המלצה לאוזניות לשמיעה ברכבת עם נגן COWON C2
שלום,
אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות.
אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)?
אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח.
רוב תודות למגיבים.
אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות.
אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)?
אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח.
רוב תודות למגיבים.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
1) מחפשים חנויות ויבואנים, ומקומות לשמוע, מוצאים למי יש מה, ובאים לשמוע.
2) שואלים אנשים בפורומים, מחפשים אנשים עם טעמים דומים לשלך, מתדברים, ואולי אף נפגשים.
3) מלקטים מידעים מאנשים ופורומים, בונה לעצמך סכימה של האוזניה.
4) ממשיכים להשוות, עושים שיעורי בית, משתמשים בעזרים שונים.
אופציה פחות כלכלית, אך חוסכת זמן:
לקנות, להתנסות בעצמך, ובמיקרה שלא אהבת - למכור.
2) שואלים אנשים בפורומים, מחפשים אנשים עם טעמים דומים לשלך, מתדברים, ואולי אף נפגשים.
3) מלקטים מידעים מאנשים ופורומים, בונה לעצמך סכימה של האוזניה.
4) ממשיכים להשוות, עושים שיעורי בית, משתמשים בעזרים שונים.
אופציה פחות כלכלית, אך חוסכת זמן:
לקנות, להתנסות בעצמך, ובמיקרה שלא אהבת - למכור.