ניתוק קו פלאפון בגין אי שימוש

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Rinaty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

קיבלתי מכתב מחברת Pelephone בו נכתב כי "עקב אי שימוש בקו במשך תקופה העולה על שנה, הקו ינותק החל מתאריך ...". :x

אני יודעת שכדי למנוע את זה מספיק להוציא שיחה אחת לשנה. העניין הוא שמדובר בקו pre-paid, המכשיר שלו אבד לי, וגם ככה אין לו כרטיס sim (מדובר במכשיר ישן). :oops:

בכל זאת, אני רוצה לשמור על המספר. יש לכם רעיונות איך אני יכולה לעשות את זה? :wink:

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

נסי להמיר את הקו לקו רגיל בחברה, ולאחר מכן את תוכלי להתנייד לכל חברה שהעלות של התוכנית שלה תתאים לך.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

תתעקשי שהמרה יהיה ללא תשלום

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

אם במשך שנה לא עשית שיחה אחת יוצאת, והמכשיר עם הקו לא קיים בכלל, ז"א גם אף אחד, אם יתקשר, לא יגיע אליך - אז בשביל מה את צריכה מספר הזה?? :)

Rinaty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

dima_vy כתב:אם במשך שנה לא עשית שיחה אחת יוצאת, והמכשיר עם הקו לא קיים בכלל, ז"א גם אף אחד, אם יתקשר, לא יגיע אליך - אז בשביל מה את צריכה מספר הזה?? :)
...
יש לקו הזה מספר "יפה" יחסית, ולמרות שכרגע אני לא צריכה אותו, אני מעוניינת לשמור עליו למקרה הצורך בעתיד. :wink:

משום מה הייתי בטוחה שניתן לנייד קו pre-paid לכל אחת מן המפעילות הסלולריות בלי שום בעיה. מוזר... :?

עלה לי רעיון מעניין אחר: יש אפשרות לשייך כרטיס sim חדש לקו הזה ועדיין להישאר באותו מסלול pre-paid? (כך אני אוכל להשתמש מדי פעם בקו על מכשיר אחר ואז הוא לא ינותק) אם כן, איך אני עושה את זה :?:

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

את יכולה לעשות גם משהו אחר:
שלב 1. להפוך אותו לקו post-paid בפלאפון (כדי שתהיה אפשרות לנייד אותו)
שלב 2. לנייד להוט לתוכנית https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/PAYU.aspx

בתוכנית הזאת אין דמי מנוי, והיא תוכנית post-paid. כך תשמרי על המספר ולא תצטרכי לשלם עליו דמי מנוי כלשהם. שימי לב רק שאפשר להזמין את הקו עם התוכנית הזאת בהוט רק דרך האינטרנט

Rinaty פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

השאלה היא האם אני יכולה לעשות את כל מה שאמרת כשלמעשה אין לי את המכשיר שהקו צרוב עליו (או כרטיס sim)? :|

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

Rinaty כתב:השאלה היא האם אני יכולה לעשות את כל מה שאמרת כשלמעשה אין לי את המכשיר שהקו צרוב עליו (או כרטיס sim)? :|
...
את זה צריך לבדוק מול פלאפון, ולדעתי האישית ממש בספק, כי אין לך שום הוכחה שהקו הזה שלך...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”