המלצה על DAC עד 100$ לחיבור לסטירמר POP C200
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 339
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי,
המפרט:
פופקורן C-200.
רסיבר הרמן AVR260
רמקולים KEF Q10
הDAC של ההרמן לא מספק את הסחורה.
אני מחפש יותר צלילים גבוהים על חשבון צלילים נמוכים - באס יותר חלש. (מה אני אמור לבדוק בשביל זה במפרט שאני רוכש DAC? את זה לא הבנתי...)
מחפש DAC עד 100$ שיעשה את העבודה.
ראיתי את זה באייבי:
http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-1955-BL ... 231c3f80f3
עכשיו הוא נמכר ב-60$. הוא שווה משהו או שהוא כמו הDAC של הרסיבר? מישהו התנסה איתו?
מצורף תמונות ומפרט
SD-1955+ DAC audio decoder is SMSL latest high-end multi-functional mini-DAC. At the same time with the coaxial input, optical input, the computer USB digital signal input
SD-1955+ DAC using the current top digital receiver chip DIR9001, the maximum signal reception 24bit/96K.
DIR9001 is industry's lowest jitter digital audio receiver.
DAC decoding using the world's best D / A decoder chip (AD's) AD1955 decoder chip. USB input components using HIFI audio leader Burr-Brown's PCM2704. OP amplifier for the AD's OP275GS
SD-1955+ DAC to use Nichicon, ERO, DALE, PHILIPS, Panasonic, Raychem, ALPS, gold-plated RCA, Immersion Gold production of circuit boards and other selected components to ensure that SD-1955 using the best components, the best design, the most rigorous process, the highest cost-effective design.
Feature:
Case color : Black and Silver
Switch:
Power--- power on/off
Mode---- option shift
Indicator LED:
power -- power on (red)
ERROR -- input signal led (red)
MODE -- input signal led shift ( blue red green)
Blue = USB input red = Coaxial green = optical
Size: 97 x 35 x 138 (mm)
Data input: 1,usb 2 ,Optical , 3,coaxial
sample rate : 44.1K-96K/16Bit-24Bit
AO: Stereo output (3V RMS)
dynamic: >120db
Distortion :0.0005%
Power: <10W
Weight :1kg
Power supply: DC9V
המפרט:
פופקורן C-200.
רסיבר הרמן AVR260
רמקולים KEF Q10
הDAC של ההרמן לא מספק את הסחורה.
אני מחפש יותר צלילים גבוהים על חשבון צלילים נמוכים - באס יותר חלש. (מה אני אמור לבדוק בשביל זה במפרט שאני רוכש DAC? את זה לא הבנתי...)
מחפש DAC עד 100$ שיעשה את העבודה.
ראיתי את זה באייבי:
http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-1955-BL ... 231c3f80f3
עכשיו הוא נמכר ב-60$. הוא שווה משהו או שהוא כמו הDAC של הרסיבר? מישהו התנסה איתו?
מצורף תמונות ומפרט
SD-1955+ DAC audio decoder is SMSL latest high-end multi-functional mini-DAC. At the same time with the coaxial input, optical input, the computer USB digital signal input
SD-1955+ DAC using the current top digital receiver chip DIR9001, the maximum signal reception 24bit/96K.
DIR9001 is industry's lowest jitter digital audio receiver.
DAC decoding using the world's best D / A decoder chip (AD's) AD1955 decoder chip. USB input components using HIFI audio leader Burr-Brown's PCM2704. OP amplifier for the AD's OP275GS
SD-1955+ DAC to use Nichicon, ERO, DALE, PHILIPS, Panasonic, Raychem, ALPS, gold-plated RCA, Immersion Gold production of circuit boards and other selected components to ensure that SD-1955 using the best components, the best design, the most rigorous process, the highest cost-effective design.
Feature:
Case color : Black and Silver
Switch:
Power--- power on/off
Mode---- option shift
Indicator LED:
power -- power on (red)
ERROR -- input signal led (red)
MODE -- input signal led shift ( blue red green)
Blue = USB input red = Coaxial green = optical
Size: 97 x 35 x 138 (mm)
Data input: 1,usb 2 ,Optical , 3,coaxial
sample rate : 44.1K-96K/16Bit-24Bit
AO: Stereo output (3V RMS)
dynamic: >120db
Distortion :0.0005%
Power: <10W
Weight :1kg
Power supply: DC9V
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
הייתי מציע לשנות מעט את הפרמטרים של ה- EQ ברסיבר, ייתכן וזה יענה על הדרישה שלך ויחסוך לך כסף.
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

הוא נראה לך טוב?fLy כתב:הי nat5050
אשמח אם תפרסם את הלינק לDAC הזה ב60$.
תודה,
דורון....
זה היה באייבי. אני אחפש לך - זה היה מכירה עם זמן קצוב.
אחי, אני אשמח אם תעזור לי להבין מה אני אמור להסתכל במפרט בDAC כדי להבין מה זה DAC איכותי ומה הוא לא.
תודה
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
nat5050
גילוי נאות: יש לי את הdac הזה כחודש+, הוא החליף כרטיס קול Creative Audigy 2 וותיק של Creative.
אינני 'אודיופיל' וגם לא מבין גדול באלקטרוניקה לכן יש לי 2 דרכים להעריך מוצרים כאלה: 1) להאזין. 2)לפי המחיר.
עברתי על הרבה DACים זולים בeBay, זה הכי זול שלא נראה כמו צעצוע(זה אפילו סוג של 'מותג' סיני)...ואחרי שאני כבר מקשיב לו כחודש הוא גם לא נשמע צעצוע.
השאלה היא אם זה מה שאתה צריך...כמו שזיו יעץ, אולי בעזרת הגדרות בהרמן תוכל להוציא סאונד שיותר מתקרב למה שאתה מחפש.
אני דיי משוכנע שלרסיבר ברמה הזאת יש dac מכובד יותר(לכאורה) מהsmsl, לא יודע לקבוע, זה עניין של האזנה.
ביקשתי ממך את הלינק כי בת'כלס, ב60$ אני קונה עוד אחד
דורון.
גילוי נאות: יש לי את הdac הזה כחודש+, הוא החליף כרטיס קול Creative Audigy 2 וותיק של Creative.
אינני 'אודיופיל' וגם לא מבין גדול באלקטרוניקה לכן יש לי 2 דרכים להעריך מוצרים כאלה: 1) להאזין. 2)לפי המחיר.
עברתי על הרבה DACים זולים בeBay, זה הכי זול שלא נראה כמו צעצוע(זה אפילו סוג של 'מותג' סיני)...ואחרי שאני כבר מקשיב לו כחודש הוא גם לא נשמע צעצוע.
השאלה היא אם זה מה שאתה צריך...כמו שזיו יעץ, אולי בעזרת הגדרות בהרמן תוכל להוציא סאונד שיותר מתקרב למה שאתה מחפש.
אני דיי משוכנע שלרסיבר ברמה הזאת יש dac מכובד יותר(לכאורה) מהsmsl, לא יודע לקבוע, זה עניין של האזנה.
ביקשתי ממך את הלינק כי בת'כלס, ב60$ אני קונה עוד אחד
דורון.
-
nat5050
-
- חבר פעיל מאוד

הי,fLy כתב:nat5050
ביקשתי ממך את הלינק כי בת'כלס, ב60$ אני קונה עוד אחד![]()
דורון....
זה היה מבצע באייבי 59.99 ביום רביעי ליומים. אני לא רואה את הלינק יותר. זה היה בחנות הזו:
http://stores.ebay.com/Xiaoxiao-Audio-S ... 513&_pgn=2
מה הוא התכוון בהגדרות בהרמן? להרים טרבל? זה אני יודע לעשות. להדליק את הEZ שלו - זה נשמע הרבה פחות טוב מאשר שזה סגור.