דעתכם על המפרט הבא למכונת משחקים והרצת VM
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Intel i7 3770
gigabyte ud5h
g.skill 4x4 ddr3 1600 ripjaws z
Gigabyte gtx 660 oc
Hitachi deskstar 2 tb
intel 120gb ssd 330
SeaSonic 650w
Noctua d14
מארז לא צוין פה כי הוא קבוע מבחינתי.
עצות בחלקי קירור יתקבלו בברכה. כמו כן אני יודע שלגיימינג החוליה החלשה כאן היא ה-660, אבל הקפיצה ל-670 היא בערך 600-700 ש"ח. האם עדיף ללכת על המקביל ב-AMD?
תודה לעונים!
gigabyte ud5h
g.skill 4x4 ddr3 1600 ripjaws z
Gigabyte gtx 660 oc
Hitachi deskstar 2 tb
intel 120gb ssd 330
SeaSonic 650w
Noctua d14
מארז לא צוין פה כי הוא קבוע מבחינתי.
עצות בחלקי קירור יתקבלו בברכה. כמו כן אני יודע שלגיימינג החוליה החלשה כאן היא ה-660, אבל הקפיצה ל-670 היא בערך 600-700 ש"ח. האם עדיף ללכת על המקביל ב-AMD?
תודה לעונים!
Desmond Hume Is My Constant
לי יש את ה660 שבמפרט ולרזולוציה של 1680 על 1050 הוא מספיק בהחלט , גם עם כל ההגדרות המקסימליות ברוב המקרים (אצלי בכל מקרה) . אם יש לך מסך גדול יותר , מומלץ דגם חזק יותר . בקשר ל-AMD , גם אני שקלתי ללכת על המקבילה מכיוון שה-660 התעכב , אך אמרו לי שיש להם בעיות בדרייברים כך שנאלצתי לחכות ל660 ואיני מאוכזב .
אגב קירור . אצלי במחשב לא מותקן שום מאוורר פרט לאלו שיש במעבדים הראשי והגרפי , וספק הכוח . אני לא מתקין את דלת הצד של המארז , כך לא נוצרת הצטברות חום ואין צורך במאווררים! היתרונות - פחות חשמל (כל מאוורר 6 ואט , למדקדקים) , פחות אבק , פחות רעש . חסרונות: פתוח להצעות , לא יודע .
המחשב אצלי שקט וקריר , אין לי בעיות של התחממות או תקיעות , והכל עובד פיקס . הסתייגות: נכון לעכשיו - את המעבד הגרפי קניתי רק בסוף הקיץ . המחשב עצמו היה ככה שנה וחצי עוד לפני .
ולשאלתך , נראה לי שהמפרט יסחוב משחקים וVM בכיף .
אגב קירור . אצלי במחשב לא מותקן שום מאוורר פרט לאלו שיש במעבדים הראשי והגרפי , וספק הכוח . אני לא מתקין את דלת הצד של המארז , כך לא נוצרת הצטברות חום ואין צורך במאווררים! היתרונות - פחות חשמל (כל מאוורר 6 ואט , למדקדקים) , פחות אבק , פחות רעש . חסרונות: פתוח להצעות , לא יודע .
המחשב אצלי שקט וקריר , אין לי בעיות של התחממות או תקיעות , והכל עובד פיקס . הסתייגות: נכון לעכשיו - את המעבד הגרפי קניתי רק בסוף הקיץ . המחשב עצמו היה ככה שנה וחצי עוד לפני .
ולשאלתך , נראה לי שהמפרט יסחוב משחקים וVM בכיף .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
אבק יצטבר בכל מקרה . בלי דלת הוא פשוט ינחת במארז , ועם מאווררים הוא יישאב פנימה . דלת ללא מאווררים לא מומלץ אם המחשב חזק - התחממות . בעיה .
לפחות עם הפתרון שלי יש יתרונות נוספים שנמנו בהודעה הקודמת , ובאשר לאבק פעם בחודשיים מעביר שם פן שמעיף את הכל . מילא את האבק העדין צריך עדיין בכל מקרה לנקות עם מברשת.
לפחות עם הפתרון שלי יש יתרונות נוספים שנמנו בהודעה הקודמת , ובאשר לאבק פעם בחודשיים מעביר שם פן שמעיף את הכל . מילא את האבק העדין צריך עדיין בכל מקרה לנקות עם מברשת.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אחלה מפרט ! תהנה ! כמו כן על אילו VM מדובר? סה"כ הזיכרון שאתה צריך הוא כמות הזיכרון הכוללת בעומס של כל המכונות אז 16 לפעמים זה גבולי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תודה על התגובות. כבר רכשתי והגיע אתמול
ה-VM זה וורקסטיישן 9. עוד לא התקנתי. אולי היום. המפרט נשאר אותו דבר כשלבסוף לאחר התלבטויות רבות וצפיות באין סוף ביקורות ברשת הלכתי על ה-MSI GTX 660 OC שהרבה אתרים התלהבו ממנו.
בעניין האבק, אצלי יש יםםםםםםםםם אבק. לא יודע מאיפה הוא מגיע אבל זה לפעמים מרגיש כאילו אני גר בצאלים..
כך שלהשאיר אותו בלי דופן אחת לא נראה לי כל כך מתקבל על הדעת.
בעניין הקירור, הנוקטואה מצוין. עשיתי אתמול סטרס טסט ובמאמץ מירבי הוא גירד את ה-40 מעלות כשבחדר היו 22 מעלות. ככה שנראה לי שלא תהיה לו בעיה בערבי הקיץ הלוהטים אצלנו
ה-VM זה וורקסטיישן 9. עוד לא התקנתי. אולי היום. המפרט נשאר אותו דבר כשלבסוף לאחר התלבטויות רבות וצפיות באין סוף ביקורות ברשת הלכתי על ה-MSI GTX 660 OC שהרבה אתרים התלהבו ממנו.
בעניין האבק, אצלי יש יםםםםםםםםם אבק. לא יודע מאיפה הוא מגיע אבל זה לפעמים מרגיש כאילו אני גר בצאלים..
כך שלהשאיר אותו בלי דופן אחת לא נראה לי כל כך מתקבל על הדעת.
בעניין הקירור, הנוקטואה מצוין. עשיתי אתמול סטרס טסט ובמאמץ מירבי הוא גירד את ה-40 מעלות כשבחדר היו 22 מעלות. ככה שנראה לי שלא תהיה לו בעיה בערבי הקיץ הלוהטים אצלנו
Desmond Hume Is My Constant