05-01-121219-24-POP-422-999
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
שרשור זה ירכז דיונים על הקושחה.
בקושחה זאת שופר התמיכה בקצב נתונים דרך SMB. נא בידקו אם יש אצלכם שיפור.
בקושחה זאת שופר התמיכה בקצב נתונים דרך SMB. נא בידקו אם יש אצלכם שיפור.
לאחר שימוש קצר עם הקושחה החדשה אכן יש שיפור בביצועי הרשת אולם עדיין לא ניתן להזרים בצורה חלקה 3D ISO
מה שכן הופתעתי לגלות שניגון קבצים אלו(דרך כונן USB) השתפר בצורה ניכרת,הטעינה מהירה יותר ,המעבר בין
פרקים בסרט חלק יותר אפילו בסרט AVATAR שהיה הכי בעייתי אצלי ואין איבוד של הסאונד כאשר קופצים קדימה בסרט
מה שעדיין לא נפתר זה נושא הכתוביות שעדיין לא שומרות על ההגדרות שלהן של גודל ומיקום
אבל בהחלט שיפור
עוד התרשמות כאשר אשתמש יותר
מה שכן הופתעתי לגלות שניגון קבצים אלו(דרך כונן USB) השתפר בצורה ניכרת,הטעינה מהירה יותר ,המעבר בין
פרקים בסרט חלק יותר אפילו בסרט AVATAR שהיה הכי בעייתי אצלי ואין איבוד של הסאונד כאשר קופצים קדימה בסרט
מה שעדיין לא נפתר זה נושא הכתוביות שעדיין לא שומרות על ההגדרות שלהן של גודל ומיקום
אבל בהחלט שיפור
עוד התרשמות כאשר אשתמש יותר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Branched Blu-ray עדיין בעייתי, אבל יש שיפור כללי גדול.
תנסו לבדוק כמה כותרי בלו-ריי, צפייה ממושכת. זה נראה חיובי.
תנסו לבדוק כמה כותרי בלו-ריי, צפייה ממושכת. זה נראה חיובי.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לא לפתוח את בקבוקי השמפניה עדיין
למרות השיפורים שאני גם אני רואה, אצלי המכשיר עדיין מבאס. בנוסף למה שציין yehudabb:
מבאס מאוד:
בשימוש עם HD חיצוני - WD my book 2G חדש (לא קורה כאשר ה HD לא מחובר !!!):
1. בלחיצה על stop המכשיר נתקע הרבה פעמים.
2. כאשר אני מנתק מהחשמל ומחזיר המכשיר לא עולה ב 50% מהמקרים.
בקטנה:
3. קבצים בעלי birrate גבוה - Fast Forward מגמגם, גם ב x2
נכון שעדיין לא עובד טוב עם Branched Blu-ray ונכון שיש שיפור אבל שלא יעברו עדיין לבאג הבא:
4. ב File View כאשר אני בוחר קובץ בודד (SSIF.) אני מצפה שיעבוד טוב, כאן אין שימוש במנגנון ה Simple DB
5. במקרים מסוים, ניסיון לבחור ב Simple DB תוקע את המכשיר.
6. לפעמים התמונה קופצת, נראה שמשהו בסנכרון השתבש. קופצת = יש rotate shift כלפי מעלה של 15% והכול רועד. יכול להיות שבגלל חוסר סנכרון הטלוויזיה משתגעת ואצל מסך אחר התופעה תראה אחרת. אני אשלח תמונה.
בנוסף,
האם גרסת הבטא נהפכה לגרסה הרשמית? ציפיתי (סתם, למען הסדר הטוב) שעכשיו שיצאה גרסה רשמית מספרה יהיה גבוה מגרסת הבטא ואוכל לעדכן את המכשיר מהרשת (אך לא כך).
תודה
מבאס מאוד:
בשימוש עם HD חיצוני - WD my book 2G חדש (לא קורה כאשר ה HD לא מחובר !!!):
1. בלחיצה על stop המכשיר נתקע הרבה פעמים.
2. כאשר אני מנתק מהחשמל ומחזיר המכשיר לא עולה ב 50% מהמקרים.
בקטנה:
3. קבצים בעלי birrate גבוה - Fast Forward מגמגם, גם ב x2
נכון שעדיין לא עובד טוב עם Branched Blu-ray ונכון שיש שיפור אבל שלא יעברו עדיין לבאג הבא:
4. ב File View כאשר אני בוחר קובץ בודד (SSIF.) אני מצפה שיעבוד טוב, כאן אין שימוש במנגנון ה Simple DB
5. במקרים מסוים, ניסיון לבחור ב Simple DB תוקע את המכשיר.
6. לפעמים התמונה קופצת, נראה שמשהו בסנכרון השתבש. קופצת = יש rotate shift כלפי מעלה של 15% והכול רועד. יכול להיות שבגלל חוסר סנכרון הטלוויזיה משתגעת ואצל מסך אחר התופעה תראה אחרת. אני אשלח תמונה.
בנוסף,
האם גרסת הבטא נהפכה לגרסה הרשמית? ציפיתי (סתם, למען הסדר הטוב) שעכשיו שיצאה גרסה רשמית מספרה יהיה גבוה מגרסת הבטא ואוכל לעדכן את המכשיר מהרשת (אך לא כך).
תודה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגרסה קודם יוצאת כגרסת "פורום" ורק לאחר מכן בצורה רישמית. רק במצב האחרון היא זמינה להורדה ישירה דרך הסטרימר.
udiraz,
דיווחת על בעיות קשות שבהחלט ראויות לטיפול, אבל אני זקוק לתרחיש שחוזר על עצמו.
udiraz,
דיווחת על בעיות קשות שבהחלט ראויות לטיפול, אבל אני זקוק לתרחיש שחוזר על עצמו.