קניה מס' מוצרים מאותו אתר בשרות buy2usa
אני לפני קניה (בפעם ראשונה) בשרות buy2usa דרך אמזון.
אחרי בחירת המוצרים ( 2 ) ראיתי שמחייבים פעמיים על משלוח , למה?
ראיתי גם את ההסבר באתר על איחוד מוצרים אבל את אופציה איחוד מוצרים לא ראיתי לפני התשלום.
יש לציין שמדובר על חבילות קטנות ( מעבד + זיכרון) ואני מחוייב על משלוח פעמיים.
הוסיף ששלחתי אליהם מייל בנושא אך תרם חזרו אלי.
אחרי בחירת המוצרים ( 2 ) ראיתי שמחייבים פעמיים על משלוח , למה?
ראיתי גם את ההסבר באתר על איחוד מוצרים אבל את אופציה איחוד מוצרים לא ראיתי לפני התשלום.
יש לציין שמדובר על חבילות קטנות ( מעבד + זיכרון) ואני מחוייב על משלוח פעמיים.
הוסיף ששלחתי אליהם מייל בנושא אך תרם חזרו אלי.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
קרה לי את אותו הדבר, אמזון שלח 2 חבילות שונות כנראה 2 מוכרים שונים, 2 מחסנים שונים או 2 זמינויות מלאי שונות.
מבחינת buy2usa הלוגיסטיקה הייתה של 2 חבילות שונות.
הלוואי ובאמת הם יסכימו לקבל חשבונית משותפת ולאחד בחינם את החבילות שבאותה חשבונית ולא לעשות 3 דולר על כל חבילה.
מבחינת buy2usa הלוגיסטיקה הייתה של 2 חבילות שונות.
הלוואי ובאמת הם יסכימו לקבל חשבונית משותפת ולאחד בחינם את החבילות שבאותה חשבונית ולא לעשות 3 דולר על כל חבילה.
אתמול התקשרתי לשרות לקוחות
לאחר שלא קיבלתי תשובה במייל.
וההסבר פשוט
לא שווה לקנות מעל מוצר אחד (1) בשרות "קונים בשבילך באמזון" מכיוון שהם לא יודעים שהמוצרם שאני מזמין זה מספק אחד או יותר, לכן שווה לקנות כמה מוצרים מאמזון ולשלחו לכתובת הוירטואלית שלהם ושם לבצא איחוד חבילות.
שימו לב
אם תיקנו מעל מוצר אחד ב "קונים בשבילך באמזון" יחיבו אותכם פעמיים על משלוח לארץ !!!
וההסבר פשוט
לא שווה לקנות מעל מוצר אחד (1) בשרות "קונים בשבילך באמזון" מכיוון שהם לא יודעים שהמוצרם שאני מזמין זה מספק אחד או יותר, לכן שווה לקנות כמה מוצרים מאמזון ולשלחו לכתובת הוירטואלית שלהם ושם לבצא איחוד חבילות.
שימו לב
אם תיקנו מעל מוצר אחד ב "קונים בשבילך באמזון" יחיבו אותכם פעמיים על משלוח לארץ !!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אמאזון המון פעמים שולחים בשתי חבילות גם אם אתה מסמן שאתה רוצה שזה יגיע ביחד. קרה לי כבר כמה פעמים.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
גם לי זה קרה מספר פעמים (אמאזון פיצלה משלוחים חרף בקשתי לאחד משלוחים), ולמיטב זכרוני אמאזון גם מתייחסת לכך במפורש במהלך ההזמנה, וגם דואגת לא לגבות על שילוח כפול אם סומנה במפורש העדפה לשילוח מאוחד.
לגבי BUY2USA, אני לא מבין למה שאדם עם שליטה מינימלית באינטרנט יעדיף את שירות "קונים בשבילך באמאזון" על השמנה ישירות מאמאזון לכתובת האמריקאית הפיקטיבית שהוא קיבל מ-BUY2USA!?

לגבי BUY2USA, אני לא מבין למה שאדם עם שליטה מינימלית באינטרנט יעדיף את שירות "קונים בשבילך באמאזון" על השמנה ישירות מאמאזון לכתובת האמריקאית הפיקטיבית שהוא קיבל מ-BUY2USA!?
כי הוא מקבל מחיר קבוע וכך הוא מכוסה במידה והחבילה שמגיעה גדולה ממה שאמאזון הצהירו, או המחשבון חישב ואפשר להימנע מחיובים לא צפויים.epony כתב:לגבי BUY2USA, אני לא מבין למה שאדם עם שליטה מינימלית באינטרנט יעדיף את שירות "קונים בשבילך באמאזון" על השמנה ישירות מאמאזון לכתובת האמריקאית הפיקטיבית שהוא קיבל מ-BUY2USA!?
...
למרות שברוב המקרים לדעתי זה לא כדאי.