שרשור תגובות: נגן בלו-ריי Cambridge Audio Azur 651BD

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #21 

להיפך...מאושרים...
כחובב אופו עוד מימי הדיוידי...התחדשתי ב93 מייד כשיצא...
499$ ועוד כ112$ משלוח אם זכור לי נכון...בארץ המכס טעה ושלמתי עוד איזה 400 ש"ח בסה"כ...במקום נראה לי 750...
אפילו ,אופו שלא רצו לשלוח לי בתחילה את המכשיר כי לא יוכלו לתת לא אחריות...הסכמנו כי תהיה לי אחריות אך אני אהיה אחראי להגעת המכשיר אליהם.
המכשיר הגיע ...תקול... :(

פניתי אליהם והם מייד שלחו חדש, וזיכו אותי על משלוח ה"ישן" חזרה אליהם...הם טענו כי למרות ההסכם ביננו, אם המכשיר מגיע תקול אז הם הכל זאת מרגישים אחראים גם לעלויות המשלוח...אח...איזה חברה נהדרת.

אז נכון, אין לי ממש אבא ואמא מיידים לתקלות..אבל טפו טפו...מקסימום, יעלה משלוח לארהב...והמכשיר עלה לי 2400 ש"ח בערך...לא הייתי חולם לקנות ב5800 ....

וגם רכשתי אביזר חיצוני שהופך אותו למולטיזון גם דיוידי וגם בלו ריי

מי שצריך אחריות במחיר יותר מכפול ...אז הAZUR בשבילו כנראה...

haifaboy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

ממש מכעיס עניין המחיר . אחר כך כולם מיתממים למה שוק הבלו ריי בארץ נמצא בקרשים . מה שמצחיק שדיסני לדוגמא ( שממה שאני זוכר שייכת לסוני באיזה מובן ) מוציאה את רוב הכותרים האחרונים שלה בבלו ריי בארהב ב FREE ZONE כאילו שמנסה להכות על חט. יד אחת לוקחת והשניה נותנת . בכלל כל עניין הנעילה הזה מגוכך מההתחלה .

לי יש את ה BDP320 של פיוניר , מכשיר מעולה מבחינת איכות התמונה שנעול לאזור B ויש לו גם בעיה נוספת שהוא לא קורא כתוביות של DIVX בעברית ( היבואן פשוט התעצל לצרוב את הפונטים בעברית בקושחה ) כך שגם נגן ה DVD שלי ( גם פיונייר ) עדיין מחובר למערכת לצערי . ולא אין לי תלת מימד וכנראה לא יהיה בתקופה הקרובה . .
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

yosihary פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

השוק נמצא על הקרשים גם בגלל כל המבריחים

שליחה #23 

כתבתי בפתיח של הסקירה שאני מוכן לשלם בשביל לקבל אחריות, אבל כמה חכמים גדולים הראו שכדאי לרכוש ישר בחו"ל, ובמקרה של תקלה קונים עוד אחד זה עדיין יותר זול.

ובכן אני לא יודע אם לצחוק או לבכות - ראו את המקרה של החבר REFAELO שביום רביעי גילה שהפיוניר חו"ל הזול שלו תקוע על REGION A

איפה אתם? למה לו תציעו לו לקנות עוד אחד לאיזור B?

לדעתי כל אלה שמזמינים או מבריחים פוגעים בי ובאחרים שרוצים כתובת בארץ. הם מקטינים את השוק ואת הכדאיות ליבואנים להתעסק בזוטות.

קנו בארץ והלחמו על זכותנו לקבל מחיר הוגן ושירות טוב, ואל תבואו לבכות כאשר קניית החו"ל נדפקת, אני מודה שאני לא מצטער.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”