איך Sennheiser HD800 ?! שוות את הסכום...?!
יש משהו אחר שנותן איכות יותר טובה...?! (אני נמשך באוהב את האיכות של ה B&W 683 רמקולים רצפתיים שמאות מפנקים באיכות שלהם) אבל האוזניות של B&W לא נראות נוכות בכלל?! אני הרבה בדרכים עם האיפון ומחפש משהו מפנק לאוזניים (אם יש משהו עם מיקרופון ושליטה על הקבל אשמח לדעת אליו) אז מה דעת המומחים פה?! איזה אוזניות בתקציב שפוי של 2500 3000 יעשו את העבודה בנאמנות רבה?
תודה רבה
תודה רבה
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ה HE-400 היא איפושהו ברמה בין HD600 ל HD650 של סינייזר
ושתי אלו המוזכרות הן אוזניות שלא יזוזו בשום אופן בלי מגבר.
אז לא, אין לך משהו שיתן את איכות הצליל והכיף (הדינאמיקה, המהירות, והיכולת האדירה) של ה HE-400 בלי הגברה נאותה. מדברים על אוזניות אודיופיל, כן?
אם אתה פחות בקטע של מוסיקאליות ו"התקפות", אז כן הייתי בודק שור1440 (1,500שח) . ואולי אפילו שור1840 (2400שח) - אבל שתי אלו באופן כללי מיועדות לסוגות מצומצמות יותר.. יותר אוזניות נישה.
ושתי אלו המוזכרות הן אוזניות שלא יזוזו בשום אופן בלי מגבר.
אז לא, אין לך משהו שיתן את איכות הצליל והכיף (הדינאמיקה, המהירות, והיכולת האדירה) של ה HE-400 בלי הגברה נאותה. מדברים על אוזניות אודיופיל, כן?
אם אתה פחות בקטע של מוסיקאליות ו"התקפות", אז כן הייתי בודק שור1440 (1,500שח) . ואולי אפילו שור1840 (2400שח) - אבל שתי אלו באופן כללי מיועדות לסוגות מצומצמות יותר.. יותר אוזניות נישה.
ok טוב לדעת! יש איזהשהו מקום שאני יכול לקרוא ביקורת על ה HE-400 בעברית?! ומקום בארץ אמין שאמר לרכוש אותם כי סכום כזה בתשלום אחד באיביי קצת גדול עלי... יש פתרון למי שרוצה לרכוש אותם אבל לא יכול לשלם בפעם אחת...?!
דרך אגב: ה HE-400 יזוזו לי בלי מגבר נכון?! אני רוצה לחבר אותם ישירות לאייפון !
דרך אגב: ה HE-400 יזוזו לי בלי מגבר נכון?! אני רוצה לחבר אותם ישירות לאייפון !
- eyal1983
- חבר מביא חבר

אז כן, גם אייפון יכול להזיז אותןWhat makes HE-400 special is:
1) it is 92.5DB efficient so it can be driven by virtually anything including an iPod.
2) It has the familiar HiFiMAN sonic signature which means it is very detailed yet warm
3) It is only $399 MSRP. We price it at such a price because we finally figure out a way to mass produce hi-end sound quality planar driver headphones in a much easier way than before....
430$ כולל משלוח
זה לא נורא בשביל מה שהן נותנות
ביקורת?
בעברית אין... באנגלית האינטרנט מוצף
- eyal1983
- חבר מביא חבר

אצל המורשה הראשי
הן 399$
ואתה מוסיף גם Velour Pads. משמעותית מגביר את הנוחות, ומנטרל חימום (שגורם לזיעה). תוספת של 10$
המשלוח עולה 17.5$ (הם מסבסדים).
סה"כ הגעת ל 426.5$
ואם אתה משלם בפייפל אז יש כמה דולארים שהם לוקחים לעצמם.. ואז זה ~430.
הן 399$
ואתה מוסיף גם Velour Pads. משמעותית מגביר את הנוחות, ומנטרל חימום (שגורם לזיעה). תוספת של 10$
המשלוח עולה 17.5$ (הם מסבסדים).
סה"כ הגעת ל 426.5$
ואם אתה משלם בפייפל אז יש כמה דולארים שהם לוקחים לעצמם.. ואז זה ~430.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

באתר, צד שמאל - cables & accessories , והראשון בצד שמאל נקרא Velour Earpads ורשום שעולה 10$.
בשביל HE-500 כבר צריך מגבר רציני, יותר מאשר זה שאנשים לוקחים ל HD650 שלהם.
אז ההוצאה תהיה +300$ (התוספת בשביל ה 500) + עוד כמה מאות דולארים על מגבר ראוי...
בשביל HE-500 כבר צריך מגבר רציני, יותר מאשר זה שאנשים לוקחים ל HD650 שלהם.
אז ההוצאה תהיה +300$ (התוספת בשביל ה 500) + עוד כמה מאות דולארים על מגבר ראוי...
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לדעתי, שווה לך קצת להשתפשף בחנויות לפני שאתה קונה אוזניות אפילו ב - 1000 ש"ח.iErez כתב:איזה אוזניות בתקציב שפוי של 2500 3000 יעשו את העבודה בנאמנות רבה?...
כך לפחות אני מסיק מהשיחה פה ...
- eyal1983
- חבר מביא חבר

איכות צליל:
צלול, נקי, ברור, מהיר, תוקף, חזק, כל הסביבה של טופים מאוד מציאותית (שם אותך שם).
מאוד כיפי, מרגישים שהן בצורת V. מכוון למיינסטרים בחלק הזה.
חסרונות (בעיניי, ולכן מכרתי אותם):
גוון הצליל חם בצורה ניכרת. באס עמוק מאוד ובשפע, שמדמם בחלקו לתוך המיד-הנמוך (קולות של גבר עלולים להיות שקטים יותר).
פיסית: משקל: 440גרם (זה מורגש. חלק מתרגלים, וחלק לא.)
אם אתה לא שם את הפאדים (Velours) אז אתה מזיע מהר.
הבחור שקנה ממני אותם שרוי ב- EarGasm תמידית.. הוא לא מפסיק להתלהב.
אז זה תלוי בך..
(לפחות איבוד הערך פה הוא נמוך מאוד. (על HD800 למשל, עלולים לאבד מאות דולארים במכירה חוזרת) ).
צלול, נקי, ברור, מהיר, תוקף, חזק, כל הסביבה של טופים מאוד מציאותית (שם אותך שם).
מאוד כיפי, מרגישים שהן בצורת V. מכוון למיינסטרים בחלק הזה.
חסרונות (בעיניי, ולכן מכרתי אותם):
גוון הצליל חם בצורה ניכרת. באס עמוק מאוד ובשפע, שמדמם בחלקו לתוך המיד-הנמוך (קולות של גבר עלולים להיות שקטים יותר).
פיסית: משקל: 440גרם (זה מורגש. חלק מתרגלים, וחלק לא.)
אם אתה לא שם את הפאדים (Velours) אז אתה מזיע מהר.
הבחור שקנה ממני אותם שרוי ב- EarGasm תמידית.. הוא לא מפסיק להתלהב.
אז זה תלוי בך..
(לפחות איבוד הערך פה הוא נמוך מאוד. (על HD800 למשל, עלולים לאבד מאות דולארים במכירה חוזרת) ).
אתה ועוד איך תתאכזב, בלי קשר לסאונד, הHE400 הן לא אוזניות ניידות:iErez כתב:הבנתי! אז אתה אומר שהסאונד שלהם מפנק...?! אני לא התאכזב?...
- הן פתוחות
-הן גדולות
-הן כבדות (440 גרם!)
-הן לא הכי נצילות, רק יחסית לקטגורייה הספציפית של אוזניות orthodynamic שצורכות משמעותית יותר זרם מאוזניות דינאמיות רגילות.
אתה צריך לחפש אוזניות סגורות ועם פקטור מתאים של גודל ורצוי גם קיפול כלשהוא, אלא אם כן לא איכפת לך להסתובב עם מזוודונת לתיק.
יש המון אוזניות כאלה בסביבות ה300$.