התחדשתי במערכת קולנוע, עכשיו צריך עזרה במיקום של כל דבר...תודה
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אוקיי, אחרי עזרתכם הרבה רכשתי רסיבר של ימאהה RXV373 וסט רמקולים 5.1 TFX של טאנוי.
מצרף תמונות כדי להמחיש את המרחקים ואת צורת הסלון.
אשמח להמלצות.
תודה.
מצרף תמונות כדי להמחיש את המרחקים ואת צורת הסלון.
אשמח להמלצות.
תודה.
-
- מרחק בין קיר טלוויזיה לחלון מאחורי הספה 3.9 מטר.
מרחק רמקול קדמי ימין (מרפסת) מהטלוויזיה 32 ס"מ. ורמקול קדמי שמאל 27 ס"מ.
מרחק רמקול אחורי מהחלון 52 ס"מ משני הכיוונים.
-
- קיר מאחורי הספה, כמו שאתם רואים יש הכנות להכל ככה ששינויים גדולים אני לא יכול לעשות.
הרמקול מצד ימין של התמונה יוצא מגבולות הישיבה של הסלון ולכן נראה לי שכדאי לקנות זרוע לרמקולים.
-
- קיר טלוויזיה קטן, שהחלל מצד שמאל מוביל למטבח ולפינת אוכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1) אני לא מבין - אם יש לך הכנה בקיר הקדמי לרמקולים, איך אתה מתכוון להתקין אותם בלי זרועות?
2) את האחוריים (לפחות את השמאלי שיוצא מתחום הסלון, אבל בהחלט ייתכן שאת שניהם), כדאי לכוון כמה שיותר אחד לכיוון השני (כלומר פנימה לתוך החדר), ואולי קצת למטה (זה עניין של ניסוי ותהייה עד שתמצא את הכיוונון שנותן לך את הסראונד הכי אפקטיבי...)
3) גם עם הקדמיים אפשר לשחק בכיוונון ימינה ושמאלה (אבל לא למעלה/למטה..!) - תנסה לראות אם הטייה שלהם טיפה פנימה או טיפה החוצה משפרת לך את הסאונד (את זה הכי קל לבדוק עם מוזיקה בסטריאו).
4) את הסנטר כנראה שתצטרך להטות טיפה למעלה, כדי שיהיה מכוון להגיע לגובה האוזניים שלך כשאתה יושב על הספה - עניין של 5-15 מעלות פחות או יותר לפי התמונה, אבל קשה להעריך בבדיוק...)
2) את האחוריים (לפחות את השמאלי שיוצא מתחום הסלון, אבל בהחלט ייתכן שאת שניהם), כדאי לכוון כמה שיותר אחד לכיוון השני (כלומר פנימה לתוך החדר), ואולי קצת למטה (זה עניין של ניסוי ותהייה עד שתמצא את הכיוונון שנותן לך את הסראונד הכי אפקטיבי...)
3) גם עם הקדמיים אפשר לשחק בכיוונון ימינה ושמאלה (אבל לא למעלה/למטה..!) - תנסה לראות אם הטייה שלהם טיפה פנימה או טיפה החוצה משפרת לך את הסאונד (את זה הכי קל לבדוק עם מוזיקה בסטריאו).
4) את הסנטר כנראה שתצטרך להטות טיפה למעלה, כדי שיהיה מכוון להגיע לגובה האוזניים שלך כשאתה יושב על הספה - עניין של 5-15 מעלות פחות או יותר לפי התמונה, אבל קשה להעריך בבדיוק...)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אפשר עוד זרוע, ואפשר רגליות קטנות רק מלפנים...