, שמוכתמת ע"י היעדר השימוש במילת הקסם "לדעתי", ועוד יותר ע"י הנסיון האישי המר עם פיוניר וההצהרה: "מבחינתי פיוניר מתה"... (n)

מה שכן, יהיה מאוד מאוד מעניין לעשות ביקורת על הרסיבר הזה - אתם שומעים שם בהנהלה!? :wink: (f)
...
לא מוכתמת ולא נעליים!!! אין כאן עניין של לדעתי כי מתוך 100 איש שיקשיבו לרסיבר הזה מול כל רסיבר אחר יגידו לך שהוא בכמה רמות מעליהם. אני איש של פיוניר ואם אני אומר לך את זה אז מן הסתם שזה נכון. חוץ מזה תקרא ביקורות על הרסיבר הזה- בכולם נכתב שיש לו את הסאונד הכי טוב. אמנם הוא מגבר לא סקסי בעליי ואין לו את כל הגדג'טים שיש למגברים אחרים, מה שאתה מקבל כאן זה מגבל 30 קילו עם סאונד נטו

חוצמיזה אם אני לא טועה עשו עליו ביקורת בארץ אבל אני לא בטוח

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #9 

Golan38 כתב:
epony כתב:בקיצור קיבלנו פה חוות דעת מעניינת אך מעט ריקה מתוכן, שמוכתמת ע"י היעדר השימוש במילת הקסם "לדעתי", ועוד יותר ע"י הנסיון האישי המר עם פיוניר וההצהרה: "מבחינתי פיוניר מתה"... (n)

...
לא מוכתמת ולא נעליים!!! אין כאן עניין של לדעתי כי מתוך 100 איש שיקשיבו לרסיבר הזה מול כל רסיבר אחר יגידו לך שהוא בכמה רמות מעליהם. אני איש של פיוניר ואם אני אומר לך את זה אז מן הסתם שזה נכון. חוץ מזה תקרא ביקורות על הרסיבר הזה- בכולם נכתב שיש לו את הסאונד הכי טוב. אמנם הוא מגבר לא סקסי בעליי ואין לו את כל הגדג'טים שיש למגברים אחרים, מה שאתה מקבל כאן זה מגבל 30 קילו עם סאונד נטו

חוצמיזה אם אני לא טועה עשו עליו ביקורת בארץ אבל אני לא בטוח
...
כמו שאמר ידידנו המכובד epony רצוי להשתמש יותר במילה ״לדעתי״

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

שוב אני חוזר על מה שאמרתי - אין פה עניין של לדעתי- זו עובדה מוגמרת, ואני מוכן להתערב איתך על כל סכום שתבחר שאם אתה מקשיב לרסיבר הזה מול כל רסיבר שתבחר של אונקיו ימהה או פיוניר אתה תבחר ב Nad
לא מבין למה קשה לך לקבל את זה. אלה אם כן אתה עוסק בתחום שמחזיק את אחד החברות שציינתי.

אין פה ענין של דעתי. זו עובדה מובהקת. נקודה

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #11 

אני הייתי ממליץ לך להישאר עם הפיוניר ולשדך לא פאוור של NAD, או לחילופין להוסיף מגבר אינטגרייטד.

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

תודה על ההצעה אבל אין לי סיבה לעשות את זה, כי השווינו בין מגברי אינטגרייטד לרסיבר והוא נשמע באותה הרמה אם לא מעליהם
חוץ מזה ברסיבר הזה יש אפשרות לחבר ב Bi_amp שזה פלוס גדול למי שמחזיק את המורל סיגנטור עם הסאבים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #13 

סבבה, כמה כסף תיתן לי אם אחרי שאני אשמע את ה-NAD אני אגיד לך שהרדיו שלי באוטו נשמע יותר טוב? :roll: :roll: :roll:

עצה לחיים: כל עוד אתה מתייחס לדעה האישית שלך, ולא מצטט מחקר קליני שבוצע בסמיות כפולה עם קבוצת ביקורת, פשוט אל תגיד על שום דבר שהוא עובדה מוגמרת, ותציין שמדובר בדעתך האישית בלבד... :idea:

הנה ניסוח אופציונאלי לעתיד: "לדעתי האישית, הרוב המכריע של אנשים שישמעו על עיוור את ה-NAD הזה מול רסיברים באותה רמה של פיוניר, אונקיו וימאהה, לא יהססו להצביע על ה-NAD כעל הרסיבר הטוב ביותר למחיר שלו מבין הנ"ל."

וואו, תראה איזה יופי! אפילו שאתה מסייג את הדברים יותר מפעם אחת במשפט הנ"ל, הוא נשמע הרבה יותר רציני וענייני מההתלהמויות שלך עד עכשיו... 8)

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

אני מניח שאתה סוחר בתחום... בכל מקרה לא מתכוון להתווכח עם אף אחד, מי שמחפש לשדרג או לשמוע רסיבר בליגה באמת אחרת- ממליץ לו ללכת לשמוע את הרסיבר הנ"ל

ולא אני לא מתלהם ואני מתנצל אם נשמעתי ככה, אין לי שום אינטרס לאף צד, פשוט ציינתי את דעתי בהתלהבות יתר והנסיונות שלך לצנן את ההתלהבות שלי (במיוחד לאור העובדה שלא שמעת את הרסיבר הנ"ל) קצת מכעיסה. תקרא עליו ביקורות ותבין על מה אני מדבר

בהצלחה

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Golan38 כתב:אני מניח שאתה סוחר בתחום... בכל מקרה לא מתכוון להתווכח עם אף אחד, מי שמחפש לשדרג או לשמוע רסיבר בליגה באמת אחרת- ממליץ לו ללכת לשמוע את הרסיבר הנ"ל

ולא אני לא מתלהם ואני מתנצל אם נשמעתי ככה, אין לי שום אינטרס לאף צד, פשוט ציינתי את דעתי בהתלהבות יתר והנסיונות שלך לצנן את ההתלהבות שלי (במיוחד לאור העובדה שלא שמעת את הרסיבר הנ"ל) קצת מכעיסה. תקרא עליו ביקורות ותבין על מה אני מדבר

ואגב גם אני התגברתי על האגו שלי שבתור בעלים רסיבר מהסדרה היוקרתית של פיוניר והוצאתי עליו לא מעט כסף מודה שיש מוצרים הרבה יותר איכותיים... אמנם הפיוניר עולה 230 דולר וה nad 4000 דולר שזה חתיכת הפרש לא קטן, אבל הנה בשבילך כמה ביקורות מתומצתות

...the seven power amplifiers and decoder really showed what they are capable of. When over 800 watts of power kick in, then it makes for an extraordinary experience."

"The T 787 really is the best NAD receiver and is up there with the very best."

"If you are looking for a receiver with outstanding sound, is future proofed and which will retain its value, then this one ticks all the boxes

The latest 'heavyweight' surround receiver [T 787] from NAD, will deliver masses of power and is guaranteed to do it without turning a distorted hair, be it into 4 ohms or 8 ohms, and across the full audible frequency range."

"One well-known speaker designer I was talking to recently told me that while he's no fan of surround or multi-channel receivers, his new NAD surround receiver [T 787] sounds great!

Widely described as "the best-sounding receiver" ever heard, and named one of Home Theater's Top Picks, Michael Fremer from Home Theater magazine raves about NAD's powerful, seven-channel T 787 AV Surround Sound Receiver in this five-star review, which proves that superior sound quality, innovative MDC, and elegant simplicity are worth every penny.

"It's a rare receiver that invites you, almost makes you, crank it up for extra enjoyment."

"With the T 787, NAD takes a stand for superior sound quality over gadgetry and design elegance over bells and whistles."

"Let's just say that between the easy-to-access (once you know where it is!) GUI and the generously sized, properly illuminated remote control, configuring and using the T 787 is a pleasure."

"Combine the T 787's superior sonics with its ease of use, and the $4,000 price tag begins to make as much sense as does music played through it."

"Overall, the NAD T 787 is the best-sounding A/V receiver I've yet heard."

ובעברית
למען האמת, אני לא ממש מופתע בסיום הבדיקה. NAD יודעת לעשות מוצרים טובים, אך הפעם היא מתעלה מעל עצמה. קשה מאוד להתעלם מאיכות הבניה, איכות החומרים והעיצוב הקרבי והמאסיבי של הרסיבר הזה. הכח דורש את שלו בסעיפי משקל, גודל וחום, הרסיבר מתחמם כמו מגבר סטריאו בהמתי והוא שוקל כמו ערמה של בלטות, בעיקר בגלל השנאי הגדול. ולכן, אם ברשותכם מדפי זכוכית מעוצבים ומעודנים, קחו בחשבון שהוא עלול לעשות "שינוי קל" במצב הזכוכית. מערכת ה-RC המדהימה של הרסיבר מכיילת את הצליל בהתאם לחלל החדר בצורה מדוייקת ביותר, היא קלה להפליא להפעלה והכי חשוב, לא מצאתי שום סיבה לתקן כאן בצורה ידנית שום דבר. שימו מיקרופון, הציבו אותו ב-5 נקודות שונות בחלל (על פי ההוראות) וקיבלתם מערכת מאוזנת, מהירה שמרגישה כאילו החלל נבנה במיוחד עבורה. יחד עם זאת, למרות הטכנולוגיה והשיכלולים ברמת המיתוג והסאונד חסרו לי מספר פיצ'רים בסיסיים שבמחיר הזה, שהוא כלל לא זול, אני מצפה לקבל כחלק מהמכשיר. אבל כשמסתכלים על החבילה הכוללת, ביחס לאיכות הצליל המרשימה, גם החסרונות הללו מתגמדים מול הענק NAD T787.

מבחן האזנה

Batman - The Dark Knight
את הסרט הזה בודאי כולכם מכירים, ומי שלא – כדאי שישלים את החור הזה בהשכלה הקולנועית שלו. הוא עתיר אפקטים ואיכות הסאונד שלו לטעמי היא אדירה. רסיבר כזה, עם כוח בלתי נתפס ואיזון טונאלי וטבעיות לעילא ולעילא משכנעים אותי שמה שמתרחש שם, ברמת הצליל, הוא התרחיש האמיתי והנכון. קול פיצוץ זכוכית מעולם לא היה נשמע כל כך טבעי ומופרד. אפשר ממש לחשוב שמשהו התנפץ באמת על ידי. הדיאלוגים הבוקעים מהסנטר מעמידים לי שני אנשים מוחשיים מולי. אם היה לי מסך גדול יותר מהקיים כנראה שהייתי בטוח שקולם בוקע ממש מגרונם. הרסיבר הזה מדויק, טבעי ועשיר מאוד בטונאליות שלו. יחד עם זאת הוא גם ממחיש היטב מימדים ופרופורציות בין הצלילים השונים. הוא מצליח לספר לי באיזה סוג של חלל מתרחשת הסצינה. הוא מגלה שטח פתוח, חלל סגור קטן, חלל גדול ומהדהד והקונטרס בין החללים השונים הוא אדיר. הדינמיות של הרסיבר הזה היא אחת מהמרשימות שנתקלתי בהן. יש לו כוח אדיר, שליטה אבסולוטית ברמקולים והאמת היא שעל פי המשקל שלו והשנאים האימתניים לא ציפיתי לפחות בגזרה הזו.

גם כאשר צפיתי והאזנתי לצליל בסרט James Bond - Quantum of Solace לא היה ניתן להתעלם מהאיכויות של הרסיבר הזה. הוא העמיד מולי סצנת מרדף אמיתית. המנוע האימתני של מכונית הספורט של בונד הרעיד את סלון ביתי, התחושה היא שאני מצוי בתוך המכונית. יריות מרובה אוטומטי נשמעות מופרדות היטב, אין מריחות, אין נפיחות בצליל ואין שום תוספת שהיא אינה טבעית. הצליל מהיר, מיידי ומדויק. קשה מאוד להתעלם מהדינמיות של הרסיבר שמעביר למאזין היטב את התרחיש הסוני שבסצנת האקשן האלימה במיוחד ביחס למוסיקת המתח שחודרת לעצמות ומעשירה עוד יותר את האווירה. התוצאה כאן היא אולי אחת מהמרשימות ביותר ששמעתי עד כה בסרט הזה. שיתוף הפעולה בין חמשת הרמקולים ויחידת הסאב מושלם. האיזון בניהם מרשים מאוד. אף אחד אינו בולט יתר על המידה ואף אחד מהם אינו מרוחק. זה ממחיש היטב את איכות תיקון החדר האוטומטי של הרסיבר. החלל והמערכת מנגנים באופן מושלם. אין הדהודים ואין שמץ של חריפות. הצליל מאוזן ושומר על איזון גם בעוצמות נמוכות.

הרסיבר הזה הביא את הרמקולים שלי (ADVANCE ACOUSTIC EZY – SAT) לביצועים שלא חשבתי שהם מסוגלים להם. הבס, המידבס והאנרגיה היא רק חלק מההפתעות. מה שממש אהבתי הוא את הגודל שהרסיבר הזה הצליח לייצר. זה רק המחיש לי לאן ניתן להגיע עם רמקול פשוט יחסית אבל איכותי.
...
נערך לאחרונה על ידי Golan38 ב 19/12/2012 19:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4963
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #16 

רגע....השוואת רק בסטריאו או גם ברב-ערוצי?
יש נטיה לרסיברים לבצע אחד מהשניים טוב מאוד :idea:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #17 

גוגל מוצא רק NAD T787..יכול להיות שהתבלבלת?..

http://www.google.co.il/search?um=1&hl= ... YD8HMGr8AQ
נערך לאחרונה על ידי 242ariel242 ב 19/12/2012 20:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

Golan38 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

niko כתב:רגע....השוואת רק בסטריאו או גם ברב-ערוצי?
יש נטיה לרסיברים לבצע אחד מהשניים טוב מאוד :idea:
...
הקשבתי רק בסטיראו כי זה מה שעניין אותי בשלב הזה
אני די סומך על הביקורות שכתבו שהרסיבר הנ"ל משחזר תוכן רב ערוצי בצורה הנכונה ביותר, לא היה לי צורך אפילו להקשיב לו. מה גם שאני שומע לרוב סטריאו, אבל שוב מהביקורות שקראתי אני די סומך עליהם, ובכלל אם הוא היה מכייל את הרסיבר ומחבר לרמקולים יקרים וטובים מהם אני מניח שהתוצאה הייתה יותר טובה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

לדעתי,לדעתי,לדעתי זו מילת המפתח.
לא שמעתי אותו ודו ערוצי אני בכלל שומע עם קדם דו ערוצי נפרד, ככה שאין לי שום אינטרס,פשוט לדעתי זו אחלה מילה.

תתחדש ותהנה.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #20 

epony כתב:סבבה, כמה כסף תיתן לי אם אחרי שאני אשמע את ה-NAD אני אגיד לך שהרדיו שלי באוטו נשמע יותר טוב? :roll: :roll: :roll:

עצה לחיים: כל עוד אתה מתייחס לדעה האישית שלך, ולא מצטט מחקר קליני שבוצע בסמיות כפולה עם קבוצת ביקורת, פשוט אל תגיד על שום דבר שהוא עובדה מוגמרת, ותציין שמדובר בדעתך האישית בלבד... :idea:

הנה ניסוח אופציונאלי לעתיד: "לדעתי האישית, הרוב המכריע של אנשים שישמעו על עיוור את ה-NAD הזה מול רסיברים באותה רמה של פיוניר, אונקיו וימאהה, לא יהססו להצביע על ה-NAD כעל הרסיבר הטוב ביותר למחיר שלו מבין הנ"ל."

וואו, תראה איזה יופי! אפילו שאתה מסייג את הדברים יותר מפעם אחת במשפט הנ"ל, הוא נשמע הרבה יותר רציני וענייני מההתלהמויות שלך עד עכשיו... 8)
...
אני לא מבין את הפליאה שלך ש NAD נשמע טוב יותר מפיוניר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”