ה E10 היא ליגה למטה
ההבדל בין ה M5 לבין ה AM-90 הוא טיפה בסאונד (עניין של טעם, האסרוטק יותר מאוזנות)
אבל ל M5 יש אופציה למיקרופון.. זה פלוס רציני, לא ?
E10:
מבודדות מתחת לממוצע (בנסיעה באוטובוס למשל). כבדות בבאס (וזה מזייף בווליום גבוה). מיד קדמי, גוון צליל חם, במה בינונית. סבירות ל 35$.
M5:
מבודדות מתחת לממוצע, באס עמוק ודינאמי אך מפורט, מידים לא כ"כ קדמיים אך נעימים יותר (במיוחד גוון הקול של זמר זכר), גוון צליל חם, צליל יותר מציאותי, אך פחות נקי, סולחניות מאוד לבעיות במדיה. במה ממוצעת+. מומלצות בהחלט עבור 40$.
AM90- פיסית- הן מאוד נוחות. מבודדות יותר טוב מה M5.
מול ה M5: ל AM90 גוון צליל חמים אך מאוזן, פחות עומק באס מה M5, מידים מלאים, סולחניות עוד יותר, פחות מפורטות למעלה (מעגלות פינות),
במה סבירה, מדוייקת יותר. מומלצות עוד יותר, שוות את התוספת של 4 דולאר. (אלא אם כן אתה שומע טראנסים ואז אתה זקוק לבאס עמוק ו "כיפי" יותר).
רק עוד שאלה קטנה לפני שאני מזמין ...
קראתי ביקורת קטנה שמשווה בין הAM90 ל VSONIC GR02 BE
הוא אומר שם שבשביל להגיע לסואנד האוליטימטיבי בASTROTEC צריך לשחק עם הEQ.
ושהVSONIC בהרבה יותר ידידותי למשתמש ..
אני אשתמש בGALAXY 1 שלי עם אפליקציה של VOODOO SOUND מה אתה אומר ?
צליל:
ל 02 יש באס גדול יותר, שדורס גם חלקים מהמיד התחתון (מדמם). גוון הצליל חם מאוד, אך נקי.
ל 02 יש נגיעה בטרבל, גבוהה יותר. אך זה גורם לו להיות צורם יותר בחלק מהזמן. שניהם בעלי מיד קדמי במקצת.
פיסית:
02 נוח יותר, אך מבודד פחות מרעשים חיצוניים.
תמחורית:
ה 02 זול יותר ב 8$, שזה 25%.. ולכן נותן תמורה גבוהה יותר עבור המחיר.
Voodoo הרים לי את הווליום בגלקסי 2 שלי, וזהו... לא באמת "קיבלתי" שום דבר שאני יכול להגיד עליו "וואו". כנראה שזה תלוי גם באוזניות.
משחק עם האיקוולייזר דווקא כן עוזר בגלקסי.
אם מעניין אותך לגבי המשלוח וההזמנה מ-MP4NATION, אז הם אחלה! המשלוח מגיע תוך שבוע בערך עם פד-אקס. אין טענות. ביצעתי דרכם הזמנה של R1 עם מיק' בבלאק פריידי כאוזניות גיבוי בבית (בקרוב מעריך שאני אעלה ביקורת עליהם פה לאתר).
היתרון בהזמנה דרכם שאתם מקבל כמעט עם כל סט אוזניות גם אטמיי קומפלי נחמדים וטובים.
נערך לאחרונה על ידי Beta ב 19/12/2012 1:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
סה"כ יש להם אטמיי ספוג (AKA TIPS), עם פילטר/בלי פילטר שנחשבים יחסית טובים כי הם "נמסים בתוך האוזן" ובלתי מורגשים. זה כל הטררם אודותם. לא משהו מרגש במיוחד.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **
כמעט הזמנתי אותם, אח"כ קראתי ביקורות סותרות
ואז חשבתי להזמין "אטמי זיתים" של שור, ואז גם עליהם הבנתי שהם רחוקים מלהיות מושלמים
חיפשתי כמה זמן "קצוות", או "שרוולים" , כי אני אוהב שהסאונד משתנה דרסטי בהתאם לסוג..
(כיף לשחק עם זה)
אבל המחירים.. קומפליי לוקחים 17$ ועוד 11$ משלוח על 3 זוגות. זה 28$
שור גם כן מגזימים.. על 4 זוגות- 20$ לפני משלוח.. ובארץ רוצים 97שח אצל היבואן.
בסוף הזמנתי אטמים של סינייזר (הכי נוחים, ומעניקים סאונד רגוע).
6 זוגות (!) עולים 2.9$ , משלוח עוד 1.1 דולאר.. סה"כ 4 דולאר. ככה צריך לעלות ..(!)