פעם ראשונה שאני רוצה לרכוש סמארטפון ולא יודע במה לבחור
אני מתלבט בין אייפו ן5 לגלקסי אס 3 . אולי לחכות לפלאפון אחר ? ראיתי אינסוף השוואות באנטרנט ואף אחד לא הגיע לדעה חד משמעית לגבי זה.
אולי יש פה מעריצים של אנדרואיד או apple אז זה לא יהיה אובייקטיבי . רק מי שבאמת ...תודה.
ומה שמפריע לי זה שאפל הוציאו 7 חודש אחרי את האייפון 5 וציפיתי למשהו פורץ דרך ולהגיד ואוו. אבל זה ממש דומה לגלקסי שהקדימו את אפל ב 7 חודש.
אולי יש פה מעריצים של אנדרואיד או apple אז זה לא יהיה אובייקטיבי . רק מי שבאמת ...תודה.
ומה שמפריע לי זה שאפל הוציאו 7 חודש אחרי את האייפון 5 וציפיתי למשהו פורץ דרך ולהגיד ואוו. אבל זה ממש דומה לגלקסי שהקדימו את אפל ב 7 חודש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה בדיוק כמו שתשאל אם לרכוש BMW או מרצדס.
אתה מכוון מראש גבוה, כי שני הדגמים מעולים.
לדעתי, מבחינת יחס עלות-תמורה, אין ספק שהגלקסי S3 מנצח. כמו כן, מבחינת נתוני חומרה יבשים, ה-S3 חזק יותר.
איזה סמארטפון טוב יותר מבחינת שילוב חומרה-תוכנה-ממשק-אפליקציות? שניהם מעולים, כאמור. מעריצי אפל יגידו שה-5 יותר טוב, מעריצי אנדרואיד יגידו שה-S3 יותר טוב.
אתה מכוון מראש גבוה, כי שני הדגמים מעולים.
לדעתי, מבחינת יחס עלות-תמורה, אין ספק שהגלקסי S3 מנצח. כמו כן, מבחינת נתוני חומרה יבשים, ה-S3 חזק יותר.
איזה סמארטפון טוב יותר מבחינת שילוב חומרה-תוכנה-ממשק-אפליקציות? שניהם מעולים, כאמור. מעריצי אפל יגידו שה-5 יותר טוב, מעריצי אנדרואיד יגידו שה-S3 יותר טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלום pixies .
אומר למה, אני אוהב מסכים גדולים יותר. אבל שמעתי שלאייפון יש יותר משחקים ויותר אפליקציות . זאת ההתלבטות בעיקרון.
וזה כמו ps3 ו xbox ? יש משחקים שונים. או שאפשר להנות מהכל בשני המכשירים . זאת השאלה המרכזית שלי.
אומר למה, אני אוהב מסכים גדולים יותר. אבל שמעתי שלאייפון יש יותר משחקים ויותר אפליקציות . זאת ההתלבטות בעיקרון.
וזה כמו ps3 ו xbox ? יש משחקים שונים. או שאפשר להנות מהכל בשני המכשירים . זאת השאלה המרכזית שלי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכי טוב זה להרגיש קצת את הדגמים אצל חברים שכבר יש להם את זה ולא בחנות.
אגב, דווקא לאנדרואיד יש יותר אפליקציות ומשחקים מאשר לאייפון...
אגב, דווקא לאנדרואיד יש יותר אפליקציות ומשחקים מאשר לאייפון...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כנראה שהכמות היא בערך אותו דבר:
http://appleinsider.com/articles/12/09/ ... 75000-apps
http://appleinsider.com/articles/12/09/ ... 75000-apps
בתור אחד שהיה לו אייפון עוד מימי האייפון הראשון והיום יש לי גלקסי s3
סמארטפון ראשון עדיף לטעמי אייפון
לא כל כך בגלל המכשיר אלא בגלל מערכת ההפעלה.
לטעמי ios הרבה יותר אינטואיטיבית למשתמש החדש דווקא בגלל שהיא מוגבלת ביחס לאנדרואיד. אין לך הרבה מה ללמוד ולהבין.
אם אתה טכנולוג באופי שרוצה לקסטם כל פינה בטלפון עדיף אנדרואיד.
אגב מההתרשמות שלי כמות האפליקציות פחות רלוונטית. דווקא החנות של גוגל מלאת ג'אנק לטעמי. וכמעט כל אפליקציה שהייתה לי באייפון מרגישה פחות טוב באנדרואיד.
סמארטפון ראשון עדיף לטעמי אייפון
לא כל כך בגלל המכשיר אלא בגלל מערכת ההפעלה.
לטעמי ios הרבה יותר אינטואיטיבית למשתמש החדש דווקא בגלל שהיא מוגבלת ביחס לאנדרואיד. אין לך הרבה מה ללמוד ולהבין.
אם אתה טכנולוג באופי שרוצה לקסטם כל פינה בטלפון עדיף אנדרואיד.
אגב מההתרשמות שלי כמות האפליקציות פחות רלוונטית. דווקא החנות של גוגל מלאת ג'אנק לטעמי. וכמעט כל אפליקציה שהייתה לי באייפון מרגישה פחות טוב באנדרואיד.