מה הרזולוציה האמיתית בפלזמה PS43E490?
יש אתרים שרושמים 1024X768
ויש אתרים שרושמים 1366x768
איך אפשר לדעת מה נכון באמת? גם אתרים בחול לא החלטיים לגבי זה
האם בגלל שיש לה מעבד תמונה תלת מימד היא מציגה תמונה טובה יותר בשידורי טלויזיה?בהשוואה לדגם E450 שהוא לא תלת מימד
האם בגלל שיש לה מעבד תמונה תלת מימד היא מציגה תמונה טובה יותר בשידורי טלויזיה?בהשוואה לדגם E450 שהוא לא תלת מימד
ממה שאני זוכרasafbh כתב:יש אתרים שרושמים 1024X768
האם בגלל שיש לה מעבד תמונה תלת מימד היא מציגה תמונה טובה יותר בשידורי טלויזיה?בהשוואה לדגם E450 שהוא לא תלת מימד...
ה-43 אינצ' - רזולוציה 1024/768
ה-51 אינצ' - רזולוציה 1368/768
מה בדיוק קשור מעבד התלת מימד לאיכות התכנים הרגילים ?
אני משער שאולי המעבד צריך להיות חזק יותר בטלויזיה תלת מימד ולכן מעבד חזק יותר נותן השפעה טובה יותר בשידורים רגילים
באופן כללי ככל שהמעבד טוב יותר הוא משפיע לטובה על איכות הצפייה
זאת המחשבה שלי...
השאלה אם זה בוודאות נכון מה שאמרתי
באופן כללי ככל שהמעבד טוב יותר הוא משפיע לטובה על איכות הצפייה
זאת המחשבה שלי...
השאלה אם זה בוודאות נכון מה שאמרתי
HDR רואים מצויין !!! ,
ממרחק צפייה ממוצע של כ 3 מטרים קשה מאוד להבחין בין HDR ל FHD .
אל תתבאס על ה E490 בגלל שהיא לא Full HD ,
גם אני קניתי אותה (בגודל 50 אינץ') ואין מאושר ממני!
לא רואה צורך להוסיף כסף בשביל לקבל FHD
ממרחק צפייה ממוצע של כ 3 מטרים קשה מאוד להבחין בין HDR ל FHD .
אל תתבאס על ה E490 בגלל שהיא לא Full HD ,
גם אני קניתי אותה (בגודל 50 אינץ') ואין מאושר ממני!
לא רואה צורך להוסיף כסף בשביל לקבל FHD
ראיתי את E450 בחנות והתמונה היתה נראת לי קצת מגורענת לעומת ה- FULL HD שהיתה ליידה(40EH5000 של סמסונג)
מתמונה מגורענת אני חושש וגם מתקלות שידוע שפלזמה מתקלקלת יותר מהר יחסית ל LCD
הפפלזמה גם היתה חיוורת לעומת הלד אבל עם זה הבנתי שביית זה משתנה בגלל התאורה הגדולה שיש בחנות
ועכשיו גם מחשש שהטכנולוגיה בכלל הולכת להעלם ולא ילכו לייצר עוד פלזמות בקרוב אומר משהו על הטלויזיות האלה בכלל
ובגלל זה אני דיי חושש מלקנות פלזמה...לא יודע מה לעשות אני עדיין מתלבט בין הסמסונג לד שציינתי לבין הפלזמה E450
גם לאט לאט נכנסים שידורי HD לתוכן הטלויזיה ובגלל זה זה מעודד לקנות לד...
מתמונה מגורענת אני חושש וגם מתקלות שידוע שפלזמה מתקלקלת יותר מהר יחסית ל LCD
הפפלזמה גם היתה חיוורת לעומת הלד אבל עם זה הבנתי שביית זה משתנה בגלל התאורה הגדולה שיש בחנות
ועכשיו גם מחשש שהטכנולוגיה בכלל הולכת להעלם ולא ילכו לייצר עוד פלזמות בקרוב אומר משהו על הטלויזיות האלה בכלל
ובגלל זה אני דיי חושש מלקנות פלזמה...לא יודע מה לעשות אני עדיין מתלבט בין הסמסונג לד שציינתי לבין הפלזמה E450
גם לאט לאט נכנסים שידורי HD לתוכן הטלויזיה ובגלל זה זה מעודד לקנות לד...
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מאיפה הבאת את זה?asafbh כתב: וגם מתקלות שידוע שפלזמה מתקלקלת יותר מהר יחסית ל LCD...
זה לא בגלל התאורה בחנות. זה בגלל שהתאורה האחורית של LED מאוד חזקה והן מאוד בולטות בחנות מול הפלזמות ולכן אסור לשים אותן ביחד. בבית באמת צריך להפחית מאוד את הבהירות של ה-LEDasafbh כתב: הפלזמה גם היתה חיוורת לעומת הלד אבל עם זה הבנתי שביית זה משתנה בגלל התאורה הגדולה שיש בחנות...
זה רק אומר שהרווח על פלזמות קטן יותר, הן כבדות יותר (תחשוב על הובלה), היצור שלהן בזבזני יותרasafbh כתב: ועכשיו גם מחשש שהטכנולוגיה בכלל הולכת להעלם ולא ילכו לייצר עוד פלזמות בקרוב אומר משהו על הטלויזיות האלה בכלל...
ומה הקשר לזה לבין פלזמה או LED? רואים מעולה HD בפלזמות.asafbh כתב: גם לאט לאט נכנסים שידורי HD לתוכן הטלויזיה ובגלל זה זה מעודד לקנות לד......
פעם היה את העניין הזה שיש מרחק צפייה מינימלי לפלזמות
כלומר אם קנית למשל 42 אינטש אתה חייב להיות למשל לא פחות מ-2 מטר כי אז אתה תראה גרוע...
השאלה אם זה תקף גם להיום או שזה תלוי באיכות שידור..
באור רגיל של חדר (מנורה רגילה בתקרה)יהיה סיכוי של איכות צפייה לא טובה בפלזמה?הכוונה לכמות או רגילה של חדר ולא להשתקפות
שווה להוסיף עוד 200 ומשהו שקל ולקחת את E490 במקום E450?
באיכות צפייה לפי מה שהבנתי הם אותו דבר
כלומר אם קנית למשל 42 אינטש אתה חייב להיות למשל לא פחות מ-2 מטר כי אז אתה תראה גרוע...
באור רגיל של חדר (מנורה רגילה בתקרה)יהיה סיכוי של איכות צפייה לא טובה בפלזמה?הכוונה לכמות או רגילה של חדר ולא להשתקפות
באיכות צפייה לפי מה שהבנתי הם אותו דבר
1.שווה להוסיף את התוספת שרשמת במידה ותלת מעניין אותך ,אלו דגמים זהים השוני הוא בתלתasafbh כתב:פעם היה את העניין הזה שיש מרחק צפייה מינימלי לפלזמות
באיכות צפייה לפי מה שהבנתי הם אותו דבר...
ולגבי מרחק הצפייה יש חישוב שניתן לעשות אבל זה פחות רלונטי עם הזמן משום שאנשים מעדיפים מסך כמה שיותר גדול,ועוד סיבה אחת היא שמסכי ה42 כבר לא מסכי סטנדרט מסכי ה50 תפסו את מקומם ,גודל,מחיר,איכות
אני צופה מ2.30 מטר ב51 " ולא הייתי מסרב ל55 או 60 ,
2.אם תשב קרוב מדי התמונה תיהיה גרועה בשידורי SD ,אבל אם תצפה בבלוריי מלא ממרחק 2 מטר תהנה מכל רגע וזה אכן תלוי באיכות השידור לשאלתך
3.במידה והחדר או הסלון מוארים מדי{מנורה גדולה ,חלון פתוח ממול המסך}אז לא יהיה הכי נוח לצפות ביום,או לצפות בשעות הערב או להחשיך את האיזור מעט ,יש אנשים שההשתקפויות לא מפריעות להם וזה סביל
למזלי החלון בצד ולא ממולelico1987 כתב:ברגע שיהיה אור ישיר או חלון פתוח ממש ממול המסך אז זה יראה אחרת לגמריdm86 כתב:דווקא משום מה ראיתי בחנות אחרת במוצ"ש האחרון בתאורה וראו יפה מאודד.. טוב הפלורוסנטים היו מלמעלה ולא ממול הפלאזמה........