הלכה לכם פעם חבילה מסין לאיבוד עם מספר מעקב?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #1 

ההזמנה נעשתה ממוכר מאוד אמין עם מספר מעקב, ב5 לנובמבר. ודווקא חבילה שהוזמנה יום אחרי ב6 לנובמבר כן הגיעה אחרי 3 שבועות.
ניסתי ליצור קשר עם המוכר הוא ביקש להמתין.

באתר הסיני נראה שהחבילה הגיעה לארץ ב18 לנובמבר!!

item No. Year Status Location Destination Country Date
RAXXXXCN 2012 Departure from outward office of exchange 20110600 IL 20121118 0800

באתר המעקב של דואר ישראל אין זכר לחבילה.
דיברתי עם מנהל הסניף שלי בעיר, אין זכר והוא שלח אותי לפניות לציבור של הדואר. בפניות לציבור אמרו לי שהמוכר יפתח בחקירה. כלומר גם DEAD END

מדובר במטרייה בשווי 20$, החבילה ארוזה בקרטון בצורת שרוול , וקיים החשד שהיא נגנבה או הלכה "לאיבוד" בדואר.
מחר זה היום האחרון שלי לבקש "הארכת זמן" מEBAY , כך שלא לקחתי סיכונים ופתחתי תלונה בRESOLUTION CENTER כדי שיתנו לי עוד כמה ימים בשביל שאספיק לדבר עם המוכר, שיתחיל את החקירה מול הדואר.

שמעתי פה על סיפורים שאנשים הגיעו פיזית ליחידות דואר מרכזיות ולבסוף מצאו את החבילות בבלגן שסורר שם.
מצד אחד לא רוצה להאשים את המוכר, אבל אני לא יודע גם אם החבילה שהוא שלח מבוטחת או שהוא מפסיד מהסיטואציה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

בהחלט קרה, פעם אחד לא הגיע בכלל אפילו שכותב שזה בארץ, פעם אחת הגיע אחרי חודש וחצי ככה.

מצחיק גם אני קניתי סוללה ב 20 דולר לנייד הגיע אתמול אחרי 14 יום :D
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #3 

המשלוחים מסין בכמה חודשים האחרונים קטסטרופה ממש, לוקח להם עידנים להגיע וגם לבדוק באתר הסיני סטטוס משלוח כמעט בלתי אפשרי, תמיד קורס.

אבל בסוף איכשהו הכל מגיע
שי

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #4 

אגב בגלל זה תמיד עדיף מהונקונג ולא מסין...

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #5 

גם אני מחכה למשלוח מהם המוכר שם בשליחה בדואר לפני 6 ימים אך המשלוח עדיין בגבייה לעזאזל

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46402
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #6 

כל חבילה בדואר רשום מבוטחת בצורה אוטומטית על ידי השולח עד לסכום מסויים. רכישת ביטוח מקנה סכום פיצויים גבוה יותר במקרה של אובדן או נזק.
תביעה למימוש ביטוח רק השולח יכול להגיש.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

קיבלתי מהמוכר הודעה כרגע
I issued the full refund to you. please check. Please kindly give me a positive feedback.

I required ebay to cancel this transaction, please kindly confirm.

When you receive the item later, please kindly repay.

Hope you understand the difficulties of an honest seller.

Best wishes
...
הבטחתי לו עוד לפני זה שאשלם לו על המוצר אם יתגלה שיגיע אלי אחרי שהוא ביצע לי החזר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

עדכון, משהו הזוי קרה , איכשהו לא הזינו את המספר מעקב למערכות של דואר ישראל, ולהפתעתי החבילה חיכתה בסניף כבר מה16/12 (ראשון)
עוד דבר, יש חותמת של הדואר הסיני שהמוצר הגיע או עזב את סין ב20/11 , שבועיים אחרי ששילמתי על החבילה. כנראה שזה היה תקוע שם שבועיים וזה מה שיצר את הפקק.
יצרתי קשר עם המוכר, כמו שהבטחתי לו להחזיר לו את הכסף שהוא כבר זיכה אותי .

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #9 

אבי (Y)

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #10 

sheva23 כתב:עדכון, משהו הזוי קרה , איכשהו לא הזינו את המספר מעקב למערכות של דואר ישראל, ולהפתעתי החבילה חיכתה בסניף כבר מה16/12 (ראשון)
עוד דבר, יש חותמת של הדואר הסיני שהמוצר הגיע או עזב את סין ב20/11 , שבועיים אחרי ששילמתי על החבילה. כנראה שזה היה תקוע שם שבועיים וזה מה שיצר את הפקק.
יצרתי קשר עם המוכר, כמו שהבטחתי לו להחזיר לו את הכסף שהוא כבר זיכה אותי .
...
לא כל-כך הזוי, לצערי כבר נתקלתי פעמיים בדואר רשום מחו"ל שלא עודכן באינטרנט אבל חיכה לי בסניף הדואר.

אגב, זאת תופעה ידועה שמוצרים אשר נשלחים מכל מיני ערים בסין לדואר אוויר, עושים דרך ארוכה עד שהם באמת יוצאים מסין. אכן לעיתים זה יכול לקחת שבועיים. תוסיף את ההחמרה שלהם בכול הקשור למכס יוצא +כריסמס+ שנה חדשה ותקבל חבילה שתגיע רק בעוד חודש וחצי במקרה הטוב.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #11 

איך מצאו את החבילה שלך בסניף אם לא קיבלת פתק בדואר והמספר מעקב לא היה מעודכן ? יש לי גם חבילה שאני מחכה לה חודש וחצי עם מספר מעקב ואין שום מידע באתר שלהם

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

זהו החזרתי לו תכסף, נראה לי שיש לי אצלו נקודת זכות (Y)
PUMA שכחתי לציין שהיה פתק החל מה16/12 , פשוט את הפתקים אני אוסף פעם בשבוע בימי חמישי ואז ביום שישי ניגש לדואר.
ככה שהפתק שוכב לו בתא הדואר, ומבלי שאני יודע שהוא שם מיום ראשון, אני מתקשר לסניף ביום שלישי ושם אין להם מושג שהחבילה אצלם כי מספר המעקב לא נסרק למערכות.
אפשר להגיד שהיה לי מזל שהם לא העלימו את החבילה אחרת לא היה לאף אחד מושג איפה היא.

דאוס באחד השרשורים כאן כתבתי שיש איזה שינוי מדיניות בדואר הסיני לגבי משלוחים למזרח התיכון, אבל מה שמוזר זה שאין עקביות, אני מזמין מטרייה ב5 לחודש ואז עוד אחת ב6 מאותו המוכר, אחת מגיע אחרי שבועיים וחצי, השנייה אחרי חודש וחצי.

אם כך הרקורד שלי עדיין נשמר, 0 חבילות שהלכו לאיבוד מאז היוזר שלי באיביי מ 2006 :D

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #13 

אני מקווה שגם אצלי הקנייה תסתיים כך, הזמנתי אוזניות BT ב-10/12 לפי השטר מטען האוזניות יצאו מסין ב-14, אבל המספר עדיין לא נקלט בדואר ישראל.

בגלל שהמשלוחים מסין תמיד מתעקבים, אני בצעתי את הקנייה ממוכר בUSA, אבל לאחר הקנייה קבלתי מייל שהמחסנים שלהם נשטפו בסופה סנדי ולכן הוא שולח מסין

:x

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #14 

יש מצב שהוא בכלל עושה drop SHIPPING

לי יש שלושה חבילות כבר מה29.10, 1 מהם עם מספר מעקב, היום קיבלתי חבילה שהזמנתי כבר לפני חודשיים וחצי בכלל שכחתי ממנה זה מתאם שעלה 50 סנט, יש לי עוד חבילות שהוזמנו ב29 ואחרי וכבר קיבלתי אחרי שבועיים,תמיד זה ככה בתקופה הזאת של השנה, כנראה מרוב ההזמנות חלק מהמשלוחים מגיעים למקומות הלא נכונים

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”