מישהו מכיר את ה calman spreadsheet?
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מניח שאתה מתייחס לגליון שפורסם ב avsforum.
ראיתי גרסה שלו. לדעתי צריך הבנה מעמיקה כדי להבין מה הולך שם. אני לא אהבתי אותו כל כך.
אם אני זוכר נכון חבר האתר eugbuber עבד איתו.
מה אתה מנסה לכייל?
ראיתי גרסה שלו. לדעתי צריך הבנה מעמיקה כדי להבין מה הולך שם. אני לא אהבתי אותו כל כך.
מה אתה מנסה לכייל?
אני רוצה לכייל את כניסת ה HDMI בפלזמהunsound_methods כתב:אני מניח שאתה מתייחס לגליון שפורסם ב avsforum.
מה אתה מנסה לכייל?...
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

אני מניח של TIVX אין כונן DVD... לכן ה DVD שמגיע עם spydertv לא ממש עוזר לך כאן (כלומר, גם התוכנה עצמה, שבודקת את התבניות שמגיעות באותו DVD באמצעות ה wizards שלה - לא ממש תועיל).
אתה זקוק לתבניות בדיקה HD שניתן להעלות לדיסק של ה TIVX. יש כאלה באתר הבא:
http://www.w6rz.net
בתור התחלה, צריך לכייל בעזרת Pluge וגם colorbars - זאת לצורך כיול בסיסי בלבד. אפשר גם ללא חיישן.
למתקדמים (כיול grayscale), צריך את ה IRE windows למיניהן וגם את חלונות הצבע - אבל פה חובה חיישן שנותן raw xyY readings, וצריך מודל ש"מבין" את המדידות, כגון הגליון הנ"ל.
שים לב - אם אתה רואה HD דרך ה TIVX ורוצה לכייל HD - תוריד את תבניות הבדיקה של REC709 (ולא REC601).
בתור התחלה, צריך לכייל בעזרת Pluge וגם colorbars - זאת לצורך כיול בסיסי בלבד. אפשר גם ללא חיישן.
למתקדמים (כיול grayscale), צריך את ה IRE windows למיניהן וגם את חלונות הצבע - אבל פה חובה חיישן שנותן raw xyY readings, וצריך מודל ש"מבין" את המדידות, כגון הגליון הנ"ל.
שים לב - אם אתה רואה HD דרך ה TIVX ורוצה לכייל HD - תוריד את תבניות הבדיקה של REC709 (ולא REC601).
תודה על המידע....unsound_methods כתב:אני מניח של TIVX אין כונן DVD... לכן ה DVD שמגיע עם spydertv לא ממש עוזר לך כאן (כלומר, גם התוכנה עצמה, שבודקת את התבניות שמגיעות באותו DVD באמצעות ה wizards שלה - לא ממש תועיל).
שים לב - אם אתה רואה HD דרך ה TIVX ורוצה לכייל HD - תוריד את תבניות הבדיקה של REC709 (ולא REC601)....
אם אני רואה גם DVD וגם HD דרך הסטרימר אז צריך לכייל את אותה כניסה 3 פעמים ולשמור בזיכרון ? (PAL / NTSC / HD )
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
1. ניתן לעשות sharing לכונן דרך הרשת.unsound_methods כתב:אני מניח של TIVX אין כונן DVD... ....
2. DVDRIP
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

אם כך הוא המצב, אזי תוך שימוש ב DVE בצורה זו יהיה אפשר לכייל SDTV שמציג הסטרימר.ziv_r כתב:1. ניתן לעשות sharing לכונן דרך הרשת.unsound_methods כתב:אני מניח של TIVX אין כונן DVD... ....
2. DVDRIP...
(בתנאי שהאות היוצא הוא אכן SDTV, ולא מתבצע upscale לאחד מפורמטי ה HD. אם המכשיר תמיד מוציא אות HD מסוים, אז נראה לי שצריך רק כיול יחיד).