עכשיו באמת הצלחתם לבלבל אותי! אחד אומר שהאיכות סאונד שלהם מפנקת מרמות קשות! והשני אומר שהסאונד שלהם ממש גרוע :\ מה קורה פה? אז ככה זה שהן פתוחות(מה זה "פתוחות" למה זה אמור להפריע לי?),גדולות,כבדות לא מזיז לי. אבל מה זה "לא הכי נצילות"?!Ilyan כתב:אתה ועוד איך תתאכזב, בלי קשר לסאונד, הHE400 הן לא אוזניות ניידות:iErez כתב:הבנתי! אז אתה אומר שהסאונד שלהם מפנק...?! אני לא התאכזב?...
- הן פתוחות
-הן גדולות
-הן כבדות (440 גרם!)
-הן לא הכי נצילות, רק יחסית לקטגורייה הספציפית של אוזניות orthodynamic שצורכות משמעותית יותר זרם מאוזניות דינאמיות רגילות.
אתה צריך לחפש אוזניות סגורות ועם פקטור מתאים של גודל ורצוי גם קיפול כלשהוא, אלא אם כן לא איכפת לך להסתובב עם מזוודונת לתיק.
יש המון אוזניות כאלה בסביבות ה300$....
איך Sennheiser HD800 ?! שוות את הסכום...?!
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
הוא לא אמר שהסאונד שלהן גרוע.. תקרא בבקשה את כל מה שהוא כתב לך:
גדולות וכבדות. את זה כתבתי לך בתור החסרון.
ברור שלא ניתן לקפל את האוזניות האלה!
אתה יכול להזמין להן קופסא לנשיאה.
ארז, אם אתה מחפש משהו קל משקל ונייד שניתן להתעלל בו אז ברור לך שזה לא זה..
<לילה טוב>
גדולות וכבדות. את זה כתבתי לך בתור החסרון.
ברור שלא ניתן לקפל את האוזניות האלה!
אתה יכול להזמין להן קופסא לנשיאה.
ארז, אם אתה מחפש משהו קל משקל ונייד שניתן להתעלל בו אז ברור לך שזה לא זה..
<לילה טוב>
יש לך בעייה קלה (?) בהבנת הנקרא חבר.
לא דיברתי על איכות הסאונד, לא שמעתי אותן. אבל יש לי מושג מה זה לקחת אוזניות פול-סייז (גדולות כמו אלה) החוצה והחווית שימוש לא מה שהייתי מתאר כנעימה. ואף פעם לא הייתי עד כדי כך מזוכיסט בשביל להסתובב עם אוזניות פלאנריות פתוחות, ששופכות סאונד החוצה כמעט כמו פנימה (לאוזן כן?). אבל למה לא, אתה מרגיש הרפתקן, לך על זה, לפחות ירדת מהרעיון האמיץ/אידיוטי (תלוי מאיזה צד מסתכלים) של HD800 עם אייפון, אז גם זה משהו...
לא דיברתי על איכות הסאונד, לא שמעתי אותן. אבל יש לי מושג מה זה לקחת אוזניות פול-סייז (גדולות כמו אלה) החוצה והחווית שימוש לא מה שהייתי מתאר כנעימה. ואף פעם לא הייתי עד כדי כך מזוכיסט בשביל להסתובב עם אוזניות פלאנריות פתוחות, ששופכות סאונד החוצה כמעט כמו פנימה (לאוזן כן?). אבל למה לא, אתה מרגיש הרפתקן, לך על זה, לפחות ירדת מהרעיון האמיץ/אידיוטי (תלוי מאיזה צד מסתכלים) של HD800 עם אייפון, אז גם זה משהו...
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
קח צעד אחורה, על כל 100 ש"ח שאתה רוצה להוציא - קח שבוע של קריאה באינטרנט.
אם אומרים ש Hifiman HE300 או HE400 מזכירות את Sennheiser HD600/HD650 - אל תתעצל, לך תשמע את ה HD650.
סתם בשביל להבין במה מדובר.
תשמע סתם אוזניות אחרות, אולי ימצאו חן בעינייך (אוזניך) אוזניות בעשירית המחיר.
כמו ATH-M50 שאני מזכיר כאן בכל הזדמנות.
אם אומרים ש Hifiman HE300 או HE400 מזכירות את Sennheiser HD600/HD650 - אל תתעצל, לך תשמע את ה HD650.
סתם בשביל להבין במה מדובר.
תשמע סתם אוזניות אחרות, אולי ימצאו חן בעינייך (אוזניך) אוזניות בעשירית המחיר.
כמו ATH-M50 שאני מזכיר כאן בכל הזדמנות.
סלחו לי אם "אתה ועוד איך תתאכזב, בלי קשר לסאונד" נשמע לי לא טוב אבל אני הבנתי את זה במובן השלילי של המשפט"אתה ועוד איך תתאכזב, בלי קשר לסאונד" הקראתי מה שכולם כתבו לי! הבדוק את הנושא! תודה רבה לכולם ולילה טוב 
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ועוד דבר אל תפסול את b&w לך תשמע אותן הן נוחות בצורה מפתיעה ונשמעות טוב. חבל לפסול משהו בגלל תמונה או בגלל משהו שמישהו כתב עליהן.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אגב, מה עם מיסוי?! צריך לקחת בחשבון.eyal1983 כתב:אצל המורשה הראשי
הן 399$
ואתה מוסיף גם Velour Pads. משמעותית מגביר את הנוחות, ומנטרל חימום (שגורם לזיעה). תוספת של 10$
המשלוח עולה 17.5$ (הם מסבסדים).
סה"כ הגעת ל 426.5$
ואם אתה משלם בפייפל אז יש כמה דולארים שהם לוקחים לעצמם.. ואז זה ~430....
האם זה 30%? מכס + מע"מ?
The future ain`t what it used to be
בלי קשר לסאונד, הHE400 הן לא אוזניות ניידות:
- הן פתוחות
-הן גדולות
-הן כבדות (440 גרם!)
-הן לא הכי נצילות, רק יחסית לקטגורייה הספציפית של אוזניות orthodynamic שצורכות משמעותית יותר זרם מאוזניות דינאמיות רגילות.
אתה צריך לחפש אוזניות סגורות ועם פקטור מתאים של גודל ורצוי גם קיפול כלשהוא, אלא אם כן לא איכפת לך להסתובב עם מזוודונת לתיק....
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
נראה לי שבאג מחזיקים הדגמות, יצא לי לשמוע רק את p5 כשהן יצאו. זה היה מזמן לכן אני לא ממש יכול להגיד משהו על איך הן נשמעות, מה שכן אני זוכר שלי לפחות הן היו נוחות בצורה מפתיעה ונשמעו לא רע. היום אוזניות החוץ שלי הן dt1350 של בייר ואני מבסוט מכל רגע איתן אפילו בלי מגבר.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
slavazh כתב:נראה לי שבאג מחזיקים הדגמות, יצא לי לשמוע רק את p5 כשהן יצאו. זה היה מזמן לכן אני לא ממש יכול להגיד משהו על איך הן נשמעות, מה שכן אני זוכר שלי לפחות הן היו נוחות בצורה מפתיעה ונשמעו לא רע. היום אוזניות החוץ שלי הן dt1350 של בייר ואני מבסוט מכל רגע איתן אפילו בלי מגבר....