החלה גסיסתה של טכנולוגיית הפלאזמה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #1 

שמועה: פנאסוניק תפסיק את המחקר והפיתוח של טכנולוגיית הפלאזמה כבר במרס 2013.
תתרכז כנראה במחקר ופיתוח OLED ומסכי 4K.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... r_sub1_jpg

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

מתוך מספר פלזמות שהיו ברשותי בשנים האחרונות ,אני מגיע למסקנה כי התמונה שמתקבלת
בשידורי SD הינה סלחנית וטובה יותר מטכנולוגיית LCD/LED ,אבל אמינות לאורך זמן לוקה בחסר
מול מסכי ה-LCD/LED .
לכן אני בדרך לההחליף את הפלזמה שלי 58C8000 (עקב תקלה )למסך לד איכותי 60D7000 בתוספת תשלום .(המסך הינו אמריקאי וניתן ע"י תפריט טכנאים לשנות לגרסה 60D8000
ששם המיקרו דימיניג יותר איכותי וישנם ביקורת שמשוות את המגנון בדגם זה ללוקאל דימיניג....)

אני מקווה שלא הפסיד בהרבה מאיכות התמונה ,שאליה התרגלתי בפלזמה בעיקר ב-SD ובעומק השחורים .

אני נשאר נאמן לאימרה שעדיף מסכים גדולים..... (l) (f)

אני לא מעוניין לפתוח מלחמות עולם מול חובבי הפלזמות... :wink:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

זה מהלך צפוי וצעד מתבקש בדיוק כפי שאני טוען וטענתי פה לאורך זמן.
נכון שלרבים פה זה לא כל כך נעים לשמוע אבל הסיפור של הטכנולוגיה הזאת יגמר סופית בשנה-שנה וחצי הקרובות.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

שום סיכוי, אלא אם תהיה התפתחות מדהימה ולא צפוייה בשוק ה-OLED. את הפלסמות מספידים מחדש כל חודש כבר 4 שנים, והן עדין חיות ובועטות ועדיפות לדעת רבים.

כל פעם שאני מגיע לבתים של אחרים עם מסכי LED, אני משתגע איך אנשים מוכנים לשלם יותר בשביל תמונה הרבה פחות טובה.
אני כמובן לא מדבר על מסכי HI-END אמיתיים, אלא על מסכי LED של סביבות ה-6-7K. תמונה משמעותית פחות טובה מפלזמות של 4K, בטח ב-SD אבל גם ב-HD הטוב ביותר.

אבל כל אחד וטעמו האישי כמובן....מי אני שאשפוט אחרים? אני מחייך ומנסה להראות נלהב מהתמונה שהם מפארים.

לגבי שמועות: הרי רק לפני חודשיים היתה שמועה שפנסוניק בכלל החליטה לצאת משוק הטלוויזיות ולפתח מסכים לטאבלטים.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #5 

מדובר בשמועה...... 8)

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #6 

קרמריקה כתב:שום סיכוי, אלא אם תהיה התפתחות מדהימה ולא צפוייה בשוק ה-OLED. את הפלסמות מספידים מחדש כל חודש כבר 4 שנים, והן עדין חיות ובועטות ועדיפות לדעת רבים.

כל פעם שאני מגיע לבתים של אחרים עם מסכי LED, אני משתגע איך אנשים מוכנים לשלם יותר בשביל תמונה הרבה פחות טובה.
אני כמובן לא מדבר על מסכי HI-END אמיתיים, אלא על מסכי LED של סביבות ה-6-7K. תמונה משמעותית פחות טובה מפלזמות של 4K, בטח ב-SD אבל גם ב-HD הטוב ביותר.

אבל כל אחד וטעמו האישי כמובן....מי אני שאשפוט אחרים? אני מחייך ומנסה להראות נלהב מהתמונה שהם מפארים.

לגבי שמועות: הרי רק לפני חודשיים היתה שמועה שפנסוניק בכלל החליטה לצאת משוק הטלוויזיות ולפתח מסכים לטאבלטים.
...
כל מילה במקום ! (Y)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

מעניין אותי מה תהיה תגובתם של כל האופטימיים למיניהם כשההודעה תצא באופן רשמי ומסודר
תוך כמה חודשים.......... :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #8 

אני מניח שנדע יותר ב ces

DaTHE
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

עופר מה אתה חושב?

האם באמת דור (הכל כל-כך בטוח) יודע על מה הוא מדבר?
במידה והדבר נכון, האם התמיכה של ירוקום (כלומר יבואנית פנסוניק) תשתנה?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

הידיעה לא הגיעה מדור אלא מחבר יקר בשם טל שנתן קישור מאתר מכובד מאוד בשם flatpanelshd.
אגב מאז הצלחתי לראות את אותה ידיעה באתרים נוספים.

DaTHE
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

תודה על העידכון דור (Y)

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #12 

אכן יום עצוב לחובבי הפלזמה (שאני אתם כמובן..)
הרשת מלאה בדיווחים על זה שפנסוניק מתכוונת לנטוש את שוק הפלזמות , כבר בחודשים בקרובים עקב קיצוצים מאסיביים בחברה שמראה הפסדי ענק בשנים האחרונות - כל מה שלא ריווחי יסגר ואלפי עובדים יפוטרו...
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasoni ... 182471.htm

אבל אני חייב לציין שעם כל החיבה שיש לי לפנסוניק ולפלזמות שלה בעיקר - אין קשר ישיר בין זה שהחטיבה נסגרת/תסגר לבין איכות המסכים (והתמונה שלהם כמובן) שכבר יוצרו ואין כאן שום דבר שמצדיק את הטוענים שעדיף LCD בצורה גורפת על פני פלזמה (ואנחנו כבר מכירים את הטיעונים הלא רלוונטיים שפלזמה "זאת טכנולוגיה מיושנת..")
בקיצור - הקוריאנים שולטים בשוק ביד רמה - חבל שלא תהיה מתחרה ראויה לסמסונג בתחום המסכים הבייתיים הגדולים... (ובכלל - נראה שהם פשוט שוברים את השווקים - כמעט בכל תחום שבו הם נמצאים מספיק זמן....)

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #13 

אף אחד לא אומר שהפלאזמות יעלמו מחר מהשוק. זה יקח כמה שנים לדעתי.
גם אף אחד לא אומר שזה בגלל שהן לא איכותיות. אבל ברגע שיוצאים לשוק מסכי לד איכותיים כמו פלאזמות והדרישה להן הולכת ויורדת... השוק קטן וההצדקה להמשיך ולפתח מסכים חדשים כבר לא כלכלית.
ראו מקרה פיוניר. היה המסך האיכותי ביותר בעולם ובדיוק אז הפסיקו את ייצורו משיקולים כלכליים בלבד.
נקווה שהקוריאניות ימצאו דרך להשאיר את הייצור כלכלי. לפחות בשנים הקרובות. בהיבט הזה יהיה להן קל יותר מפנאסוניק היפנית.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #14 

קרמריקה כתב:שום סיכוי, אלא אם תהיה התפתחות מדהימה ולא צפוייה בשוק ה-OLED. את הפלסמות מספידים מחדש כל חודש כבר 4 שנים, והן עדין חיות ובועטות ועדיפות לדעת רבים.

...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”