גם מחפשת המלצה לאוזניות
-
littlerunaway
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפשת אוזניות חדשות. יש לי נגן COWON J3 שנמצא כרגע קצת בחוסר שימוש כי אין לי אוזניות נורמליות.
הדברים הכי חשובים לי זה אטימות (לא רוצה רעשים מבחוץ ולא רוצה להפריע לאנשים אחרים עם המוזיקה שלי), שיהיו נוחות (שכחתי לציין שאני מחפשת אוזניות קטנות שנכנסות בתוך האוזן), איכות צליל, בלי יותר מדי באסים. בתקציב של עד...500 ש"ח נגיד, עם קצת גמישות.
מה אתם אומרים?
אה, ולמרות שכרגע יותר דחוף לי אוזניות קטנות, אני כן רוצה לקנות גם גדולות, כאלה שמתלבשות על הראש לשימוש בבית, ככה שהמלצות כאלה גם יתקבלו בברכה, בערך באותו תקציב.
הדברים הכי חשובים לי זה אטימות (לא רוצה רעשים מבחוץ ולא רוצה להפריע לאנשים אחרים עם המוזיקה שלי), שיהיו נוחות (שכחתי לציין שאני מחפשת אוזניות קטנות שנכנסות בתוך האוזן), איכות צליל, בלי יותר מדי באסים. בתקציב של עד...500 ש"ח נגיד, עם קצת גמישות.
מה אתם אומרים?
אה, ולמרות שכרגע יותר דחוף לי אוזניות קטנות, אני כן רוצה לקנות גם גדולות, כאלה שמתלבשות על הראש לשימוש בבית, ככה שהמלצות כאלה גם יתקבלו בברכה, בערך באותו תקציב.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אוזניות קטנות' בתוך האוזן, ללא הגברה, מיוצרות כחדשות, נוחות, בלי הדגשה על הבאס (לא v , לא u), איכות צליל גבוהה בתקציב (עד 500שח)=מפורטות:
3 דוגמאות:
T-Peos H100 (הייברידיות, צליל מוניטורי אך גם כיפי, שוקלות יותר מהממוצע, 150$)
Etyomtic HF5 (אטימות מושלמת, שימוש למוניטור וטיפה חמות מהניטראלי, מאפשרות שימוש במיקרופון, 100$)
Etymotic MC5 (מבודדות נהדר, מאוד סולחניות בהשוואה לאוזניות מפורטות אחרות, 56$)
אוזניות גדולות, לשימוש ביתי, עד 500שח, ללא הגברה, צליל איכותי, בלי הדגשת אובר על הבאס:
3 דוגמאות:
AKG K142HD (נוחות מאוד, בארץ, שנתיים אחריות, 550שח)
Sennheiser HD429 (בארץ, שנתיים אחריות, 400שח)
Fostex t50rp (נשמעות הכי טוב בשלישייה, צריך לשחק עם הקשת כדי להגיע לנוחות מקסימלית, בחו"ל, 100$)
3 דוגמאות:
T-Peos H100 (הייברידיות, צליל מוניטורי אך גם כיפי, שוקלות יותר מהממוצע, 150$)
Etyomtic HF5 (אטימות מושלמת, שימוש למוניטור וטיפה חמות מהניטראלי, מאפשרות שימוש במיקרופון, 100$)
Etymotic MC5 (מבודדות נהדר, מאוד סולחניות בהשוואה לאוזניות מפורטות אחרות, 56$)
אוזניות גדולות, לשימוש ביתי, עד 500שח, ללא הגברה, צליל איכותי, בלי הדגשת אובר על הבאס:
3 דוגמאות:
AKG K142HD (נוחות מאוד, בארץ, שנתיים אחריות, 550שח)
Sennheiser HD429 (בארץ, שנתיים אחריות, 400שח)
Fostex t50rp (נשמעות הכי טוב בשלישייה, צריך לשחק עם הקשת כדי להגיע לנוחות מקסימלית, בחו"ל, 100$)
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אוזניות עד 500 ש"ח - זו השאלה בערך הכי פופולארית כאן בפורום בזמן האחרון.
מומלץ לעשות חיפוש.
אני משתמש עם ה J3 שלי עם Fischer Audio DBA-02 ומרוצה.
אפשרויות נוספות - Klipsch S4, אוזניות מעולות למחירן, אוזניות Shure שנכנסות לתקציב כמו 215.
אני לא ממליץ על Fostex עם נגן נייד. מנסיון אישי - יש להן צליל טיפוסי של אוזניות "אורטו" מהדור הישן -
צליל רך ונעים, אבל חסר באס וגבוהים. נגן נייד גם לא יזיז אותן כמו שצריך.
מומלץ לעשות חיפוש.
אני משתמש עם ה J3 שלי עם Fischer Audio DBA-02 ומרוצה.
אפשרויות נוספות - Klipsch S4, אוזניות מעולות למחירן, אוזניות Shure שנכנסות לתקציב כמו 215.
אני לא ממליץ על Fostex עם נגן נייד. מנסיון אישי - יש להן צליל טיפוסי של אוזניות "אורטו" מהדור הישן -
צליל רך ונעים, אבל חסר באס וגבוהים. נגן נייד גם לא יזיז אותן כמו שצריך.
-
littlerunaway
-
- חבר שרק התחיל

נראה לי אני אלך על ה SURE 215. יש חנויות מומלצות בחיפה אולי? או שעדיף לי פשוט להזמין מהאתר של אייבורי (440 ש"ח)?
-
littlerunaway
-
- חבר שרק התחיל

תודה