שתי שאלות חשובות לפני סגירת תכנית שיפוץ!
1. האם רמקולים קדמיים יכולים להיות שקועי תקרה או שזה לא מקובל ויהרוס לגמרי את האפקט. (החלל בסלון לא גדול, אולי 4-5 מטר מרחק צפייה).
2. האם הרסיבר יכול להיות ממוקם בחלל אחר ולקבל פקודות שלט האופן מרוחק (עינית מרוחקת או משהו). הארכיטקטית טענה בתוקף שיש כזו טכנולוגיה אבל מעולם לא נתקלתי בצורך הזה ולכן גם לא התעניינתי...
תודה מראש! ירון.
2. האם הרסיבר יכול להיות ממוקם בחלל אחר ולקבל פקודות שלט האופן מרוחק (עינית מרוחקת או משהו). הארכיטקטית טענה בתוקף שיש כזו טכנולוגיה אבל מעולם לא נתקלתי בצורך הזה ולכן גם לא התעניינתי...
תודה מראש! ירון.
יהרוס את האפקט - לא משנה מה גודל החלל. אתה יכול לשים רמקולים מדפיים או ריצפתיים - אל תעשה את הטעות של שקועי קיר - לא בתקרה ולא מול הספה
הקדמיים הם בד"כ הרמקולים הכי חשובים ומומלץ בהם להשקיע הכי הרבה ולא להתפשר על "עיצוב" .
אתה יכול למקם את הרסיבר ב"חלל אחר" תצטרך לקנות מאריך עינית בהתאם - רוב מאריכי העיניות מגיעים ל-2-3 מ'.
מניח שיש גם יותר - אבל לא הייתי לוקח סיכון.
למה לא לשים את הרסיבר בחלל המיועד ולקשט מסביבו "עיצובי גבס" וכו'..?
כמובן אל תשכח שהוא צריך להיות מאוורר.
הקדמיים הם בד"כ הרמקולים הכי חשובים ומומלץ בהם להשקיע הכי הרבה ולא להתפשר על "עיצוב" .
אתה יכול למקם את הרסיבר ב"חלל אחר" תצטרך לקנות מאריך עינית בהתאם - רוב מאריכי העיניות מגיעים ל-2-3 מ'.
מניח שיש גם יותר - אבל לא הייתי לוקח סיכון.
למה לא לשים את הרסיבר בחלל המיועד ולקשט מסביבו "עיצובי גבס" וכו'..?
כמובן אל תשכח שהוא צריך להיות מאוורר.
זה לבית של אחותי ושקועי קיר הם עובדה (אחותי לא מוכנה לשמוע על שום דבר אחר). אני מנסה למזער נזקים. הרמקולים יהיו 80RCI של פולק אודיו.
אני עדיין שואל - מה הוא הרע במיעוטו? האם יהיה הבדל בין קדמיים בתקרה לקדמיים בקיר מול הספה?
דבר שני - אם אני מבין נכון אין פתרון קסם לשליטה על רסיבר שממוקם בטווח של 10 מטר בחלל אחר? כלומר אין אולי איזה מכשיר שמתחבר לרסיבר ומאפשר שליחת פקודות בדרך זו או אחרת...
חשוב לי לציין שאני לגמרי אתך, אבל ה"מעצבת" הגיעה חמושה בביטחון שערער לי את הביטחון. אני גם בגישת KEEP IT SIMPLE - ארון מכשירים או מזנון ליד הטלוויזיה וזהו... חשבתי שאולי יש חידושים טכנולוגיים שאני לא מודע אליהם.
אני עדיין שואל - מה הוא הרע במיעוטו? האם יהיה הבדל בין קדמיים בתקרה לקדמיים בקיר מול הספה?
דבר שני - אם אני מבין נכון אין פתרון קסם לשליטה על רסיבר שממוקם בטווח של 10 מטר בחלל אחר? כלומר אין אולי איזה מכשיר שמתחבר לרסיבר ומאפשר שליחת פקודות בדרך זו או אחרת...
חשוב לי לציין שאני לגמרי אתך, אבל ה"מעצבת" הגיעה חמושה בביטחון שערער לי את הביטחון. אני גם בגישת KEEP IT SIMPLE - ארון מכשירים או מזנון ליד הטלוויזיה וזהו... חשבתי שאולי יש חידושים טכנולוגיים שאני לא מודע אליהם.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הקדמיים חייבים להיות מול הספה ובגובה האוזניים.shkop כתב:זה לבית של אחותי ושקועי קיר הם עובדה (אחותי לא מוכנה לשמוע על שום דבר אחר). אני מנסה למזער נזקים. הרמקולים יהיו 80RCI של פולק אודיו.
אני עדיין שואל - מה הוא הרע במיעוטו? האם יהיה הבדל בין קדמיים בתקרה לקדמיים בקיר מול הספה?...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
היום יש רסיברים בעלי שליטה באפליציה מהרשת, לא בטוח שקיים ברמת כניסה.
האמת זה הפיתרון היחיד כי כך גם יש תצוגה
האמת זה הפיתרון היחיד כי כך גם יש תצוגה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. צריך להשקיע את הרמקולים מול הספה - בתקרה כל הסאונד ילך לאיבוד.
ב. יש גם רסיברים ברמות היותר נמוכות עם רשת. נראה לי אונקיו 509 זה הכי זול שכולל חיבור רשת - צריך רק לבדוק שיש לו גם אפשרות שליטה דרך אפליקציות של אונקיו.
ב. יש גם רסיברים ברמות היותר נמוכות עם רשת. נראה לי אונקיו 509 זה הכי זול שכולל חיבור רשת - צריך רק לבדוק שיש לו גם אפשרות שליטה דרך אפליקציות של אונקיו.
אתה צריך להתקין עינית IR
אין שום בעיה למקם את הרסיבר במקום שאינו מצא בקו ראיה עם המקום ממנו אתה מעוניין לשלוט על המכשיר.
אתה פשוט צריך להתקין עינית IR.
לדוגמא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1760746
אתה פשוט צריך להתקין עינית IR.
לדוגמא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1760746
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא נמאס לכם להיות הפראירים של "מעצבים" למינהם ?
יצא לי להיות בבית שעיצבה ארכיטקטית - המסך נמצא בכלל לא מול הספה
בקיצור - תפסיקו לשמוע בקולם של אלה שלא מבינים \ מתעניינים בתחום - ותפסיקו עם
הפשרות האין סופיות הללו
איתן.
יצא לי להיות בבית שעיצבה ארכיטקטית - המסך נמצא בכלל לא מול הספה
בקיצור - תפסיקו לשמוע בקולם של אלה שלא מבינים \ מתעניינים בתחום - ותפסיקו עם
הפשרות האין סופיות הללו
איתן.
הציוד הוא האמצעי , התכנים הם הנשמה ומכאן ההנאה . . .