אוקיי, עדכון.
היום היה לי יום האזנה מועיל מאוד ! הייתי ב"אחוזת הסטריאו" ושם במקרה האזנתי ל 2 רמקולים מהרשימה ועוד אחד שאינו מהרשימה אבל נוסף כאפשרות. התרשמויותיי:
System Audio 1230- רמקול מצויין, ולחלוטין לא לטעמי. התאפיין בבמה אחורית במובהק (הזמרת הרגישה רחוקה). יורד נמוך יפה מאוד, לא הדוק מאוד אבל גם לא נמרח. צליל חם, נעים. שחזור קול אנושי יפה. DECAY מצויין של צלילים. נפח לא רע. במה ואימג'ינג- מצויינים. ממש התרשמתי לחיוב. מדוע לא? אותי זה משעמם. הכל נשמע בסדר ונעים, אבל לא מרשים. אני גם אוהב להרגיש את הכל קרוב אלי יותר, בבמה קידמית. כאן הרגשתי קצת מרוחק מהמוזיקה. אני אוהב קצת הדגשה. אבל כאמור- על אף שאינו לטעמי, הייתי מסוגל להעריך את היכולות של הרמקול.
Focal 806S- אכזבה. ציפיתי להרבה יותר. האזנתי לו בעבר, אבל מעולם לא בצורה השוואתית, והנפילה היתה גדולה. לא הכל היה רע, ממש לא; אבל היה חסר מידריינג', הצליל היה "רזה", קול אנושי נשמע מאוד אנמי. חוויית ההאזנה היתה על גבול המעצבנת. ממש לא מרשים בהתחשב במחיר.
Cabasse Antigua- המדפי "אנטרי לוול" של קאבאס. המוצלח מבין השלושה. עדיף על הפוקל (לדעתי הפרטית כמובן) בכל פרמטר שהבחנתי בו. העדיפות על ה SA הינה רק בהיותו הרבה יותר לטעמי; אני לא חושב שהוא רמקול יותר טוב, אבל אהבתי אותו יותר. צליל קצת בהיר, טיפה אגרסיבי בלי להיות גס, במה קידמית במובהק (וצרה משמעותית משל ה SA, אבל אימג'ינג טוב מאוד), קול אנושי משוחזר היטב (יותר מרשים מב SA), באס הדוק יותר אך מרגיש פחות נמוך משל ה SA. סה"כ רמקול טוב.
נותרו: דיינאודיו, פרואק (יש רק זוג אחד של טאבלט 50 *פיציים* אצל אורי יפה, אני בספק אם זה מה שאני מחפש), טריאנגל (אני לא מוצא עדיין ביד שניה, אז זה מוטל בספק אף שזו הבחירה הראשונה שלי), טוטם (אני ממש מסוקרן לגביו. ממה ששמעתי הוא צריך להיות מאוד לטעמי), והוון שוויקרט VR-1, שגם מסקרנים אותי מאוד.
אמשיך לעדכן לכשיהיה מה לספר..