לאחר שנמאס לי כל פעם להעביר את הכנון הקשיח בין החדר בממ"ד לבין הC200 בסלון בכדי לנגן תכנים החלטתי לעשות רשת קווית ביתית.
לצערי מתקין הרשת הקוית לא ידע איך אני מבצע את משיכת התכנים מהמחשב בממ"ד לC200 בסלון (כמובן שהמחשב בממ"ד מחובר לראוטר והC200 מחובר לשקע תקשרות חדש שהותקן בסלון (כמו גם בשאר חדרי הבית לטובת שימושים עתדיים כמו טלויזיה חכמה / סטרימרים).
מישהו יכול לעזור?
חיבור C200 לרשת ביתית - מה הייתי עושה בלי חברי הפורום הזה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שלב ראשון תגדיר במחשב את התקיות שאתה רוצה לשתף.
לאחר מכן כנס להגדרות שיתוף הרשת בפופ ותמצא את השיתוף שהגדרת במחשב ותשמור אותו.
לאחר מכן כנס הפופ לאיקון שיתופי הרשת ותלחץ על השיתוף שאישרת ואז תוכל לנגן את כל התכנים שבפנים.
לאחר מכן כנס להגדרות שיתוף הרשת בפופ ותמצא את השיתוף שהגדרת במחשב ותשמור אותו.
לאחר מכן כנס הפופ לאיקון שיתופי הרשת ותלחץ על השיתוף שאישרת ואז תוכל לנגן את כל התכנים שבפנים.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אחרי שחבר הפורום יואב השקיע מזמנו מעל שעה וחצי לנסות לסייע לי בעניין, אחרי שהתגלתה הבעיה שכבל הרשת בין הראוטר לשקע הראשי לא היה תקין והיה צורך להחליפו, הכל עובד בצורה מלאה.
ללא כל התעסקות ניתן לצפות בקבצים רגילים (לא בלו ריי מלא שבדרך זו מגמגם) ואחרי התקנת שרת NFS (בעזרתו האדיבה של יואב) גם תכני בלו-ריי מלא מנוגנים ללא גמגום.
ללא כל התעסקות ניתן לצפות בקבצים רגילים (לא בלו ריי מלא שבדרך זו מגמגם) ואחרי התקנת שרת NFS (בעזרתו האדיבה של יואב) גם תכני בלו-ריי מלא מנוגנים ללא גמגום.