5 שנים LED עבדה כל היום
מסך הסמסונג שהיה פעם יוקרתי ,התחיל לקרטע התמונה החלה לפני חודש לקבל עצירות קטנות
זמן תגובה עלה ונראו מריחות גדולות
הצבעים דהו בשנתיים האחרונות והגיעו פשוט לחוסר זרחניות , פחות עומק ,פחות צבעוניות
מצידי המסך ניתן פחות ופחות לראות במשך השנה האחרונה .
הטכנאי אמר חבל על הזמן תתחיל לחשוב על תחלופה
עד כאן ,תבינו 30,000-40,000 שעות LED , מסך נגמר .
עכשיו מחפש מסך שמיועד רק לווידאו דרך מחשב , במרתף ( כך אין אור )
כך שנשאלת שאלה האם לוידאו צריך מסך איכותי הרי המחשב וכרטיס מסך איכותי ,עושים את עבודת העיבוד
בקשה תשובות לא מוסברות לעומק ,לא עוזרות לי בכלום
תבינו איך מסך LED הולך וצריך מסך חדש
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
מוזר לי יש מסך מחשב שלהם שעובד כבר יותר מחמש שנים והצבעים קריספיים והמסך מתפקד פיקס בלי שום בעיות. נכון היתה תקלה של ספק כח אבל זה קורה!
אז ככול הנראה זה בעייה של מסך ספציפי שיש אצלך ולא בעייה של כלל מסכי ה LED
לגבי איכות המסך זה כמו רמקולים אם יש לך אחלה מערכת ורמקולים מחורבנים אתה לא תשמע טוב אז אם המסך שלך לא יהיה איכותי אז לא תראה טוב. ופה נכנסת לשאלה האיכות שאתה דורש מהמסך שלך משמע מה זה איכותי עבורך.
אני מציע שתעבור ותבחן את המסכים בלי להיות מקובע על שמות ועל חברות שאתה אוהב או לא אוהב ותקנה את המסך שהכי אהבת.
אז ככול הנראה זה בעייה של מסך ספציפי שיש אצלך ולא בעייה של כלל מסכי ה LED
לגבי איכות המסך זה כמו רמקולים אם יש לך אחלה מערכת ורמקולים מחורבנים אתה לא תשמע טוב אז אם המסך שלך לא יהיה איכותי אז לא תראה טוב. ופה נכנסת לשאלה האיכות שאתה דורש מהמסך שלך משמע מה זה איכותי עבורך.
אני מציע שתעבור ותבחן את המסכים בלי להיות מקובע על שמות ועל חברות שאתה אוהב או לא אוהב ותקנה את המסך שהכי אהבת.
יש הרבה תגובות ברשת שמסכים LED לא מחזיקים על איכותם כפי שהיתקבלו
ויש בלאי רב
הבעיה שזה מאוד איטי ורק שאני לדוגמא מגיע לחברים ומשווה מה היה לפני שנה שם לב המסך נראה לא כמו חדש
שלא לדבר קונטרס ,זמן תגובה לא השתפר באמת בשנים האחרונות
לא לחינם יצרנים מפחדים לרשום זמן תגובה , כי לא השתפר באמת
וסיפורי קונטרס זה גם בדיחה .
.
הייתי בחנויות לא אהבתי סמסונג , Loewe גם לא אהבתי (המסכים שלהם נראים היום נורא קונטרס נמוך חשוכים יותר
אבל נותנים לחנויות בלעדיות ורווח אז כולם שותקים )
פנסוניק פלזמה לא מתאים למחשב נצרב
ויש בלאי רב
הבעיה שזה מאוד איטי ורק שאני לדוגמא מגיע לחברים ומשווה מה היה לפני שנה שם לב המסך נראה לא כמו חדש
שלא לדבר קונטרס ,זמן תגובה לא השתפר באמת בשנים האחרונות
לא לחינם יצרנים מפחדים לרשום זמן תגובה , כי לא השתפר באמת
וסיפורי קונטרס זה גם בדיחה .
.
הייתי בחנויות לא אהבתי סמסונג , Loewe גם לא אהבתי (המסכים שלהם נראים היום נורא קונטרס נמוך חשוכים יותר
אבל נותנים לחנויות בלעדיות ורווח אז כולם שותקים )
פנסוניק פלזמה לא מתאים למחשב נצרב