ענן אטלס- המלצה על סרט

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
lev_trailer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הכול מחובר.
"ענן אטלס", סרטם השאפתני והמוערך של לאנה ואשוובסקי ואנדי ואשוובסקי ("מאטריקס") וטום טיקוור (ראן לולה ראן), הוא אפוס עוצמתי ומלא השראה המבוסס על רב המכר של הסופר דייויד מיטשל.
הסרט העצמאי, שעלות הפקתו כ-100 מיליון דולר, משלב בתוכו מדע בדיוני, פנטזיה והרפתקה והוא מציג שישה סיפורים שונים המתפרשים על פני שלוש תקופות שונות, במשך 500 שנה, המתארים את סיפורה של האנושות. הסיפורים שזורים זה בזה, העלילה "חוזרת בזמן", עוברת תקופות, דמויות נפרדות, נפגשות ומתאחדות בחיים אחרים, נולדות ונולדות מחדש, בזמן שהתוצאות של מעשיהן ובחירותיהן משפיעות אחת על השנייה בעבר, בהווה ובעתיד הרחוק כך שנפש מתפתחת מרוצח לגיבור ומעשה אחד קטן של אדיבות חוצה מאות שנים בשביל לעורר מהפכה.
בסרט מככבים טום הנקס, האלי ברי, ג'ים ברודבנט, הוגו ויבינג, סוזן סרנדון, יו גרנט ואחרים. כשהוקרן בפסטיבל הסרטים בטורונטו בספטמבר 2012 זכה "ענן אטלס" לקימת כבוד בת עשר דקות‏.

"ענן אטלס", החל מה-27.12.12, בקולנוע לב
טריילר:
לעמוד הפייסבוק של קולנוע לב:
https://www.facebook.com/LevCinema

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

Cloud Atlas 2012 720p RC BluRay x264-xiaofriend
דלף לרשת.

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #3 

Rc זה נדמה לי הוצאה רוסית ומקביל לr5 בDVD. אני מחכה בהחלט עם כזה סרט לבלוריי מלא. (Y)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #4 

יצא גם בלוריי מלא..... אבל גם הוא ברוסית :evil:

Galna
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 615
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #5 

ממש מצטער על חוסר הצניעות...
אני מצטט את עצמי מפורום "מהו הסרט האחרון בו צפיתם?":
Galna כתב:הגעתי בחשש לסרט החדש של האחים אנדי ולארה (לשעבר לארי) וואשאוסקי (טרילוגיית מטריקס, ספיד רייסר), כי היה נדמה שהם הולכים לכיוון לא ברור בקולנוע שלהם. בנוסף מדובר על סרט שאורכו קרוב לשלוש שעות.

אז החדשות הממש טובות - זה לא משעמם. ממש לא. הסרט זורם וקולח, העלילות משתלבות זו לתוך זו במלאכת מחשבת של עריכה חכמה וכל השחקנים בלי יוצא מהכלל נותנים הצגות טובות עד מצויינות (ג'ים ברודבנט פשוט נפלא).

כל שחקן משחק תפקיד אחר בכל סיפור, וכל פעם מדובר בדמויות בעלות נפח שונה בעלילה. למשל טום הנקס יכול לגלם דמות ראשית בסיפור אחד ולהיות בקושי ניצב בסיפור אחר. לצורך הטשטוש, נעשתה כאן עבודת איפור מהמרשימות שראיתי בשנים האחרונות. חלק מהאיפור נותן לך רמזים לגבי מי השחקנים מתחת כדי לייצר חיבור לדמויות השונות בסיפורים השונים וחלק מהאיפור מעלים לגמרי את השחקן ואם לא הייתה רשימת קרטידים בסוף בחיים לא הייתי מגלה מי נמצא מתחת...

הבעיה העיקרית של הסרט (שיש לו צילום, עריכה, איפור וסאונד מצויינים) היא התסריט. מדובר בעיבוד לספר שאינני מכיר ונראה שהמעבדים פשוט לא יכלו להחליט מה להוציא. לכן מדובר בסרט ארוך, שלפעמים הוא קצת פטפטני ואפילו על גבול הטרחני.

יחד עם זאת, זו חוויה שבהחלט נשארה איתי אחרי שיצאתי מהאולם ואני עדיין מוצא את עצמי מהרהר בחלק מהאירועים והמצבים שהוצגו בו.
אז זה בהחלט סרט שגרם לי להרגיש את הדמויות ולהזדהות איתן (במיוחד הסיפור העתידי על ניו-סאול) ויחד עם זאת, זה סרט שגרם לי לחשוב. וזה הרבה מאוד.

מומלץ.

8/10
...

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”