חלק טוענים כי המדיה הפיזית כבר מתה, אך עדיין הרוב משתמשים במדיה פיזית. הנה אחת האופציות הראויות ביותר כיום עבור נגן אוניברסלי וכזו בעל ניחוח בריטי.

יתכן שכן או לא. הכתבה מיועדת לאנשים שמחפשים כתובת אמינה לשירות לציוד הביתי. מה שכתבתי לגבי תקלה - הופיע בשרשור, והכותב שם התייאש מקניה בחו"ל. משום מה המחיר שזה עלה לו היה הרבה יותר יקר מה- 500 דולר בארה"ב, אני יודע שגם מחיר המשלוח גובה נתח או שמשלחים בזול עם סיכון רב.jukin כתב:גם אם הוא מתקלקל...יוסי...אז קונים עוד אחד...ועדיין לא מגיעים ל6K...

נראה ש-jukin די צודק. אך בדיוק הפכו 3000 ש"ח (מחיר בארה"ב ובאנגליה) ל-5800 ש"ח בארץ?yosihary כתב:יתכן שכן או לא. הכתבה מיועדת לאנשים שמחפשים כתובת אמינה לשירות לציוד הביתי. מה שכתבתי לגבי תקלה - הופיע בשרשור, והכותב שם התייאש מקניה בחו"ל. משום מה המחיר שזה עלה לו היה הרבה יותר יקר מה- 500 דולר בארה"ב, אני יודע שגם מחיר המשלוח גובה נתח או שמשלחים בזול עם סיכון רב.jukin כתב:גם אם הוא מתקלקל...יוסי...אז קונים עוד אחד...ועדיין לא מגיעים ל6K...
בקיצור יש עדיין שוק רחב למי שרוצה שלמוצר שלו תהיה כתובת, ובמקרה של תקלה המכשיר לא יושבת לכמה חודשים. עם המקום שבו קניתי, זה עדיף.
כמובן שאם מישהו מבריח לך את הציוד קניה נוספת תהיה יותר זולה מאחד בארץ.
כל אחד והשיקול שלו בכבודו מונח....
בהצגת סרטי DVD ו- BD, כאמור בסרטי סינמסקופ, שהיחס שלהם הוא 2.35:1 וכל הדומים לכך אפשר להפעיל ZOOM ולמלא את המסך ללא פסים שחורים,...

1/ תודה!Guy1860 כתב:יופי של סקירה. ללא ספק נגן אטרקטיבי וכל הכבוד לאתר שהביא אותו לתשומת ליבינו.
1) הבדל גדול ששמתי לב בינו לבין האופו הוא ה-DAC של האודיו. הנגן הזה משתמש ב- DACs Cirrus Logic CS4382A 8 channel multi-dac
ואילו האופו משתמש ב- SABRE של חברת ESS. מה יותר טוב אין לי מושג אבל זה מראה בפירוש שתאומים הם לא והסאונד שונה באופן מהותי.
2) האם מישהו יודע את מחירו בארץ של ה-751?
3) הייתי משלם 100 ש"ח על מנת לראות את פרצופם של עופר לאור ושל רן מויאל בקוראם את ההערה הבאה:
בהצגת סרטי DVD ו- BD, כאמור בסרטי סינמסקופ, שהיחס שלהם הוא 2.35:1 וכל הדומים לכך אפשר להפעיל ZOOM ולמלא את המסך ללא פסים שחורים,......

כרגע אני משתמש ברסיבר ישן AX4 של פיוניר. הרסיבר מדהים, אבל יש לו כמו שצוין המאמר HDMI 1/1 או 1.2 ואין לו DAC ברמה גבוהה כמו לקמברידג', לכן גם שומעים כך יותר טוב וגם שומעים פורמטים שלא ניתן אחרת לפענחם!Eli_Semory כתב:מדוע אתה מעדיף לחבר את את היציאות האנלוגיות מהנגן ולא ישירות ב-HDMI?...
מעניין מאוד, כי ה-95 משתמש ב-SABREyosihary כתב:1/ תודה!Guy1860 כתב:יופי של סקירה. ללא ספק נגן אטרקטיבי וכל הכבוד לאתר שהביא אותו לתשומת ליבינו.
1) הבדל גדול ששמתי לב בינו לבין האופו הוא ה-DAC של האודיו. הנגן הזה משתמש ב- DACs Cirrus Logic CS4382A 8 channel multi-dac
ואילו האופו משתמש ב- SABRE של חברת ESS. מה יותר טוב אין לי מושג אבל זה מראה בפירוש שתאומים הם לא והסאונד שונה באופן מהותי.
2) האם מישהו יודע את מחירו בארץ של ה-751?
3) הייתי משלם 100 ש"ח על מנת לראות את פרצופם של עופר לאור ושל רן מויאל בקוראם את ההערה הבאה:
בהצגת סרטי DVD ו- BD, כאמור בסרטי סינמסקופ, שהיחס שלהם הוא 2.35:1 וכל הדומים לכך אפשר להפעיל ZOOM ולמלא את המסך ללא פסים שחורים,......
2. לפי החוברת של אופו 93 שהורדתי מהרשת באופו 93 אאלט זה אותו DAC של CIRUS....

ההבדלים בין 83 ל- S כן היו ברמה של צ'יפסט.Guy1860 כתב:מעניין מאוד, כי ה-95 משתמש ב-SABREyosihary כתב:2. לפי החוברת של אופו 93 שהורדתי מהרשת באופו 93 אאלט זה אותו DAC של CIRUS.Guy1860 כתב:יופי של סקירה. ללא ספק נגן אטרקטיבי וכל הכבוד לאתר שהביא אותו לתשומת ליבינו.
2,.........
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-95/
ההבדלים בין ה-83 ל-83SE לא היו ברמה של צ'יפסט. אם אתה צודק וה-93 לא משתמש ב-SABRE אז בהחלט מדובר בנפילה גדולה אפילו מול ה-83 הרגיל....

המחיר צוין במאמר, מחיר מומלץ לצרכן כ- 700 ש"ח. אבל למי שאין דיסקים מאיזור 1, חבל על ההוצאה, גם אני וגם חבר שלי כבר 4 שנים ללא שום בלו ריי מאיזור A.bilbog כתב:שלום יוסי,
סקירה מהנה לקריאה ומאירת עיניים, כהרגלך![]()
שאלה: תוכל לפרט היכן רוכשים ערכת zone A כמצויין במאמר (ןמהו סד''ג של מחיר), והאם ניתן לרכוש כזו עבור כל ה-BD zones ?
תודה....
צודק, אכן מדובר בשני מכשירים שונים לגמרי.yosihary כתב:ההבדלים בין 83 ל- S כן היו ברמה של צ'יפסט.Guy1860 כתב:מעניין מאוד, כי ה-95 משתמש ב-SABREyosihary כתב:2. לפי החוברת של אופו 93 שהורדתי מהרשת באופו 93 אאלט זה אותו DAC של CIRUS.Guy1860 כתב:יופי של סקירה. ללא ספק נגן אטרקטיבי וכל הכבוד לאתר שהביא אותו לתשומת ליבינו.
2,.........
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-95/
ההבדלים בין ה-83 ל-83SE לא היו ברמה של צ'יפסט. אם אתה צודק וה-93 לא משתמש ב-SABRE אז בהחלט מדובר בנפילה גדולה אפילו מול ה-83 הרגיל....
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp- ... rison.aspx
אי לכך אין שום נפילה לעומת 83 רגיל. (חכמים הזהרו בדבריכם)...