Beeman35 כתב:מה הדגם המקביל ל ONKYO 818 ב PIONEER?
מה ייתן תוצאה טובה יותר עם רמקולים של קליפש ? אונקיו או פיוניר?
תודה
...
לאוזני פיוניר וקליפש לא שידוך אידיאלי.
בנוסף כדאי לדעת שמערכת הכיול של הפיוניר היא נחותה משמעותית מזו שיש באונקיו.
לדעתי המקביל ל 818 צריך להיות אחד מהדגמים הגבוהים שלהם לפני סידרת ה lx .
תודה
...
חשוב לך ה3D??
...
היי
אני מניח שכל הרסיברים החדשים מגיעים עם 3D , לכן שאלתי מה מקביל לאונקיו 818 בפיוניר
למה אתה מתכוון בשאלתך?
...
הקטע הוא כזה...
אם לא ממש חשוב לך ה3D...אתה יכול לרכוש רסיבר יד2 ברמה גבוהה כמו הLX 70{שיש לי אותו}שההגברה שלו מאד איכותית.
אותי לא עניין ה3D ובגלל זה רכשתי אותו מיד 2.
קח דוגמא טובה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=38797
הדנון הוא אחד הרסיברים הכי טובים מבחינה מוזיקלית ישדרג לך את מהערכת בכמה וכמה רמות ממה שיש לך עכשיו.
תודה
...
חשוב לך ה3D??
...
היי
אני מניח שכל הרסיברים החדשים מגיעים עם 3D , לכן שאלתי מה מקביל לאונקיו 818 בפיוניר
למה אתה מתכוון בשאלתך?
...
הקטע הוא כזה...
אם לא ממש חשוב לך ה3D...אתה יכול לרכוש רסיבר יד2 ברמה גבוהה כמו הLX 70{שיש לי אותו}שההגברה שלו מאד איכותית.
אותי לא עניין ה3D ובגלל זה רכשתי אותו מיד 2.
קח דוגמא טובה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=38797
הדנון הוא אחד הרסיברים הכי טובים מבחינה מוזיקלית ישדרג לך את מהערכת בכמה וכמה רמות ממה שיש לך עכשיו.
...
היי
אין הגיון לרכוש רסיבר מתקדם ללא יכולת 3D , גם אם כרגע אני לא חושב על 3D.
אני כבר הלכתי קצת לאיבוד , איזה שידוך של רסיבר יהיה הכי טוב לסט אפ שלי , אונקיו,דנון , פיוניר?
ויותר חשוב , האם בכלל אני ארגיש הבדל לעומת הדנון 1909שיש לי היום באיכות הצליל ולאוו דווקא בעוצמות?
זו באמת שאלה מטרידה
Beeman35 כתב:
אני כבר הלכתי קצת לאיבוד , איזה שידוך של רסיבר יהיה הכי טוב לסט אפ שלי , אונקיו,דנון , פיוניר?
ויותר חשוב , האם בכלל אני ארגיש הבדל לעומת הדנון 1909שיש לי היום באיכות הצליל ולאוו דווקא בעוצמות?
זו באמת שאלה מטרידה
...
יש רק דרך אחת לגלות את התשובה לשאלה הראשונה, והיא לשמוע את הרסיברים השונים במו אוזניך..!
Beeman35 כתב:
זו באמת שאלה מטרידה
...
יש רק דרך אחת לגלות את התשובה לשאלה הראשונה, והיא לשמוע את הרסיברים השונים במו אוזניך..!
...
תודה על התשובה , לא נראה לי ישים,
יש כאן לא מעט אנשים עם רמקולים של קליפש , מה מומלץ ?
Beeman35 כתב:
זו באמת שאלה מטרידה
...
...
תודה על התשובה , לא נראה לי ישים,
יש כאן לא מעט אנשים עם רמקולים של קליפש , מה מומלץ ?
...
שוב, זה נורא אישי - יש אנשים שמהללים את השילוב של קליפש ופיוניר ואמורים שהם נורא מפורטים ביחד, ויש אחרים שאומרים שזה השילוב הכי גרוע בעולם ושהם ממש צורמים לאוזן, ושחובה אונקיו, ועוד אחרים שאומרים שהאונקיו נורא אנמי עם הקליפשים ושהם נשמעים חלולים איתו ושימאהה ממש ממלא אותם...
כאמור, לעניות דעתי אין מנוס מקבלת החלטה מושכלת אחרי ששמעת את השילובים במו אוזניך..!