דואר ישראל, אנכרוניזם בהתגלמותו.
מה קורה עם דואר ישראל ? נראה שלא התקדמו שם יותר מדי בעשורים האחרונים.
לא הגיע הזמן שישדרגו קצת את השירות ?
למה צריך לטרוח להגיע לסניף הדואר בשביל לאתר תיבות דואר להשכרה ולא ניתן לבצע זאת דרך אתר האינטרנט ?
למה תיבות הדואר לא מופיעות במפה או איזה רשימה ?
מה עם קצת שירותי פרימיום בתשלום ?
אם אני שוכר תיבת דואר למה שלא אקבל דיווחים על דואר חדש שהתקבל ? כמובן בתשלום נוסף.
שירות הרקת הדואר נשמע פשוט בדיחה, 14 ש"ח לכל פריט נוסף ? מה הקטע ? לכל פיסת נייר צריך לשלם 14 ש"ח ?
http://www.israelpost.co.il/postshirut. ... endocument
חברה ממשלתית או לא יש להם מונופול רציני שהם לא משכילים לנצל אותו,
מבחינתי עם שירותים כמו mustop, buy2usa הרבה יותר נוח לבצע רכישות מחו"ל עם משלוח עד הדלת מאשר להיתקע בתור בסניף הדואר, ועם תמחור המוצרים בארץ זה גם יוצא הרבה יותר זול.
מה כבר יש בכלל לחפש היום בדואר ?
איסוף חבילות מebay, תשלום אגרות שונות ומשונות, העברת בעלות על רכב/דירה והחלפת שלט יס/הוט.
את דואר השליחים נראה לי הרגו כבר מזמן חברות השילוח הפרטיות.
מה כבר רציתי ?
תנו לי תיבת דואר פרטית, עדכונים לגבי מכתבים וחבילות, שירות הרקת מכתבים וחבילות במחיר סביר.
לא צריך לחכות בתור יותר, מקבל את הדואר ליד במהלך היום במקום העבודה/לימודים/בית.
לא הגיע הזמן שישדרגו קצת את השירות ?
למה צריך לטרוח להגיע לסניף הדואר בשביל לאתר תיבות דואר להשכרה ולא ניתן לבצע זאת דרך אתר האינטרנט ?
למה תיבות הדואר לא מופיעות במפה או איזה רשימה ?
מה עם קצת שירותי פרימיום בתשלום ?
אם אני שוכר תיבת דואר למה שלא אקבל דיווחים על דואר חדש שהתקבל ? כמובן בתשלום נוסף.
שירות הרקת הדואר נשמע פשוט בדיחה, 14 ש"ח לכל פריט נוסף ? מה הקטע ? לכל פיסת נייר צריך לשלם 14 ש"ח ?
http://www.israelpost.co.il/postshirut. ... endocument
חברה ממשלתית או לא יש להם מונופול רציני שהם לא משכילים לנצל אותו,
מבחינתי עם שירותים כמו mustop, buy2usa הרבה יותר נוח לבצע רכישות מחו"ל עם משלוח עד הדלת מאשר להיתקע בתור בסניף הדואר, ועם תמחור המוצרים בארץ זה גם יוצא הרבה יותר זול.
מה כבר יש בכלל לחפש היום בדואר ?
איסוף חבילות מebay, תשלום אגרות שונות ומשונות, העברת בעלות על רכב/דירה והחלפת שלט יס/הוט.
את דואר השליחים נראה לי הרגו כבר מזמן חברות השילוח הפרטיות.
מה כבר רציתי ?
תנו לי תיבת דואר פרטית, עדכונים לגבי מכתבים וחבילות, שירות הרקת מכתבים וחבילות במחיר סביר.
לא צריך לחכות בתור יותר, מקבל את הדואר ליד במהלך היום במקום העבודה/לימודים/בית.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא מזמן התפרסם שגוגל רכשה את BufferBox. אולי מתישהו נראה את זה כאן?
http://www.newsgeek.co.il/google-acquires-bufferbox/
http://www.newsgeek.co.il/google-acquires-bufferbox/
אני מסכים. מבחינת שירות יש להם הרבה לאן להתקדם והגיע הזמן שיכנסו גופים אחרים בארץ לתחום הדואר.
הייתי מת לשירות שאומר לי בSMS או אפליקציה מתי מגיעה חבילה. גם הייתי רוצה תיבות גדולות. אני לא מבין מה הטעם בתיבות הדואר כשגם ככה צריך לאסוף חבילות בתור. היה נחמד יותר אם היו עושים לוקרים ואז לא הייתי צריך לעמוד בתור כל הזמן. אמאזון עשו משהו כזה ב7 ELEVEN אם אני לא טועה - יש לוקרים והחנות פתוחה 24 שעות ואפשר לאסוף חבילות מתי שרק רוצים. זה יהיה תענוג אם זה היה קיים בארץ.
הייתי מת לשירות שאומר לי בSMS או אפליקציה מתי מגיעה חבילה. גם הייתי רוצה תיבות גדולות. אני לא מבין מה הטעם בתיבות הדואר כשגם ככה צריך לאסוף חבילות בתור. היה נחמד יותר אם היו עושים לוקרים ואז לא הייתי צריך לעמוד בתור כל הזמן. אמאזון עשו משהו כזה ב7 ELEVEN אם אני לא טועה - יש לוקרים והחנות פתוחה 24 שעות ואפשר לאסוף חבילות מתי שרק רוצים. זה יהיה תענוג אם זה היה קיים בארץ.
זו בהחלט התקדמות, רצוי שתיהיה קצת יותר מפורטת, בדגש על חבילות חריגות שממתינות לאיסוף מהסניף.inonlevy כתב:אז כטיפ פנימי אני יכול לספר שהדואר עובד על פתרון זול שברגע שיופקד עבורך דואר בתיבה תקבל על כך הודעה...
רצוי גם מידע על מצב התיבה, מבחינתי הכי נוח לרוקן אותה כשמתמלאת, כך גם הגיוני להיעזר בשירות הרקה.
כך זה גם cost & time effective, אם זה יתממש מעבר להודעה לקונית שיש דואר בתיבה אין לי בכלל ספק שזה יהיה פתרון מוצלח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חברים, למי שיכול שפשוט ישלח את המשלוחים למקום העבודה . מאז שגיליתי את האופציה הזו חיי השתדרגו!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1+oris74 כתב:חברים, למי שיכול שפשוט ישלח את המשלוחים למקום העבודה . מאז שגיליתי את האופציה הזו חיי השתדרגו!!!...
איזה כיף זה. במקום לנסוע לדואר, לחפש חנייה ולחכות בתור, יורדים ללובי לקחת את זה מהפקידה בכניסה שמתקשרת להודיע לך שהגיעה חבילה. תענוג!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עושה את זה שנים... תענוג.pixies כתב:1+oris74 כתב:חברים, למי שיכול שפשוט ישלח את המשלוחים למקום העבודה . מאז שגיליתי את האופציה הזו חיי השתדרגו!!!...![]()
איזה כיף זה. במקום לנסוע לדואר, לחפש חנייה ולחכות בתור, יורדים ללובי לקחת את זה מהפקידה בכניסה שמתקשרת להודיע לך שהגיעה חבילה. תענוג!...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שיותר מעצבן זה שלא בכל הסניפים עברו לתור דיגיטלי - אז אתה לפעמים יכול להתקע זמן רב בגלל אנשים שבאים לחשבון בבנק הדואר שלו כשאתה רק רוצה לקחת חבילה.
אין לי בעייה להגיע לסניף - רק לא מוכן לחכות.
אין לי בעייה להגיע לסניף - רק לא מוכן לחכות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי מקום העבודה - לא הבנתי - הרי לא תמיד הדבר דואר מגיע ליעד אלא רק מכתב לבוא לאסוף - אז מה בדיוק הפקידה מביאה לכם? או שהיא מטפלת בזה ומביאה לכם?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לפחות אצלי מרכז התקשורת במקום העבודה מספק שירותי דואר כך שהם אלו שאוספים את החבילות בשבילי מהדואר ושולחים לי הודעה לבוא לקחת מהם 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד היום לא קיבלתי פתק. תמיד החבילה עצמה הגיעה ישירות לדלפק הקבלה.
הדוור לא מגיע עם כמה מכתבים לשים בתיבה, אלא מביא צרור עם דואר לכל החברה. לכן, אין בעייה לשים שם גם חבילות קטנות.
הדוור לא מגיע עם כמה מכתבים לשים בתיבה, אלא מביא צרור עם דואר לכל החברה. לכן, אין בעייה לשים שם גם חבילות קטנות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"