יש לי כרגע דגם טלוויזיה מדגם LG 55LM620S שלא תומכת בכתוביות בעברית, רציתי לדעת האם המדריך הזה-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
יתאים ויגרום לכך שלמרות שאין שפת תמיכה בעברית, זה עדיין יציג את הכתוביות כמו שצריך מכיוון שזה מוטמע(או שבמקרה הזה חייבים ממש לצרוב את הכתוביות ע"מ שיעבדו).
שאלה בקשר לתרגום בעברית לסרט 3D וביקורת על LG55LM620 גרסא S לעניין זה
טוב, אחרי שהתקנתי את הטלוויזיה (מדובר בגרסת הLM620 שנמכרת במחסני חשמל, שהיא ד"א מיוצרת בקוריאה ולא בסין והאיכות שלה טובה, למרות שהיא מייבוא מקביל) הנה הממצאים-
בשלב הראשון בדקתי את נגן הווידאו של הטלוויזיה עצמה(LG 55LM620S) ולצערי הוא לא הצליח לקרוא את קובץ הסרט שיצא אחרי הטמעת התרגום.
בשלב שני ניסיתי להריץ את הסרט דרך הסטרימר שלי (אקסטרימר מהדור הראשון-הכי ישן שיש
) והוא דווקא קרא את הסרט\תרגום מצויין (רק נאלצתי ללחוץ באופן ידני על כפתור ה 3D בשלט, בדר"כ זה אוטו' מעביר לי למצב הזה)ץ
-בנוסף דיברתי עם המשווק ב.ט.י אלקטרוניקה ולטענתם הם בתהליך של עידכון התוכנה לטלוויזיה ע"מ שתוכל לקרוא עברית באופן מלא (הם לא יכלו להגיד לי מתי זה יקרה,אבל הם התעקשו שזה רק עניין של זמן).
בכל מקרה, בהתחשב בהבדלים בין המחירים בין גרסת ה S לבין גרסת ה Y שנמכרת בארץ תחת משווק מורשה (בערך 2300 שקלים וזה עוד ע"פ החנות הכי זולה בזאפ), אין שום סיבה לקנות את הדגם היקר.. גם אם הייתי קונה סטרימר במיוחד ל3D (אקסטרימר פרודגי' ודומיו,שעולים בסביבות ה1000 ש"ח) שאף הופך את התרגום ל 3D ומחבר לסרט אוטו' זה עדיין לא היה מתקרב להפרש בין הטלוויזיות. מה עוד שבעתיד יכול להיות שיהיה תמיכה בעברית(אם ניקח את דברי היבואן בערבון מוגבל), ככה שבכלל אין פה שאלה.
בשלב הראשון בדקתי את נגן הווידאו של הטלוויזיה עצמה(LG 55LM620S) ולצערי הוא לא הצליח לקרוא את קובץ הסרט שיצא אחרי הטמעת התרגום.
בשלב שני ניסיתי להריץ את הסרט דרך הסטרימר שלי (אקסטרימר מהדור הראשון-הכי ישן שיש
-בנוסף דיברתי עם המשווק ב.ט.י אלקטרוניקה ולטענתם הם בתהליך של עידכון התוכנה לטלוויזיה ע"מ שתוכל לקרוא עברית באופן מלא (הם לא יכלו להגיד לי מתי זה יקרה,אבל הם התעקשו שזה רק עניין של זמן).
בכל מקרה, בהתחשב בהבדלים בין המחירים בין גרסת ה S לבין גרסת ה Y שנמכרת בארץ תחת משווק מורשה (בערך 2300 שקלים וזה עוד ע"פ החנות הכי זולה בזאפ), אין שום סיבה לקנות את הדגם היקר.. גם אם הייתי קונה סטרימר במיוחד ל3D (אקסטרימר פרודגי' ודומיו,שעולים בסביבות ה1000 ש"ח) שאף הופך את התרגום ל 3D ומחבר לסרט אוטו' זה עדיין לא היה מתקרב להפרש בין הטלוויזיות. מה עוד שבעתיד יכול להיות שיהיה תמיכה בעברית(אם ניקח את דברי היבואן בערבון מוגבל), ככה שבכלל אין פה שאלה.
שמח שעבד לך אחי!gmd220 כתב:טוב, אחרי שהתקנתי את הטלוויזיה (מדובר בגרסת הLM620 שנמכרת במחסני חשמל, שהיא ד"א מיוצרת בקוריאה ולא בסין והאיכות שלה טובה, למרות שהיא מייבוא מקביל) הנה הממצאים-
בשלב שני ניסיתי להריץ את הסרט דרך הסטרימר שלי (אקסטרימר מהדור הראשון-הכי ישן שיש) והוא דווקא קרא את הסרט\תרגום מצויין (רק נאלצתי ללחוץ באופן ידני על כפתור ה 3D בשלט, בדר"כ זה אוטו' מעביר לי למצב הזה)ץ
בכל מקרה, בהתחשב בהבדלים בין המחירים בין גרסת ה S לבין גרסת ה Y שנמכרת בארץ תחת משווק מורשה (בערך 2300 שקלים וזה עוד ע"פ החנות הכי זולה בזאפ), אין שום סיבה לקנות את הדגם היקר.. גם אם הייתי קונה סטרימר במיוחד ל3D (אקסטרימר פרודגי' ודומיו,שעולים בסביבות ה1000 ש"ח) שאף הופך את התרגום ל 3D ומחבר לסרט אוטו' זה עדיין לא היה מתקרב להפרש בין הטלוויזיות. מה עוד שבעתיד יכול להיות שיהיה תמיכה בעברית(אם ניקח את דברי היבואן בערבון מוגבל), ככה שבכלל אין פה שאלה....
אני אישית העדפתי לשלם יותר כדי שלא אצטרך להתעסק אם סוגי המרות של קבצים. כל אחד ושיקוליו...